Přema Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 Dodám foto doufám že to pujde přečíst.... Citovat
mitch.mb Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 No tak sem chtel dneska montovat senzory ale v pul desaty mi volal tchan ze mu vichr vzal komplet strechu takze sme celej den odlizely trosky takze se nic nekonalo... Nicmene diky za miry :c) taky to tak udelam :c) Citovat
mitch.mb Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 Jo a tchanovi to vytunilo pracovni auto :c( Presne na sloupek u spolujezdce pristal asi tak 200 kilovej kus stitovy zdi. Motor je na kasi :c( [upravil dne 1.3.2008 mitch.mb] Citovat
mitch.mb Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 No tak sem se dneska dostal k montazi senzoru a po vyvrtani der a nasazeni senzoru a provizornim odzkouseni napojenim na parkovacky jsem prisel na to ze Dckovy senzor je nejaky divny pac kdyz jsem ho zapojil a senzor miril do nebe (tudiz zadna prekazka) tak hlasil tesnou prekazku a 0m postupne jsem ho zkousel zapojil i na jine pozice a prekazka se mi tak presunula az na druhou stranu. Ostatni senzory ok :c( Takze mu musim ten senzor poslat spatky aby mi ho vymenil :c) Jinak jak ste natahly ten kablik skrz tu guvomou pruchodku co je z patejch dveri smerem ke strese auta ta co je ze dveri do auta sla protahnout vpohode, ale ta z dveri pod ten plast tak tam sem to proste nemohl protahnout... musel sem tu gumu nariznout a natahnout to mimo :c( coz me stve ale nedalo se nic delat pac bych to tam fakt nedostal... Jinak zatim spokojenost :c) Citovat
igor.sk Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Úplne tak isto. Bokom rozrezal Pretlačil a omotal páskou, aby sa to nepohlo a aby to nevypadalo škaredo. Guma je tesne okolo kábla, takže tade neteče, ak by chcelo. Citovat
Keeper Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 O aku prechodku ide ?? Nejaka fotecka by sa hodila, tiez sa chystam robit montaz ala Přema Senzory idem objednat z AUKRO.cz, len sa chcem opytat ako si reklamoval chybny senzor ?? To si poslal len ten jeden chybny , alebo celu sadu komplet ?? Citovat
Přema Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: Keeper O aku prechodku ide ?? Nejaka fotecka by sa hodila, tiez sa chystam robit montaz ala Přema Senzory idem objednat z AUKRO.cz, len sa chcem opytat ako si reklamoval chybny senzor ?? To si poslal len ten jeden chybny , alebo celu sadu komplet ?? Asi jsi to umístění senzorů zaregistruji a budu za to brát prachy.......:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 jedná se o tuto pruchodku jsou tam 2 kousky viz šipky na obr Citovat
mitch.mb Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Takze senzor mu teprve poslu jen ten jeden a on mi posle novy. Jinak pruchodka vlevo na sarkomiho fotce je vpohode, ale ja mam na mysli pruchodku (viz. moje fotka) v mistech kde je sipka, ale lepsi fotku nemam bohuzel. Tak pruchodka je v 90° uhlu a tak tesna ze proste nebyla sebemensi sance. Musel jsem tu gumu nariznout a kabel protahnout venkem kolem ty gumy. Citovat
mitch.mb Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Jinak ta pruchodka vpravo na sarkomiho fotce jde do kridla k treti brzdovce. Na senzory nevhodny. Ja to takhl tou levou stranou a pak podel kraje tapecu az dopredu slo to krasne to bylo to nejlehci :c) Citovat
mitch.mb Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Premo jak si to protahl ty tou vyvodkou? Citovat
Přema Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: mitch.mb Premo jak si to protahl ty tou vyvodkou? Taky jsem to musel protáhnout bokem jinak to bohužel nešlo v té vývodce není místo ani zaboha.... Citovat
mitch.mb Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Tak mam asi smulu pri montazi jsem zjistil ze jeden senzor stale hlasi prekazku poslal jsem ho na vymenu a dneska prisel novy. Sice prekazku nehlasi stale ale on ji nehlasi vubec takze zitra opet putuje na postu :c( Citovat
igor.sk Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Nanovo si to kalibroval, alebo len zapojil. Môže to byť zblbnuté zo zlého čidla. Citovat
mitch.mb Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 Nic sem nekalibroval ani k tomu nebyl zadnej navod ohledne kalibrace... i kdyz jsem to cidlo zapojil do jinejch pozic tak to neslo a jine cidla v pozici kam ma prijit to spatne funguje... Citovat
Tornado Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Tak jsem se stal dalsim majitelem parkovacich senzoru, zatim ale jen v krabici na stole. Burisek: Jelikoz jsi delal asistenta na sedanu, tak bych mel na tebe par otazek. Senzory jsi daval do cerne listy narazniku, neni to ale moc vysoko? A nemiri ti ty cidla dovrchu? (skrz profil cidla, viz obrazek) A mohl by jsi napsat neco k montazi, jak sel dolu naraznik a na co si dat popr. pozor? Edit: Mam Phantom BS-415 [upravil dne 16.4.2008 Tornado] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.