Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa - koupili by jste opět Peugeota?

Anketa - koupili by jste opět Peugeota?  

1. 1. Anketa - koupili by jste opět Peugeota?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

to bych spíš za 5 let bral 407 cupé:myslim

No když na něj budeš mít, tak si ho kup. Já budu mít tak max na nějakou 97 coupe 406 :D

Odesláno

no tak ja mam velkej problem, zkusenosti hovori ne, ale jedinej filtr pevnejch castic, kterej funguje relativne bezporuchove ma co vim jen PSA a za chvili ho budou mit vsechny ropy, takze to bude souhra spousty kompromisu a hlavne podminky, ktery autosalony nabidnou. Ale ted mam jeste minimalne rok a pul klid na premejsleni (teda pokud se ta moje popelnice vnitrne nerozlozi)

Odesláno
Původně zaslal: buml

no tak ja mam velkej problem, zkusenosti hovori ne, ale jedinej filtr pevnejch castic, kterej funguje relativne bezporuchove ma co vim jen PSA a za chvili ho budou mit vsechny ropy, takze to bude souhra spousty kompromisu a hlavne podminky, ktery autosalony nabidnou. Ale ted mam jeste minimalne rok a pul klid na premejsleni (teda pokud se ta moje popelnice vnitrne nerozlozi)

Mohu vedet proc FAP?

Odesláno
Původně zaslal: třídvířko

Peugeot mě ještě nikdy nesklamal tak,abych jím pohrdal.Takže až si příště půjdu pro auto,tak je moje značka jasná.PEUGEOT

Naprosto stejnej názorv - jedině "Pažout 306".

I když jak už jsem říkal - některé jeho elektro závady pro mě zůstanou navždy záhadou - prostě zmizí jakmile se k "Pažoutovi" přiblížím s měřákem.

Asi má pacholek strach, že ho budu rozebírat.

Takže moje volba je jasná - nikoli káva Jihlavanka - jak říkaj v reklamě, ale pouze a jedině "PAŽOUT " !!!! :super :super

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: sarkomi

to bych spíš za 5 let bral 407 cupé:myslim

No když na něj budeš mít, tak si ho kup. Já budu mít tak max na nějakou 97 coupe 406 :D

já jen to že za 5 let bych už do 406cupé asi nešel,prachy ne něj nemám,jedině že bych nyní šel místo breaka do cupé406:super

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Mohu vedet proc FAP?

no protoze v ty dobe se uz ropy bez filtru prodavat nebudou;)

EDIT > zapomel sem dodat: bohuzel:(

[upravil dne 16/2/08 buml]

Odesláno

Mohu vedet proc FAP?

no protoze v ty dobe se uz ropy bez filtru prodavat nebudou;)

EDIT > zapomel sem dodat: bohuzel:(

[upravil dne 16/2/08 buml]

Pravda? :nevim

Odesláno

Ja jsem se 406tkou spokojenej,ale nějak po narozeni kluka je v ni najednou malo mista.Bud tenhle nebo přišti rok se pokusime naše prodat a v drobnohledu jsou 807,C8,Focus c-max.Chtěl bych něco dovezt z německa za rozumnou cenu.

Ale zatim je to pisen budoucnosti.:papa

Odesláno

no tak se podivej do ceniku. vezmu-li auta nizsi stredni tridy a vejs, tak jedina PSA ropa bez filtru je 66kW a to je na tyhle velky auta trochu malo

Odesláno

no tak se podivej do ceniku. vezmu-li auta nizsi stredni tridy a vejs, tak jedina PSA ropa bez filtru je 66kW a to je na tyhle velky auta trochu malo

Sry, pleklep. Otaznik tam byt nemel.

REPETE: Pravda!

Spokojen? :aut

Guest fatbear130
Odesláno

Já už bych do Peugeota nešel. Ne že by se mi nelíbil vzhledově nebo v něm bylo špatný svezení, to v žádným případě. Autíčka jsou to fajnový. Ale po technický stránce to opravdu není nic moc. Hlavně motory a elektrika. Starší modely ještě ušly, ale u novějších ta kvalita šla opravdu dolů.

Nedávno mi klekla moje 605-ka. Je to 18 let starej křáp, zázraky v tomhle věku od něj opravdu nemůžu čekat, takže mě to nepřekvapilo. Přijela odtahovka, maník ji naložil a jelo se. Cestou jsme probírali, jaký další auto bych si měl pořídit. Já mu řekl, že pošilhávám po 607-ce. Na to mi řekl, abych to nedělal, protože prej Francouzi jsou kromě Fabií a Seatů jeho nejčastější klienti, hlavně ti noví. Vede sice Renault, ale Peugeot a Citroën jsou v těsným závěsu. Zmínil hlavně 307-ky a 607-ky, ty jsou prej totální katastofa (na www.tipcars.cz je jedna peprná recenze), a jinak taky všechny HDI-čka, benzíny že jsou celkem v pohodě. To jsem teda čuměl jak péro z gauče. Pak jsem se ho ptal, jaký auta tahá nejmíň a on hned bez zaváhání řekl, že prej Japonce a Seveřany. Z Japonců prej hlavně Mazdy, kde jsou problémy s motorama a s převodovkama, a pak taky Suzuki (s pežoťáckejma motorama), ale pokud jde třeba o Nissany nebo Toyoty, tak prej skoro vůbec. Hyundai si prej vede taky celkem dobře. Tak mu říkám no jo ale proč se teda říká Japonec až nakonec a on že to prej platilo dřív, protože ND byly děsně drahý, ale teď se už situace skoro srovnala. Nakonec mi ukázal statistiky odtahovanejch aut a s úsměvem povídá Japonec až nakonec. Ti Japonci byli fakt na konci, vedli to Francouzi a Němci. Takže moje další auto už nebude Evropan, i když nějakýho Seveřana bych rád, ale kdo si to může dovolit. Bude to nějakej Asiat, pravděpodobně Japonec. Je mi líto, pokud jsem se dotkl někoho z vás. Vím, že Peugeot je hlavně srdeční záležitost, u mě to bylo zrovna tak. Jenže nemá cenu strkat hlavu do písku. Jsou lepší auta. Bohužel. Nebo bohudík?

Odesláno

mít na to love, asi bych se rozmýšlel mezi Volvo V 70, popř. XC 70 (Crosscountry) nebo mezi Saabem 9-5 combi (viz foto pro inspiraci:papa)

post-0-14109599071809_thumb.jpg

Odesláno

Jojo seveřan. Když jsem sháněl až do loňského jara auto, tak seveřani byla moje velká láska - Samozřejmě bazar :) Nakonec ale rozhodli peníze a stav a rok výroby auta. Prostě do cca 230tis.jsem se u Volva V70 vešel tak maximálně do roku 2000 či při hooooodně zavřených očích 2001. U Saaba to bylo podobné ne-li horší. Navíc ty jejich nafťáky jsou pěkná past na peníze. Ale jestli další vůz bude Peugeot ví asi jen bůh. I když taková 807 . . . . :mrk, že Medvěde??

Nicméně ten Sobík od Ladmana je fantastickej.

Odesláno

je to fakt paráda. Tenhle novej model jsem viděl na vlastní oči jen jednou, a to na konci loňského roku v Pardubicích. Byl v černý metle, prostě nádhera.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...