Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ČT 1-Pošta pro tebe 31.12.07 - byl tam Garfield?

Recommended Posts

Odesláno

Scanovat na 300*300 DPI chce solidní předlohu. Jen mám strach o Garfielda . Pokud se proflákne , že zveřejnil klubákům PEUGEOT CLubu fota před dražbou , utrhnou mu ...........

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Scanovat na 300*300 DPI chce solidní předlohu. Jen mám strach o Garfielda . Pokud se proflákne , že zveřejnil klubákům PEUGEOT CLubu fota před dražbou , utrhnou mu ...........

On to sem nedaval:D Jinak ad předloha, scanuje se to přímo z negativu, a ten film je mnohem jemnější než jakakoliv fotka z digitalu;)

[upravil dne 2/1/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja si to taky v prvem okamziku myslel ze to bude na film.... anzto mi neslo dat barevnou fotku do tak pekne cernobile

hádám se na toto téma už déle. Pokud přepneš foťák na BW , popř. SEPIA, jsou ty fotky hezčí, jak ty , co se upravují z barvy. Ta procesory ve foťácích mají na ty převody lepší algoritmy. Jen je zde nevýhoda. Neexistuje barevná varianta !

[upravil dne 2/1/08 kobra]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

On to sem nedaval:D

Mám ve smlouvě, že můžu fotky prezentovat v rámci prezentaci mé osoby, samozřejmě je nesmím prodávat a nemám k nim autorská práva. O čase, kdy je smím prezentovat, ve smlouvě nic není :D

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Původně zaslal: Radek Hurvajz

On to sem nedaval:D

Mám ve smlouvě, že můžu fotky prezentovat v rámci prezentaci mé osoby, samozřejmě je nesmím prodávat a nemám k nim autorská práva. O čase, kdy je smím prezentovat, ve smlouvě nic není :D

počkej...ve smlouvě. Kolik platí za takový mácháni sekerou. Jsem po svátcích roztrénovanej z kapra. Nepiš číslo. Napiš násobek půměrnýho platu v ČR :)

Odesláno

to jsem v PSkzu zkousel a nebyl jsem spokojen

zkus to převést ve foťáku. S převodem v PC jsem nebyl spokojen nikdy !

Odesláno

Pentax K100D

a vypada to ze ne :( takze pouze prevod ve fotaku

vem jednu z Tvých jízdních fotek se zvířeným listím , nahrej ji zpět , převeď ji a uvidíme hned.

Odesláno

oka :)

idu zjistit jestli to rovnou nefoti na BW

co to je za model?

Pokud to fotil na film tak na BW, ale nemyslím si že focení digitalem přímo do BW je lepší než převod barvy do BW

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...