P607Olda Odesláno 27. únor 2023 Odesláno 27. únor 2023 Díky za pochvalu. Tentokrát potřebuji radu já, resp. kamarád. Navijáků jsem v dílně opravil asi 30, ale ještě nikdy jsem zaseknutý naviják nesundával z auta. Tzn. když je na autě rezerva, případně krabice, co dělat? Rezerva brání přístupu. Pavol Peško ohodnotil 1 Citovat
307rg Odesláno 10. březen 2023 Odesláno 10. březen 2023 Pokiaľ si dobre pamätám, tak som to riešil deštrukciou tej plastovej krabice v ktorej je príslušenstvo na výmenu kolesa. Ale išlo o rozoberanie auta do šrotu, tá krabica nikomu nechýbala. Neviem či existuje iná možnosť ak sa ten naviják nepodarí nejako odblokovať. Ten naviják už nejaký ten rok čaká na povale na opravu, nejako sa mi do toho nechce, zatiaľ mám na aute vlastný, pôvodný, ani radšej nejdem skúšať či je funkčný, na aute je aj bez toho problémov dostatok. P607Olda ohodnotil 1 Citovat
Jizvon83 Odesláno 15. březen 2023 Odesláno 15. březen 2023 Zkusil bych naviják odjistit (povytažením záslepky v kufru) a přeštípnout nosné lanko, pokud je naviják zaseklý, stejně budeš dávat nové lanko a bovden taky nestojí majlant. P607Olda a 307rg ohodnotil 2 Citovat
Pavol Peško Odesláno 6. únor 2024 Odesláno 6. únor 2024 Ahojte. Tak som sa zaradil do dlhého radu tých, ktorým P607Olda opravil naviják rezervy. Funguje ako nový. Veľké ďakujem! Péťa, 307rg a regius ohodnotil 3 Citovat
P607Olda Odesláno 7. únor 2024 Odesláno 7. únor 2024 Prosím, rádo se stalo. Obdržel jsem velkou chutnou odměnu. Pro Slovensko dělám zdarma, pro CZ za 300. 307rg ohodnotil 1 Citovat
autopieces61 Odesláno 17. březen 2025 Odesláno 17. březen 2025 Chcel by som sa veľmi pekne poďakovař Oldovi za perfektné vyriešenie mojho problému s navijákom. Ten prišiel vo vynikajúcom stave ,plne funkčný , premazaný , nastavený. Perfektná práca , klobúk dolu. Ešte raz veľké poďakovanie.. P607Olda, Péťa a regius ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.