Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

novy kus

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Guest stanisko
Odesláno

CA-1803BT ATHOS - GSM/GPS autoalarm s bluetooth modulom

Autoalarm ma rovnaké vlastnosti ako model CA-1802, má však navyše zabudovaný GPS modul (Global Positioning System). Ten je integrovaný priamo vo vnútri riadiacej jednotky autoalarmu. Modul GPS umožňuje presné sledovanie pohybu vozidla prostredníctvom satelitného systému. Informácie, ktoré sú poskytnuté z GPS, obsahujú údaje o zemepisnej šírke, zemepisnej dĺžke, nadmorskej výške a rýchlosti pohybu. Tieto údaje je možné získať SMS-kou alebo priamo sledovať pohyb vozidla pomocou webovej aplikácie www.GSMLink.sk.

Autoalarm má vnútornú pamäť na niekoľko tisíc polôh. Uložené údaje je potom možné načítať a použiť pre sledovanie prevádzky vozidla (aj niekoľko dní naspäť), prípadne dáta využívať pre knihu jázd.

Sledovanie prevádzky vozidla

Sledovanie pohybu vozidla je dostupné cez bezplatnú webovú stránku www.GSMLink.sk. V autoalarme je možné nastaviť, ako často má pri jazde zapisovať body, ktorými vozidlo prechádza. Tie sa dajú z pamäte načítať s presným časom a informáciou o rýchlosti. Každý zapísaný bod sa dá zobraziť na mape. Po naplnení pamäte sa najstaršie zaznamenané body premazávajú (voliteľná funkcia).

Kniha jázd a monitoring vozidiel

Pre podrobnejšie sledovanie vozidiel je možné použiť službu „Kniha jázd“, ktorá umožňuje z jedného, alebo viacerých firemných vozidiel automaticky sťahovať informácie o jednotlivých jazdách vozidla. Jazdy je možné prostredníctvom webovej stránky so zabezpečeným prístupom zobrazovať v textovej forme alebo aj na mape, kde je zobrazená celá vybraná trasa od štartu do cieľa.

Služba „Kniha jázd“ je platenou, ale cenovo veľmi dostupnou službou, ktorej výstupom je podrobný dátový súbor o prevádzke vozidla slúžiaci aj pre účtovníctvo. Monitoringom firemných vozidiel je možné ročne ušetriť pri jednom vozidle až niekoľko desiatok tisíc korún (eliminovanie čiernych jázd, dodržiavanie harmonogramu...).

Navigácia a nastavenie

Autoalarm má integrovaný Bluetooth modul, pomocou ktorého sa bezdrôtovo prenášajú informácie o presnej polohe vozidla počas jazdy. Tieto informácie je možné prenášať do vreckového počítača, alebo na mobilný telefón a dokáže vás na základe spolupráce s navigačným softvérom navigovať pri jazde automobilom. Bluetooth technológiou je možné nastavovať aj parametre autoalarmu cez mobilný telefón, prostredníctvom JAVA aplikácie (pripravujeme).

Odesláno
Původně zaslal: Leos

Tady je:papa

kurna....to je fakt kraasavec...... je to naraz.....a este aj stou motorizaciou..... toto je najkrajsia farbu aku kedy francuzi striekaly

Odesláno

to: stanisko

Proč jsi volil jiný alarm,než je originál? Podle toho, co píšeš, tak máš Jablotron. Já o něm slyšel, že je výborný, prý ale pro 307 jsou neoriginální alarmy noční můrou ( špatná komunikace s ŘJ časté falešné poplachy )

čáo:papa

Odesláno
Původně zaslal: faget1

Původně zaslal: Ferin007

Původně zaslal: stanisko

...cierna perlet a mimo koze total full.... :roker

Tak to už musí mít i alarm se superzamykáním. :D

Jinak přeju hodně radosti.

alarm so superuzamikanim mam už aj ja a to mam r.v.2004 :myslim

alebo je to už nadštandart vybava či ako :myslim

To \"už\" bylo myšlený na to, že říká, že shání alarm a přitom má plnou palbu.

Odesláno
Původně zaslal: Drtikoll

Proč jsi volil jiný alarm,než je originál? Podle toho, co píšeš, tak máš Jablotron. Já o něm slyšel, že je výborný, prý ale pro 307 jsou neoriginální alarmy noční můrou ( špatná komunikace s ŘJ časté falešné poplachy )

Přesně. Z toho důvodu sem se vybodl na montáž pageru a podobných kravinek.

PS: A originál alarm sem chtěl i kvůli tomu, že je s tím i superzamykání, což je super věcička. :super

[upravil dne 29.2.08 Ferin007]

Odesláno

dakujem a dufam ze nam to bude spolu klapat........myslim tym tu 307-ku

pokial by niekto chcel mam kompletnu schemu na montaz autoalarmu do 307-ky

/poslem e-mailom / :roker

mozes mi ju pls poslat na ekino1@gmail.com?

Thx

Guest stanisko
Odesláno
Původně zaslal: Drtikoll

Guest stanisko
Odesláno

s falošným poplachom nemám žiadny problém ...všetko to je o tom ako a kto to namontuje...ja sa zabezpecovackou do aut aj bytov zaoberám už 16 rokov

tento systém vyhral veľa súťaží a vystav po celom svete...:roker

ma veľa výhod napr. keď dám na strechu box z lyžami tak do boxu vložím bezdratovy snímač a alarm mi Stráži aj box...alebo prišiel ku mne známy z Nemecka a nechcel som aby sa mu niečo udialo s autom...tak som mu hodil do auta bezdrat.snimac pohybu a z mojim autom bol chránený aj jeho...no sú rozličné varianty čo môžeš od toho systému chcieť

Odesláno

Citace:

dakujem a dufam ze nam to bude spolu klapat........myslim tym tu 307-ku

pokial by niekto chcel mam kompletnu schemu na montaz autoalarmu do 307-ky

Mohol by som aj ja poprosiť tú schému? Vopred ĎAKUJEM.hrustin@centrum.sk

Odesláno

Jestli můžu prosit, tak bych měl zájem o ten plán montáže alarmu i o jaký typ se přesně jedná. Poslat to můžeš na mail : vendakopecky@seznam.cz Moc děkuji

:papa

Odesláno

\"STANISKO\"-Ďakujem za schému.Moc tomu ale nerozumiem.Jedná sa o oreginál alarm alebo o niečo iné.Kamarát mi odporúčal alarm MAGICAR 9000 ?!!.Môžeš mi poradiť či to bude fungovať v Peugeote 307 SW (r.v 2004).Alebo by tam patrilo niečo iné???. A čo oreginál?Čo by to stálo a kde sa dá zohnať? Alebo stačí aktivovať??A ešte jedna otázočka. Môžeš mi pomôcť aj z navigačným systémom?????. Zohnal som najaké CD mapy 2004 ale ich nedokáže čítať.Verzia softu v RT 3 je 5.41. Ďakujem a pekný deň.

Guest stanisko
Odesláno
Původně zaslal: očko

\"STANISKO\"-Ďakujem za schému.Moc tomu ale nerozumiem.Jedná sa o oreginál alarm alebo o niečo iné.Kamarát mi odporúčal alarm MAGICAR 9000 ?!!.Môžeš mi poradiť či to bude fungovať v Peugeote 307 SW (r.v 2004).Alebo by tam patrilo niečo iné???. A čo oreginál?Čo by to stálo a kde sa dá zohnať? Alebo stačí aktivovať??A ešte jedna otázočka. Môžeš mi pomôcť aj z navigačným systémom?????. Zohnal som najaké CD mapy 2004 ale ich nedokáže čítať.Verzia softu v RT 3 je 5.41. Ďakujem a pekný deň.

schema zapojenia je tak ako je zapojeny original...bez dakych malickosti...ja osobne nemam kladny vztah k alarmom Magicar....fungovat bude teoreticky kazdy alarm v kazdom aute ,no zavisi to od montaze !!!

tie mapy su od NavTeq-u a su do Peugeota ?? :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...