Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Původně zaslal: faget1

tak už je na ceste aj ručna brzda a koženny potah na volant všetko červene tak sa hned dam do montaže a pak pridam foto :super

bigoš: nezabudol si na to foto? som chcel vydiet ako to vyzera skor ako si to všetko zakupim ale už je to na ceste tak v poho každopande ti rad nakuknem na interierovy priestor možno trochu inšpiracie sa u teba najde :papa

sory, ale nějak od začátku roku nic nestíhám, ani na foru jsem pořádně nebyl. Snad se to už v březnu zlepší. Zítra beru auto tak i foťák a zkusím to bliknout.:papa

oukej jasne ja tiež moc času nemam tak to poznam len mi už prišiel potah na volant koženny tak som ho prišil podla navodu na volant a v yzera to bombovo tiež skusim bliknut len ta ručna brzda mi tamnepasovala bola kransa len som ju musel poslat spet nedalo sa to prisposobit aspom ta ktoru som si vybral preto som chcel aj kuknut ako ju maš urobenu ty :super ked ti vide čas tak hod foto zatial dik maj sa :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: MrVain

ked new paku tak takuto:D:super

waow to ti fakt ukazuje aktualne zaradeny rýchlostny stupeň ? :o

tak to už potom hej peradička noo prepichova vecička ale pekne to vyzera :potlesk

Odesláno

hezké:mrk když tak na to koukám,jsem si vzpoměla..když kouknete na tu fotku,tak je tam ovládání ventilace, a nedávno vám mě to jeho podsvícení přestalo svítit:roll už jste tam někdy někdo lezl?žárovečka či pojistka..? :myslim

206ka

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: MrVain

ked new paku tak takuto:D:super

No, vypadá to fakt výborně, kde se dá taková věcička sehnat??? :mrk

Ja taku nemam ja mam klasicku:aut, LCD stoji 5500.-Sk

LCD paku stačí pripojiť k 12V, nakalibrovať a už to ukazuje prave zaradený rychlostný stupeň:super

http://eshop.a-ts.sk/index.php?

post-0-1410959944971_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: stanisko

a co vy na tieto dvierka od nadrze.....:roker

hm krasna kde sa to da splašit ? som uvažoval nad niečim takym ale nechcem lepit tie smiešne nalepky na nadrž čo predavaju a ma to skoro každe druhe auto a už vobec ked davam všetko do červenej farby by to asi smiešne vyzeralo ale toto vyzera aspom na fotke unikatne :super

Odesláno

hm krasna kde sa to da splašit ? som uvažoval nad niečim takym ale nechcem lepit tie smiešne nalepky na nadrž čo predavaju a ma to skoro každe druhe auto a už vobec ked davam všetko do červenej farby by to asi smiešne vyzeralo ale toto vyzera aspom na fotke unikatne :super

toto nie je nalepka...su to komplet dvierka z hliniku..cena

98 eur a daju sa objednat cez net.

Odesláno

no a tu je už spomínaný moj nový koženný poťah na volant :D

trochu som sa toho obaval ale vysledok je nadmieru uspokojivy bolo to treba natianhuť a prišiť na volant ale zvladol som to ihla a niť bola sučasťou objednavky len mi kuštik cca 6cm chybalo do konca tak som to došil podobnou bavlnkou a neni vidno rozdiel skoro vobec :super:super

Odesláno

a už teda doložím aj stredovy panel kde chyba ručna brzda ktorú som musel vratiť lebo mi nepasovala čo je škoda :( teraz čakám na poťahy objednavka zaslana a červene gumy na podlahu už cestuju tak zas doložím dalšie foto :D:super

post-0-14109599548231_thumb.jpg

Odesláno

toto nie je nalepka...su to komplet dvierka z hliniku..cena

98 eur a daju sa objednat cez net.

ked možeš tak mi hod link alebo stranku kde sa daju objednat a možno sami tam zapači aj niečo dalšie vdaka :super

Odesláno
Původně zaslal: robozv

faget1 - co povies na moj kozeny volant? ako tu popisujem da sa urobyt v roznych farbach a cerveny s ciermou nitou by ti pristal :super

:super tak to už je iných rozmerou to je vidno že je to krasna robotka a musi to byt radosť šoférovať ozaj si mal štastie že je ta firma blizko pri vás myslim že koženny volant je predsaj len koženny volant nieje nad to a ty si si na to riadne potrpel čo dodat very červeny a čiernymi nitkami by bol pre mna ako vysnívaný vyzera to krajšie o dost nuž ja som si to šil sam tak je to trošku nie tak dokonale ale somn tiež spokojny s ním :super inak dobra praca :super:super:super

Odesláno

no a tu je už spomínaný moj nový koženný poťah na volant :D

trochu som sa toho obaval ale vysledok je nadmieru uspokojivy bolo to treba natianhuť a prišiť na volant ale zvladol som to ihla a niť bola sučasťou objednavky len mi kuštik cca 6cm chybalo do konca tak som to došil podobnou bavlnkou a neni vidno rozdiel skoro vobec :super:super

čéče, me se zda, ze to je umela kuze - kozenka. nejsem teda expert pres kuze, ale tahle struktura odpovida spis umeline...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...