Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: agresssor To radek: ty nerad TUC TUc???? TY radsi poslouchas v aute Evu a Vaska? Já v autě radši poslouchám Heavy Metal, a Hard Rock:aut:D Při takových Hammerfall se dosahuje nejvyšších rychlostí:D [upravil dne 13/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pata Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Při takových Hammerfall se dosahuje nejvyšších rychlostí:D nezbyva mi nez souhlasit Citovat
agresssor Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 To radek: tak u me nevyssi rychlosti dosahuju jedine pri necem rychlym:) takze treba huse nebo techhuse ci techno je pro me goood musika:). Ale takov y rammstein ci nightwish mi taky rozproudi krev:) To Aka: a proc si mi po ceste tedy nezpivala:D??? Citovat
vix Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 moje hudební aparatura nepřehluší výfuk ... takže hádejte, co asi poslouchám ? prd-prd-prd ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.