Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sorry, ale marně hledám jakejkoliv prvek na autě, co by se mi líbil:nevim..snad jen mě trochu zaujala úprava předního nárazníku..tímto tě nekritizuji, jen máme každej asi jinej vkus, tvoje mi tak nějak připomíná každý druhý vytuzený fáčko

Odesláno

No já bych ti doporučil ty boční lyšty stříknout do barvy auta, když máš v barvě celé nárazníky.Ten zadní nárazník sis upravoval sám?

Jinak to máš upraveně pěkně,možná bych volil jiný typ křídla,ale to je věc každého:super

Odesláno
Původně zaslal: Bastard

Jo přemejšlim že ty speedliny prodam ale chtěl bych to prodat s gumama ale možná bysme se dohodly,ale ještě uvidim jak na tom budou vypadat ty jiný. Ale jinak se ti ozvu Kolik bys za ně byl ochotnej dát?

mas U2U..

Odesláno

Zadní nárazník sem neupravoval sám nechal sem si ho vyrobyt,a také přemejšlim a koukam už po cenách sportovního podvozku. Jo a v budoucnu ty boční lyšty sundam a necham to přestříkat ale to je ještě daleko.

Odesláno

Tommy-Máš pravdu každej máme jinej vkus každému se líbý něco jinýho,ale abych pravdu řek tak předek bych někdy chtěl změnit ale ještě uvidim. Ten co tam mam tak zas tolik neupozorněje a policajti sou v klidu. Zastavyly mě stim už 3 a nikdy nic neřekly.

Odesláno

Asi už stárnu, ale mě to do oka nepadlo :myslim

Pokud budu konkrétnější, tak: kdysi IN zrcátka ala M3, stěrače, krytky ostřikovačů a anténa z tuning koutku v Bauhausu, prahy blíž k zemi než přední a zadní spoiler, no a ta lopata z 206 WRC je fakt úlet.......

Zase na druhou stranu tyhle úpravy určitě plní svůj účel - odlišovat se od ostatních účastníků silničního provozu :mrk

Odesláno

To si děláš srandu s tím křídlem ? MEGA TUZING :-DDDDDD nechápu jak se s tím ještě vůbec můžeš ukazovat ! Nechápu jak se dá zničit hezký auto !!! Jediná věc co se ti povedla dát ty středy alu do černé

Odesláno

Krytiku taky snesu dal sem to sem protože sem chtěl vědět jen vaše názory a koukam že každýmu se lýbí něco jinýho jeden píše že to je pěkný a další že to je děs koukam že každej má jinej vkus a jinej styl. Mě so to auto celkově takhle lýbí proto sem si ho takhle udělal. A ty kola jsem zrovna ted vyměnil za jiný a tyhle ty budu prodávat.

Odesláno

At si kazdy s autem dela co chce. Jen bych nejradsi vymlatil okna curakum, kteri na nich maji folie a pres to auto neni videt. Totez plati o zadnich svetel prestrikanych cernych tuzing sprejem, pres ktery nejsou videt blinkry a brzdove svetla.

Odesláno
Původně zaslal: Bastard

Krytiku taky snesu dal sem to sem protože sem chtěl vědět jen vaše názory a koukam že každýmu se lýbí něco jinýho jeden píše že to je pěkný a další že to je děs koukam že každej má jinej vkus a jinej styl. Mě so to auto celkově takhle lýbí proto sem si ho takhle udělal. A ty kola jsem zrovna ted vyměnil za jiný a tyhle ty budu prodávat.

Dle tvé gramatiky je mi jasné proč jses dal takovým směrem úprav :D

Odesláno

no ak by som si mohol pripojiť svoj názor, tak čo sa týka krídla, je to trošinku úlet..tak bacha aby aj krídlo neuletelo :-D ...no a bez ohladu na ostatné reakcie, chýbajú mi na tvojom vozítku fólie....podla mna by to tomu určite neublížilo...celkovo si ale zaslúžiš :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Demo

At si kazdy s autem dela co chce. Jen bych nejradsi vymlatil okna curakum, kteri na nich maji folie a pres to auto neni videt. Totez plati o zadnich svetel prestrikanych cernych tuzing sprejem, pres ktery nejsou videt blinkry a brzdove svetla.

a co zatmavene okna od vyrobce? :roker .... a ty silne reci si schovej pro mladou ;)

Creams: tvoje upravy taky nikdo nekomentuje, ja byvam az na vyjimky zastancem serie, dulezite, kdyz se to libi majiteli, ne? ;) Navic nechapu, jak muzes cloveka hodnotit podle pravopisu... :bojim kdybych te neznal .... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...