MatrixChose Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Tak takhle. ve znameni lva mam pry vypadat :D:D Citovat
adraj Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 pěkně udělaná fotka. Je to absolutní opak mě. Žádný vlasy ani chlupy na hrudi no a svaly ty mám taky obráceně.:D:D. Takže ,když pojedu na nějaký sraz , tak už mě každý pozná:aut Citovat
Dundee Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Původně zaslal: MatrixChose Tak takhle. ve znameni lva mam pry vypadat :D:D Tys taky lev? Taky mi to nádherný zvíře nestačilo jen v horoskopu, proto mám další dva na zahradě:D:D Citovat
adraj Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Původně zaslal: Blizzard hehe, mě se ty prsní svaly posunuly níž hehe mě ještě níž:D:D Jinak jsem také ve znamení lva. Krásné to zvíře. [upravil dne 8/2/08 adraj] Citovat
Dundee Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Původně zaslal: vix Vzpomeň na Brunclíka ! Asi jsem mimo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.