cendaflek Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 zdravim chci se zeptat zda u peugeot 306 funguje samo zamknutí centrálu pokud ho odemkneme omylem jako že pokud odemknu a neotevřu dveře tak se auto zase samo zamkne děkuju Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 Původně zaslal: cendaflek zdravim chci se zeptat zda u peugeot 306 funguje samo zamknutí centrálu pokud ho odemkneme omylem jako že pokud odemknu a neotevřu dveře tak se auto zase samo zamkne děkuju to jde snad az od sedmičkove řady vejš ,nevim jak tedy 307-myslim tim origo central. pokud ma někdo dodelany alarm treba jako ja tak se mu po nejake dobe auto samo zamkne. u me je to 40sekund. Citovat
agresssor Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 JA mam na bejvali aute dodelavanej aklarma a ten da pokyn k zamknuti centralu po 20 sekundach po otevreni 1 dveri kdyz nejsou klicky v zapalovani.... Citovat
agresssor Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 JA mam na bejvali aute dodelavanej aklarma a ten da pokyn k zamknuti centralu po 20 sekundach po otevreni 1 dveri kdyz nejsou klicky v zapalovani.... Citovat
Garfield Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 A já mám na každém autě jiný alarm, ale u každého z nich jde toto nastavit - jestli má tahle funkce být aktivní či ne. Podle mě by to mělo jít nastavit u každého slušnějšího alarmu. Citovat
malypeto Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Garfield A já mám na každém autě jiný alarm, ale u každého z nich jde toto nastavit - jestli má tahle funkce být aktivní či ne. Podle mě by to mělo jít nastavit u každého slušnějšího alarmu. Co je to slusny alarm?Ja mam tu funkciu volitelnu na alarme za cca 800SKK:super a dokonca to ma aj zamykanie za jazdy atd... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.