jarajarda Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus Ale no tak lidi sranda musí bejt:super Vím že u mně je možný všechno ale když jste mysleli že můj pažoutek má větší cenu než 12 tak jste ho mohli koupit a ne ještě radit ať ho dám na Aukro od 1kč . Co já vím je to že jsem do něj zbytečně nainvestoval a že tu cenu nikdy mít nebude a proto v tom nebudu pokračovat at si investuje zas někdo jinej .. Stejně bych teď nechal udělat akorát hlavu dal bych za to osmičku měl bych s tím kupu práce a zařizování a za 14 dní bych ho za 20 poslal dalšímu majiteli tak není co řešit já jsem s prodejem spokojenej a příště si dám větší bacha co kupuju Upřímně každý tady z nás by nechal auto nejdřív opravit, aby jelo, ne ho prodat za tak mrzký peníz. Nebo by ten člověk musel vědět, žě je to totál na motor a ne jen na těsnění. (to Tě neobviňuju, vím jakýho jsi měl, podle toho co jsi psal, mechanika,) ale prodat to za tyhle prachy byla podle mě fakt blbost....
Medvěd Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 On dotyčný občas působí, jako by provozoval tiskárnu na peníze - hlavně nechápu, když mu tu drtivá většina radí opravit to, následně i jak a eventuelně i kde to opravit, tak že se auta s takovýma investicema zbaví za pár babek. Doufejme, že s koupí té vysněné 406ky dopadne líp
aaischa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 člověk se snad chybama učí, a hlavně když nový auto tak rovnou i "novej" mechanik... aspon v jeho případě EDIT: než sem to dopsal a poslal tak mě kolega předběh.. [upravil dne 8.1.2008 aaischa]
Dundee Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus já jsem s prodejem spokojenej Po takovym vysypání se ho dát takhle pryč byl fakt nesmysl:myslim Původně zaslal: terarus příště si dám větší bacha co kupuju Bejt tebou, dám si bacha na mechanika, ke kterýmu dávám auto...
vix Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Moje stanovisko k aktuální problematice naleznete v mém příspěvku v tomto vlákně ze dne 1/1/2008 z 16:19 - jedná se především o poslední větu.
jarajarda Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: vix Moje stanovisko k aktuální problematice naleznete v mém příspěvku v tomto vlákně ze dne 1/1/2008 z 16:19 - jedná se především o poslední větu. ""terarus: hele, já chápu, že jsi naštvanej. Prostě smůla. A vzhledem k tvým předchozím vláknům, chci 205GTi, ne, chci 406 za 80 tKč, ne chci 406 v kombajnu v plný palbě a poslední ročníky ... 205 prodám - neprodám - prodám ... silně pochybuju, že nyní jsi ve stavu, kdy přesně víš co chceš. Mám takový dojem, že za pár hodin budeš chtít zase něco jiného. A za téhleté situace ti radit, mi připadne jako plýtvání energií."" Dovolil jsem si citovat..
Mišak Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Ty kravo lidi pravě sem spalil v krbu jen tak z hecu 50 tisic moje přitelkyně má 12 děti místo antikoncepce bere antidepresiva a vubec ji ty děti nevadí tak sem zkusil ten zazračný lek a fakt sem v klidu nic mě netrapí nevím dnes asi daruju všechny svoje auta a't se někdo má. Si člověk ktereho chci poznat bo totalně nechapu:(:(
myryn Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Mám "drzý" dotaz na administrátora : Není možné těmto "lidem" - terarus nebo jak se to nazývá zamezit přístup na fórum i když si později změní jméno třeba na "trotl" /to by mu možná sedělo/. Pokud jsem se případných trotlů nějak dotkl - přijměte prosím mou uctivou omluvu. P.S. tentokrát myslím omluvu vážně.
renm Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Tak myslím že moderátor měl tohle téma zamknout už hned jak oznámil že si koupil toho combíka...
jozefsv Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: renm Tak myslím že moderátor měl tohle téma zamknout už hned jak oznámil že si koupil toho combíka... alebo presunut do vtipov
renm Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: renm Tak myslím že moderátor měl tohle téma zamknout už hned jak oznámil že si koupil toho combíka... alebo presunut do vtipov Až na to že on se tady vysmívá všem členům kteří mu chtěli nějak pomoct...Tohle je už trochu moc:myslim
Vopičí Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: renm Tak myslím že moderátor měl tohle téma zamknout už hned jak oznámil že si koupil toho combíka... Taky jsem tohoto názoru:super
vix Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: myryn Mám "drzý" dotaz na administrátora : Není možné těmto "lidem" - terarus nebo jak se to nazývá zamezit přístup na fórum i když si později změní jméno třeba na "trotl" /to by mu možná sedělo/. Pokud jsem se případných trotlů nějak dotkl - přijměte prosím mou uctivou omluvu. P.S. tentokrát myslím omluvu vážně. myryn: proč chceš proboha zase někoho "omezovat" ? Já teraruse bojkotuju již od Nového roku, a vůbec mi to nevadí . Pokud ho někdo blokne na základě jeho nadávek a hrubostí - nejsem proti, ale do té doby ať se tu klidně vyskytuje. Protože díky němu si pár členů fora zase cosi uvědomilo, a doufám, že se z toho taky poučilo. (a myslím si, že i ty víš, že jsi jeden z nich - pokud se nepletu, ten potlesk je pro tebe a je upřímný) Prostě, terarus ukázal jisté chování a možná nás doběhl ... na druhou stranu, spousta lidí kvůli němu zase něco získala. A to je dobře, nemyslíš ? Protože, jestli se tu začne vyskytovat pod jiným nickem, jak moc ti to od tohoto okamžiku (a s tvou současnou detekcí) bude vadit ? Jsem rád, že tohle forum je demokratické a admini jsou v jistých ohledech velmi laxní (ale když je třeba, dokáží být naopak nekompromisní) A tak by to mělo být. jardajarda: Nemyslíš, že kdybych se chtěl citovat, že bych nepoužil CTRL+C, CTRL+V (rozhodně je to pohodlnější, než vymýšlet novou větu)? A proč příspěvek z 8/1/08 byl napsán zrovna takto - no schválně, zkus popřemýšlet?
myryn Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: vix Původně zaslal: myryn Mám "drzý" dotaz na administrátora : Není možné těmto "lidem" - terarus nebo jak se to nazývá zamezit přístup na fórum i když si později změní jméno třeba na "trotl" /to by mu možná sedělo/. Pokud jsem se případných trotlů nějak dotkl - přijměte prosím mou uctivou omluvu. P.S. tentokrát myslím omluvu vážně. myryn: proč chceš proboha zase někoho "omezovat" ? Já teraruse bojkotuju již od Nového roku, a vůbec mi to nevadí . Pokud ho někdo blokne na základě jeho nadávek a hrubostí - nejsem proti, ale do té doby ať se tu klidně vyskytuje. Protože díky němu si pár členů fora zase cosi uvědomilo, a doufám, že se z toho taky poučilo. (a myslím si, že i ty víš, že jsi jeden z nich - pokud se nepletu, ten potlesk je pro tebe a je upřímný) Prostě, terarus ukázal jisté chování a možná nás doběhl ... na druhou stranu, spousta lidí kvůli němu zase něco získala. A to je dobře, nemyslíš ? Protože, jestli se tu začne vyskytovat pod jiným nickem, jak moc ti to od tohoto okamžiku (a s tvou současnou detekcí) bude vadit ? Jsem rád, že tohle forum je demokratické a admini jsou v jistých ohledech velmi laxní (ale když je třeba, dokáží být naopak nekompromisní) A tak by to mělo být. jardajarda: Nemyslíš, že kdybych se chtěl citovat, že bych nepoužil CTRL+C, CTRL+V (rozhodně je to pohodlnější, než vymýšlet novou větu)? A proč příspěvek z 8/1/08 byl napsán zrovna takto - no schválně, zkus popřemýšlet? No asi máš pravdu ale přijde mi dost blbý, když se tu na fóru tomu (x - záměrně ho netituluji) spousta lidí snaží pomoct a on to bere jako "skvělej fór" a má z toho p*del. To se pak taky může stát, že se opravdu nějakej nováček bez jakýchkoli zkušeností a znalostí bude na něco ptát, všichni na fóru to budou brát jako nesmyslný až hloupý dotaz a nikdo na něj nebude reagovat. Sám vím jak mi fórum x krát pomohlo při hledání závad na mým "Pažoutu" i když předpokládám, že pro profika byly někdy mé dotazy primitivní. [upravil dne 9.1.2008 myryn]
vix Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 ano, je to blbý, zlý, ošklivý - ale zase na druhou stranu, co tě nezabije, to tě posílí. Takže, našel jsi hranici, já ji našel už na Nový rok a tím bych tuhle debatu tímto tady na foru ukončil. Jestli chceš v ní ale přesto pokračovat (a já nebudu proti), navrhuji v Šebetově (nebo na jiném srazu) u píva. Protože, jinak bychom si tady psali věčně (a vJečný je jenom Lenin )
myryn Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Souhlas s ukončením diskuze. :papa Jo a jdu si otevřít lahváča. [upravil dne 9.1.2008 myryn]
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: vix Původně zaslal: myryn Mám "drzý" dotaz na administrátora : Není možné těmto "lidem" - terarus nebo jak se to nazývá zamezit přístup na fórum i když si později změní jméno třeba na "trotl" /to by mu možná sedělo/. Pokud jsem se případných trotlů nějak dotkl - přijměte prosím mou uctivou omluvu. P.S. tentokrát myslím omluvu vážně. myryn: proč chceš proboha zase někoho "omezovat" ? Já teraruse bojkotuju již od Nového roku, a vůbec mi to nevadí . Pokud ho někdo blokne na základě jeho nadávek a hrubostí - nejsem proti, ale do té doby ať se tu klidně vyskytuje. Protože díky němu si pár členů fora zase cosi uvědomilo, a doufám, že se z toho taky poučilo. (a myslím si, že i ty víš, že jsi jeden z nich - pokud se nepletu, ten potlesk je pro tebe a je upřímný) Prostě, terarus ukázal jisté chování a možná nás doběhl ... na druhou stranu, spousta lidí kvůli němu zase něco získala. A to je dobře, nemyslíš ? Protože, jestli se tu začne vyskytovat pod jiným nickem, jak moc ti to od tohoto okamžiku (a s tvou současnou detekcí) bude vadit ? Jsem rád, že tohle forum je demokratické a admini jsou v jistých ohledech velmi laxní (ale když je třeba, dokáží být naopak nekompromisní) A tak by to mělo být. jardajarda: Nemyslíš, že kdybych se chtěl citovat, že bych nepoužil CTRL+C, CTRL+V (rozhodně je to pohodlnější, než vymýšlet novou větu)? A proč příspěvek z 8/1/08 byl napsán zrovna takto - no schválně, zkus popřemýšlet? Se nezlob no:D
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: vix ano, je to blbý, zlý, ošklivý - ale zase na druhou stranu, co tě nezabije, to tě posílí. Takže, našel jsi hranici, já ji našel už na Nový rok a tím bych tuhle debatu tímto tady na foru ukončil. Jestli chceš v ní ale přesto pokračovat (a já nebudu proti), navrhuji v Šebetově (nebo na jiném srazu) u píva. Protože, jinak bychom si tady psali věčně (a vJečný je jenom Lenin ) No jo, to si budem vyprávět Byl jednou jeden a ten měl.....
terarus Odesláno 10. leden 2008 Autor Odesláno 10. leden 2008 žádnym svým příspěvkem jsem se nesnažil nikoho pohoršit ,pokud se tak ovšem náhodou stalo ,stalo se to nedopatřením aniž bych o tom věděl a ze srdce se za to omlouvám .fór s 406tkou se mi sice nepovedl ale nesnažil jsem se tím nikoho zde urazit protože to nebylo mířeno na nikoho z vašich řad, bylo to pouze jako odpověd za nabídky 500kč -to jsem bral zase jako fór já .je mi jasné že všechno zase překroutíte a klidně si pište do sekce bazar jakýkoliv blbosti a odrazujte si potencionální zájemce o auto jak chcete, sice nevím co o mém autě víte když jste ho nikdy nevyděli a dovolím si říct že je v mnohem lepším stavu než leckterý vaše ale budiš, ale měli by jste o něm alespon něco vědět . pokud zde nejsem výtán pak nashle ..
Mitja Odesláno 10. leden 2008 Odesláno 10. leden 2008 Třeba bys působil lepším dojmem, kdybys mel ucelené názory, a hlavně kdybys rady, které tady dostáváš, poslechl, nebo je vzal alespoň na vědomí. Nacpat do auta 70 tisíc a pak ho prodat za 15 opravdu neni dobry obchod, byla to tvoje volba. Ale to, ze ses tady ptal na moznosti opravy a pak jsi ani nechtel koupit olej za 2 stovky, to mi hlava nebere.
Recommended Posts