faget1 Odesláno 26. únor 2008 Autor Odesláno 26. únor 2008 Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: faget1 tak už je na ceste aj ručna brzda a koženny potah na volant všetko červene tak sa hned dam do montaže a pak pridam foto bigoš: nezabudol si na to foto? som chcel vydiet ako to vyzera skor ako si to všetko zakupim ale už je to na ceste tak v poho každopande ti rad nakuknem na interierovy priestor možno trochu inšpiracie sa u teba najde sory, ale nějak od začátku roku nic nestíhám, ani na foru jsem pořádně nebyl. Snad se to už v březnu zlepší. Zítra beru auto tak i foťák a zkusím to bliknout. oukej jasne ja tiež moc času nemam tak to poznam len mi už prišiel potah na volant koženny tak som ho prišil podla navodu na volant a v yzera to bombovo tiež skusim bliknut len ta ručna brzda mi tamnepasovala bola kransa len som ju musel poslat spet nedalo sa to prisposobit aspom ta ktoru som si vybral preto som chcel aj kuknut ako ju maš urobenu ty ked ti vide čas tak hod foto zatial dik maj sa Citovat
faget1 Odesláno 9. březen 2008 Autor Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: MrVain ked new paku tak takuto:D:super waow to ti fakt ukazuje aktualne zaradeny rýchlostny stupeň ? tak to už potom hej peradička noo prepichova vecička ale pekne to vyzera Citovat
faget1 Odesláno 9. březen 2008 Autor Odesláno 9. březen 2008 no už mam hotovy aj volant len vždy zabudenm urobit snimku Citovat
OK406 Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: MrVain ked new paku tak takuto:D:super Tak to je velmi zajímavé. To sis koupil či dělal?? Citovat
Stifler Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: MrVain ked new paku tak takuto:D:super No, vypadá to fakt výborně, kde se dá taková věcička sehnat??? Citovat
peugeotkovic Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 hezké když tak na to koukám,jsem si vzpoměla..když kouknete na tu fotku,tak je tam ovládání ventilace, a nedávno vám mě to jeho podsvícení přestalo svítit:roll už jste tam někdy někdo lezl?žárovečka či pojistka..? 206ka Citovat
MrVain Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: MrVain ked new paku tak takuto:D:super No, vypadá to fakt výborně, kde se dá taková věcička sehnat??? Ja taku nemam ja mam klasicku:aut, LCD stoji 5500.-Sk LCD paku stačí pripojiť k 12V, nakalibrovať a už to ukazuje prave zaradený rychlostný stupeň http://eshop.a-ts.sk/index.php? Citovat
Guest stanisko Odesláno 18. březen 2008 Odesláno 18. březen 2008 a co vy na tieto dvierka od nadrze..... Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Autor Odesláno 21. březen 2008 Původně zaslal: stanisko a co vy na tieto dvierka od nadrze..... hm krasna kde sa to da splašit ? som uvažoval nad niečim takym ale nechcem lepit tie smiešne nalepky na nadrž čo predavaju a ma to skoro každe druhe auto a už vobec ked davam všetko do červenej farby by to asi smiešne vyzeralo ale toto vyzera aspom na fotke unikatne Citovat
Guest stanisko Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: stanisko a co vy na tieto dvierka od nadrze..... hm krasna kde sa to da splašit ? som uvažoval nad niečim takym ale nechcem lepit tie smiešne nalepky na nadrž čo predavaju a ma to skoro každe druhe auto a už vobec ked davam všetko do červenej farby by to asi smiešne vyzeralo ale toto vyzera aspom na fotke unikatne toto nie je nalepka...su to komplet dvierka z hliniku..cena 98 eur a daju sa objednat cez net. Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Autor Odesláno 21. březen 2008 no a tu je už spomínaný moj nový koženný poťah na volant trochu som sa toho obaval ale vysledok je nadmieru uspokojivy bolo to treba natianhuť a prišiť na volant ale zvladol som to ihla a niť bola sučasťou objednavky len mi kuštik cca 6cm chybalo do konca tak som to došil podobnou bavlnkou a neni vidno rozdiel skoro vobec :super Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Autor Odesláno 21. březen 2008 ale no tak zase ma zlobi to foto :D ešte raz sorky Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Autor Odesláno 21. březen 2008 a už teda doložím aj stredovy panel kde chyba ručna brzda ktorú som musel vratiť lebo mi nepasovala čo je škoda teraz čakám na poťahy objednavka zaslana a červene gumy na podlahu už cestuju tak zas doložím dalšie foto Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Autor Odesláno 21. březen 2008 a takto to vyzerá zatial bez potahou a červených autogúm no a samozrejme sa budeme červeniať viac postupom času Citovat
faget1 Odesláno 21. březen 2008 Autor Odesláno 21. březen 2008 Původně zaslal: stanisko Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: stanisko a co vy na tieto dvierka od nadrze..... hm krasna kde sa to da splašit ? som uvažoval nad niečim takym ale nechcem lepit tie smiešne nalepky na nadrž čo predavaju a ma to skoro každe druhe auto a už vobec ked davam všetko do červenej farby by to asi smiešne vyzeralo ale toto vyzera aspom na fotke unikatne toto nie je nalepka...su to komplet dvierka z hliniku..cena 98 eur a daju sa objednat cez net. ked možeš tak mi hod link alebo stranku kde sa daju objednat a možno sami tam zapači aj niečo dalšie vdaka Citovat
robozv Odesláno 21. březen 2008 Odesláno 21. březen 2008 faget1 - co povies na moj kozeny volant? ako tu popisujem da sa urobyt v roznych farbach a cerveny s ciermou nitou by ti pristal Citovat
faget1 Odesláno 22. březen 2008 Autor Odesláno 22. březen 2008 Původně zaslal: robozv faget1 - co povies na moj kozeny volant? ako tu popisujem da sa urobyt v roznych farbach a cerveny s ciermou nitou by ti pristal tak to už je iných rozmerou to je vidno že je to krasna robotka a musi to byt radosť šoférovať ozaj si mal štastie že je ta firma blizko pri vás myslim že koženny volant je predsaj len koženny volant nieje nad to a ty si si na to riadne potrpel čo dodat very červeny a čiernymi nitkami by bol pre mna ako vysnívaný vyzera to krajšie o dost nuž ja som si to šil sam tak je to trošku nie tak dokonale ale somn tiež spokojny s ním inak dobra praca :super:super Citovat
chechet Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Původně zaslal: faget1 no a tu je už spomínaný moj nový koženný poťah na volant trochu som sa toho obaval ale vysledok je nadmieru uspokojivy bolo to treba natianhuť a prišiť na volant ale zvladol som to ihla a niť bola sučasťou objednavky len mi kuštik cca 6cm chybalo do konca tak som to došil podobnou bavlnkou a neni vidno rozdiel skoro vobec :super čéče, me se zda, ze to je umela kuze - kozenka. nejsem teda expert pres kuze, ale tahle struktura odpovida spis umeline... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.