Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No tak sem chtel dneska montovat senzory ale v pul desaty mi volal tchan ze mu vichr vzal komplet strechu takze sme celej den odlizely trosky takze se nic nekonalo... Nicmene diky za miry :c) taky to tak udelam :c)

post-0-14109599265154_thumb.jpg

Odesláno

Jo a tchanovi to vytunilo pracovni auto :c(

Presne na sloupek u spolujezdce pristal asi tak 200 kilovej kus stitovy zdi. Motor je na kasi :c(

[upravil dne 1.3.2008 mitch.mb]

post-0-14109599265387_thumb.jpg

Odesláno

No tak sem se dneska dostal k montazi senzoru a po vyvrtani der a nasazeni senzoru a provizornim odzkouseni napojenim na parkovacky jsem prisel na to ze Dckovy senzor je nejaky divny pac kdyz jsem ho zapojil a senzor miril do nebe (tudiz zadna prekazka) tak hlasil tesnou prekazku a 0m postupne jsem ho zkousel zapojil i na jine pozice a prekazka se mi tak presunula az na druhou stranu. Ostatni senzory ok :c( Takze mu musim ten senzor poslat spatky aby mi ho vymenil :c)

Jinak jak ste natahly ten kablik skrz tu guvomou pruchodku co je z patejch dveri smerem ke strese auta ta co je ze dveri do auta sla protahnout vpohode, ale ta z dveri pod ten plast tak tam sem to proste nemohl protahnout... musel sem tu gumu nariznout a natahnout to mimo :c( coz me stve ale nedalo se nic delat pac bych to tam fakt nedostal... Jinak zatim spokojenost :c)

Odesláno

Úplne tak isto. Bokom rozrezal Pretlačil a omotal páskou, aby sa to nepohlo a aby to nevypadalo škaredo. Guma je tesne okolo kábla, takže tade neteče, ak by chcelo.:cool:

Odesláno

O aku prechodku ide ??

Nejaka fotecka by sa hodila, tiez sa chystam robit montaz ala Přema :D

Senzory idem objednat z AUKRO.cz, len sa chcem opytat ako si reklamoval chybny senzor ??

To si poslal len ten jeden chybny , alebo celu sadu komplet ??:papa

Odesláno
Původně zaslal: Keeper

O aku prechodku ide ??

Nejaka fotecka by sa hodila, tiez sa chystam robit montaz ala Přema :D

Senzory idem objednat z AUKRO.cz, len sa chcem opytat ako si reklamoval chybny senzor ??

To si poslal len ten jeden chybny , alebo celu sadu komplet ??:papa

Asi jsi to umístění senzorů zaregistruji a budu za to brát prachy.......:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Guest servisman
Odesláno

jedná se o tuto pruchodku jsou tam 2 kousky viz šipky na obr

post-0-14109599368281_thumb.jpg

Odesláno

Takze senzor mu teprve poslu jen ten jeden a on mi posle novy.

Jinak pruchodka vlevo na sarkomiho fotce je vpohode, ale ja mam na mysli pruchodku (viz. moje fotka) v mistech kde je sipka, ale lepsi fotku nemam bohuzel. Tak pruchodka je v 90° uhlu a tak tesna ze proste nebyla sebemensi sance. Musel jsem tu gumu nariznout a kabel protahnout venkem kolem ty gumy.

post-0-14109599368469_thumb.jpg

Odesláno

Jinak ta pruchodka vpravo na sarkomiho fotce jde do kridla k treti brzdovce. Na senzory nevhodny. Ja to takhl tou levou stranou a pak podel kraje tapecu az dopredu slo to krasne to bylo to nejlehci :c)

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

Premo jak si to protahl ty tou vyvodkou?

Taky jsem to musel protáhnout bokem jinak to bohužel nešlo v té vývodce není místo ani zaboha....

Odesláno

Tak mam asi smulu pri montazi jsem zjistil ze jeden senzor stale hlasi prekazku poslal jsem ho na vymenu a dneska prisel novy. Sice prekazku nehlasi stale ale on ji nehlasi vubec takze zitra opet putuje na postu :c(

Odesláno

Nic sem nekalibroval ani k tomu nebyl zadnej navod ohledne kalibrace... i kdyz jsem to cidlo zapojil do jinejch pozic tak to neslo a jine cidla v pozici kam ma prijit to spatne funguje...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem se stal dalsim majitelem parkovacich senzoru, zatim ale jen v krabici na stole. :)

Burisek: Jelikoz jsi delal asistenta na sedanu, tak bych mel na tebe par otazek. Senzory jsi daval do cerne listy narazniku, neni to ale moc vysoko? A nemiri ti ty cidla dovrchu? (skrz profil cidla, viz obrazek)

A mohl by jsi napsat neco k montazi, jak sel dolu naraznik a na co si dat popr. pozor?

Edit: Mam Phantom BS-415

[upravil dne 16.4.2008 Tornado]

post-0-14109599983431_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...