zoby Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 taky se připojujeme s poděkováním za super sraz. moc se nám líbilo, prasátko bylo vynikající, cesta domů v pohodě a v poklidu. všem a hlavně organizáorům velké díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Tak já taky přidám slova chvály, pašík super, Pivrncova hospoda taky:D, všichni zučastnění taky, jen je škoda že se Pe.Tr s Neonem kvuli mě moc nevyspali, snad to nějak doženou, no:super Jen cesta vlakem do Prahy a zpět Busem byla KATASTROFA, příště jedu autem i kdybych měl jíst trávu potom:D:D [upravil dne 17/2/08 Radek Hurvajz] Citovat
jarajarda Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Přema Tak první dorazil celkem v poho domů......najeto cca 1300 km ale stálo to za to.......:papa:papa Mimochodem Přemo, jede Ti to jako svině.. Joooo fakt,jede to normálně,však jsem nějak rychle nejel....:myslim:myslim:myslim Mno jenže když sem vás dojížděl, na tachecu 170 a plyn na podlaze.............. A když už sem vás předjel a maličko to zbrzdil abych vychladil, tak mě vzal nejdřív Neon s Petrovým autem a pak Ty:D:D Ale zas sme tam byli včas, to jo.. A HDI jede přeci jen líp jak D Jinak spotřeba při tom kalupu 6.1:super [upravil dne 17/2/08 jarajarda] Citovat
jarajarda Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: janča205 Já jsu taková normální holka z moravy,ale díky Jardo! Jsu ráda,že se ti mezi náma líbilo!!! No já Ti chtěl udělat radost (jo a nekecám:D ), něžný pohlaví si tu musíme hejčkat:super No nebyl to první sraz, ale konečně jsem vás poznal lépe i naživo:super skoro 2roky mi nevycházelo přijet ani na jeden, děs, se smůlou už končim:D Citovat
otec Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Pe.Tr Díky všem co dojeli , bylo to super , velká poklona organizátorům , u rosellu se mě moc líbilo .Ikdyž jsem se orientaku nezúčastnil jsem max spokojeny. Nejvíc mě potěšilo osobní setkání s členem s nickem "otec" ,tím to ho zdravím Jo jo taky pozdravuji "otce" moc rád jsem s ním pokecal a hlavně mi poradil.....děkujem... Díky za pozdrav Petře a Přemku - také zdravím a fandím. Citovat
Marlin Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak já taky přidám slova chvály, pašík super, Pivrncova hospoda taky:D, všichni zučastnění taky, jen je škoda že se Pe.Tr s Neonem kvuli mě moc nevyspali, snad to nějak doženou, no:super Jen cesta vlakem do Prahy a zpět Busem byla KATASTROFA, příště jedu autem i kdybych měl jíst trávu potom:D:D [upravil dne 17/2/08 Radek Hurvajz] a jak myslis ze to ostatni delaji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.