Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mitch.mb: od koho jsi ty senzory bral a jaký typ? Uplatňoval jsi u reklamace náklady s reklamací spojené??? jako žy by ti proplatili poštovné?

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Takže jej mám už doma koupen-darován,takže jen namontovat:)

Guest servisman
Odesláno

asi to same co ma Vlastyk,foto možno dodám až to tam bude,protože potřebuji udělat nové fotky

Odesláno
Původně zaslal: honza406

asi to same co ma Vlastyk,foto možno dodám až to tam bude,protože potřebuji udělat nové fotky

No jsem zvědav jak si poradíš s montáží.. Hlavně abys to stihl dřív než se na vás zajedu podívat do Týna :papa

Guest servisman
Odesláno

Takže dnes jsem provedl montáž.čidla dal do spodní lišty dveří a krabičku jsem umístil přímo v zadních dveří pod tapicem.Napájení jsem provedl z levé zpátečky ,je tam i pojistka u krabičky a dostanu se k ní protože je tam malý deklík co se dostává k zadním světlům pak k žárovkám.

Takže jsem jen jeden káblík táhl dopředu k displeji takže to šlo přes tu gumovou průchodku,trochu z těžka,ale zjistil jsem 3 poškozený káblíky,takže zaizoloval a jeden byl přerušen ten jsem opravil.káblík je dlouhý snad 5 m takže vyšel okolo šíbru dopředu kolem palubky a displej jsem umístil pod okno doprostřed palubky.

Jinak vyzkoušeno a v pohodě šlape píská div že to neřve při 20cmod zdi.

Foto není proč je to tu už dodáváno jen bych se opakoval,ale až nafotím dodám jen minimum

Odesláno

jak daleko si umistil ty cidla v ty liste? me se totiz stava ze na pravy strane mi obcas piskne tesnou prekazku. Myslim si ze mi obcas chytne ten roh pac ta lista je zapustena :c( nevim jak to vyresit :c(

Guest servisman
Odesláno

Dělal jsem to jako Přema jinak na kraje mám zrcátka,nebo už neparkujete ani podle toho??

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: mmmb

A co tam dát podložku pod čidlo, ať ho trochu vychýlí do středu vozu

to bych raději sehnal další 2 což není problém a dáti je na kraj a ty bych napojil misto stávajících krajních

Podložit čidlo to by se mi nelíbilo

Zprvu jsem uvažoval dáti čidla dolů což by bylo na krajích,ale odstoupil jsem od toho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...