mio Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Pěkné ale určitě by to sneslo trošičku snížit a vypadalo by to o hodně dravěji,hlavně s tou stříbrnou. Citovat
Tommy306 Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 sorry, ale marně hledám jakejkoliv prvek na autě, co by se mi líbil:nevim..snad jen mě trochu zaujala úprava předního nárazníku..tímto tě nekritizuji, jen máme každej asi jinej vkus, tvoje mi tak nějak připomíná každý druhý vytuzený fáčko Citovat
chuck11 Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 No já bych ti doporučil ty boční lyšty stříknout do barvy auta, když máš v barvě celé nárazníky.Ten zadní nárazník sis upravoval sám? Jinak to máš upraveně pěkně,možná bych volil jiný typ křídla,ale to je věc každého:super Citovat
Blizzard Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 hehe, taky jsem na 306 míval kapsu [upravil dne 9.2.2008 Blizzard] Citovat
Béďa Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Bastard Jo přemejšlim že ty speedliny prodam ale chtěl bych to prodat s gumama ale možná bysme se dohodly,ale ještě uvidim jak na tom budou vypadat ty jiný. Ale jinak se ti ozvu Kolik bys za ně byl ochotnej dát? mas U2U.. Citovat
Bastard Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 Zadní nárazník sem neupravoval sám nechal sem si ho vyrobyt,a také přemejšlim a koukam už po cenách sportovního podvozku. Jo a v budoucnu ty boční lyšty sundam a necham to přestříkat ale to je ještě daleko. Citovat
Bastard Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 Tommy-Máš pravdu každej máme jinej vkus každému se líbý něco jinýho,ale abych pravdu řek tak předek bych někdy chtěl změnit ale ještě uvidim. Ten co tam mam tak zas tolik neupozorněje a policajti sou v klidu. Zastavyly mě stim už 3 a nikdy nic neřekly. Citovat
destiny Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 To křídlo vzadu je strašný. Sorry, ale tohle rozhodněnení můj šálek kávy. Zbytek dobrý. Citovat
Bohouš Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Asi už stárnu, ale mě to do oka nepadlo Pokud budu konkrétnější, tak: kdysi IN zrcátka ala M3, stěrače, krytky ostřikovačů a anténa z tuning koutku v Bauhausu, prahy blíž k zemi než přední a zadní spoiler, no a ta lopata z 206 WRC je fakt úlet....... Zase na druhou stranu tyhle úpravy určitě plní svůj účel - odlišovat se od ostatních účastníků silničního provozu Citovat
Demo Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Doufam, ze jsi ochoten snaset i kritiku - toto je klasicky tuzning. Citovat
Creams Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 To si děláš srandu s tím křídlem ? MEGA TUZING :-DDDDDD nechápu jak se s tím ještě vůbec můžeš ukazovat ! Nechápu jak se dá zničit hezký auto !!! Jediná věc co se ti povedla dát ty středy alu do černé Citovat
Bastard Odesláno 11. únor 2008 Autor Odesláno 11. únor 2008 Krytiku taky snesu dal sem to sem protože sem chtěl vědět jen vaše názory a koukam že každýmu se lýbí něco jinýho jeden píše že to je pěkný a další že to je děs koukam že každej má jinej vkus a jinej styl. Mě so to auto celkově takhle lýbí proto sem si ho takhle udělal. A ty kola jsem zrovna ted vyměnil za jiný a tyhle ty budu prodávat. Citovat
Demo Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 At si kazdy s autem dela co chce. Jen bych nejradsi vymlatil okna curakum, kteri na nich maji folie a pres to auto neni videt. Totez plati o zadnich svetel prestrikanych cernych tuzing sprejem, pres ktery nejsou videt blinkry a brzdove svetla. Citovat
Creams Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: Bastard Krytiku taky snesu dal sem to sem protože sem chtěl vědět jen vaše názory a koukam že každýmu se lýbí něco jinýho jeden píše že to je pěkný a další že to je děs koukam že každej má jinej vkus a jinej styl. Mě so to auto celkově takhle lýbí proto sem si ho takhle udělal. A ty kola jsem zrovna ted vyměnil za jiný a tyhle ty budu prodávat. Dle tvé gramatiky je mi jasné proč jses dal takovým směrem úprav Citovat
VladoHA Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 podla mna je to vec kazdeho ako si auto porobi a hlavne kto ma kolko penazi na to aby tam nieco dal a urazat sa navzajom je dost smutne Citovat
Tomasi1 Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 no ak by som si mohol pripojiť svoj názor, tak čo sa týka krídla, je to trošinku úlet..tak bacha aby aj krídlo neuletelo :-D ...no a bez ohladu na ostatné reakcie, chýbajú mi na tvojom vozítku fólie....podla mna by to tomu určite neublížilo...celkovo si ale zaslúžiš Citovat
Creams Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Spíše mě zamrzí to, že hezké auto jako 306 je se dá zbastit takto Citovat
Kvasky Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 no mě se to teda extrémně nelíbí. Vejfuck děs, nárazníky a nasávač taky, křídlo děs běs a ty zadní světla:nevim, no škoda mluvit. Citovat
Pata Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Původně zaslal: Demo At si kazdy s autem dela co chce. Jen bych nejradsi vymlatil okna curakum, kteri na nich maji folie a pres to auto neni videt. Totez plati o zadnich svetel prestrikanych cernych tuzing sprejem, pres ktery nejsou videt blinkry a brzdove svetla. a co zatmavene okna od vyrobce? .... a ty silne reci si schovej pro mladou Creams: tvoje upravy taky nikdo nekomentuje, ja byvam az na vyjimky zastancem serie, dulezite, kdyz se to libi majiteli, ne? Navic nechapu, jak muzes cloveka hodnotit podle pravopisu... kdybych te neznal .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.