Marlin Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 ja si to taky v prvem okamziku myslel ze to bude na film.... anzto mi neslo dat barevnou fotku do tak pekne cernobile Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Scanovat na 300*300 DPI chce solidní předlohu. Jen mám strach o Garfielda . Pokud se proflákne , že zveřejnil klubákům PEUGEOT CLubu fota před dražbou , utrhnou mu ........... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin ja si to taky v prvem okamziku myslel ze to bude na film.... anzto mi neslo dat barevnou fotku do tak pekne cernobile Taky to jde Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: kobra Scanovat na 300*300 DPI chce solidní předlohu. Jen mám strach o Garfielda . Pokud se proflákne , že zveřejnil klubákům PEUGEOT CLubu fota před dražbou , utrhnou mu ........... On to sem nedaval:D Jinak ad předloha, scanuje se to přímo z negativu, a ten film je mnohem jemnější než jakakoliv fotka z digitalu;) [upravil dne 2/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Garfield Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin kde? Chci zjistit kdo a cim to foti chci domu Garfielda [upravil dne 2/1/08 Marlin] V klubu Roxy. Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin ja si to taky v prvem okamziku myslel ze to bude na film.... anzto mi neslo dat barevnou fotku do tak pekne cernobile hádám se na toto téma už déle. Pokud přepneš foťák na BW , popř. SEPIA, jsou ty fotky hezčí, jak ty , co se upravují z barvy. Ta procesory ve foťácích mají na ty převody lepší algoritmy. Jen je zde nevýhoda. Neexistuje barevná varianta ! [upravil dne 2/1/08 kobra] Citovat
Garfield Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: kobra Scanovat na 300*300 DPI chce solidní předlohu. Jen mám strach o Garfielda . Pokud se proflákne , že zveřejnil klubákům PEUGEOT CLubu fota před dražbou , utrhnou mu ........... On to sem nedaval:D Mám ve smlouvě, že můžu fotky prezentovat v rámci prezentaci mé osoby, samozřejmě je nesmím prodávat a nemám k nim autorská práva. O čase, kdy je smím prezentovat, ve smlouvě nic není Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: kobra Scanovat na 300*300 DPI chce solidní předlohu. Jen mám strach o Garfielda . Pokud se proflákne , že zveřejnil klubákům PEUGEOT CLubu fota před dražbou , utrhnou mu ........... On to sem nedaval:D Mám ve smlouvě, že můžu fotky prezentovat v rámci prezentaci mé osoby, samozřejmě je nesmím prodávat a nemám k nim autorská práva. O čase, kdy je smím prezentovat, ve smlouvě nic není počkej...ve smlouvě. Kolik platí za takový mácháni sekerou. Jsem po svátcích roztrénovanej z kapra. Nepiš číslo. Napiš násobek půměrnýho platu v ČR Citovat
Marlin Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 kdyz ted zkousim fotak, tak ma pocit ze nejde fotit primo do BW, ale jde to prevest ve fotaku, tak nevim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin tak me to kobro s Radkem naucte. Co se chceš učit, si hraj a přijdeš na to, dej si převod do ČB s možností míchání RGB kanálů a mužeš zkoušet;) Citovat
Marlin Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 to jsem v PSkzu zkousel a nebyl jsem spokojen Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin to jsem v PSkzu zkousel a nebyl jsem spokojen zkus to převést ve foťáku. S převodem v PC jsem nebyl spokojen nikdy ! Citovat
Marlin Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 oka idu zjistit jestli to rovnou nefoti na BW Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin oka idu zjistit jestli to rovnou nefoti na BW co to je za model? Citovat
Marlin Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Pentax K100D a vypada to ze ne takze pouze prevod ve fotaku Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Marlin Pentax K100D a vypada to ze ne takze pouze prevod ve fotaku vem jednu z Tvých jízdních fotek se zvířeným listím , nahrej ji zpět , převeď ji a uvidíme hned. Citovat
aka Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 mimochodem....(pominu-li vase technicke diskuze k foceni...) tuna Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: kobra Původně zaslal: Marlin oka idu zjistit jestli to rovnou nefoti na BW co to je za model? Pokud to fotil na film tak na BW, ale nemyslím si že focení digitalem přímo do BW je lepší než převod barvy do BW Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.