Pe.Tr Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 jj , co já jsem se jen .... Kouďo ty taky že? tady je to bohyně , ach Citovat
Marcel505 Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr jj , co já jsem se jen .... Kouďo ty taky že? tady je to bohyně , ach Hele, víš co určitě Kouďák nedělá v sobotu večer? Určitě nesleduje tohle forum, protože buď to: 1) prohání kočičky na diskotéce 2) seděl ještě před chvílí u TV a slintal na Travoltu v jeho Sobotní horečce... Víme? Citovat
Marcel505 Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Původně zaslal: Marlin ja jsem slintal na Travoltu :aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin ja jsem slintal na Travoltu :aut To se mi nezdá jako vhodný způsob jak zabít sobotní večer:D. Citovat
jarajarda Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin ja jsem slintal na Travoltu :aut To se mi nezdá jako vhodný způsob jak zabít sobotní večer:D. No co, já taky koukal, horečka sobotní noci je v sobotu ideální.. Citovat
jarajarda Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Vertex Pěkná pani :mrk:mrk Citovat
KoudaK Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 To Pe.Tr děkuji... ale znám to z MTV.. To Marcel 505.. Odpověd 1. je SPRÁVNÁ !:super:mrk (od 23 do 04) To ostatní... A co se týče Jessie tak po zadání jejího jména v google.cz vám to vyplivne pár odkazů a i mimo jiné v jednom je kratičká ukázka z jednoho hororu kde je polonahá... Bohužel kamera jí snímá zezadu.. ale na zlomek vteřiny je tam vidět její krásnéj (_._)... To Marlin.. Někdo vdolky (Travoltu)...Někdo holky... To Bone Daddy.. máš recht.. To Béda...No to jsi teda o hodně přišel.. To Mefisto86.. Já jí v tom tvým odkazu nenašel...fňuk fňuk... Citovat
agresssor Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Jooo tak ta slecna vypada fakt moc gooood:) Koudy ani se ti nedivim ze nemuzes spat:D Citovat
KoudaK Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: agresssor Jooo tak ta slecna vypada fakt moc gooood:) Koudy ani se ti nedivim ze nemuzes spat:D Tak s tou slečnou souhlasím ale s tím spánkem je to obráceně... Bych jenom spal a spal... (teda pokud mě někdo vedle mě nerozptyluje....:mrk ) Citovat
jarajarda Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: agresssor Jooo tak ta slecna vypada fakt moc gooood:) Koudy ani se ti nedivim ze nemuzes spat:D Tak s tou slečnou souhlasím ale s tím spánkem je to obráceně... Bych jenom spal a spal... (teda pokud mě někdo vedle mě nerozptyluje....:mrk ) Spal a spal, stal a stal...:D Citovat
KoudaK Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: agresssor Jooo tak ta slecna vypada fakt moc gooood:) Koudy ani se ti nedivim ze nemuzes spat:D Tak s tou slečnou souhlasím ale s tím spánkem je to obráceně... Bych jenom spal a spal... (teda pokud mě někdo vedle mě nerozptyluje....:mrk ) Spal a spal, stal a stal...:D No i tak nějak se to dá říct...:D:super Citovat
Pata Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: agresssor Jooo tak ta slecna vypada fakt moc gooood:) Koudy ani se ti nedivim ze nemuzes spat:D Tak s tou slečnou souhlasím ale s tím spánkem je to obráceně... Bych jenom spal a spal... (teda pokud mě někdo vedle mě nerozptyluje....:mrk ) Rozptyluje? tak pridusit polstarem a spat dal, ne? :D:D Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Pata: to by byl hrich ju pridusit polstarem nemyslis??? Citovat
Pata Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Původně zaslal: agresssor Pata: to by byl hrich ju pridusit polstarem nemyslis??? no ji jo :D:D Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Hele Pato kdy bude zase nejaka tanceni muzika ke stazeni? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.