aaischa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus Aby jste se nedivili nízké ceně normálně bych do toho asi nešel ale jak jsem byl asi před 14 dněma v aaa auto tak mi od té doby dost volají a nabízejí další auta tak mi dnes ráno volal někdo od nich že v Hradci stojí fešná 406 v kombikoj s 2,2 Hdi ročník 2004 najeto jen 35tis a jenom za 170tis tak jsem tam jel a vzal si ji . Asi nevadí že jsem už 4 majitel od toho se asi odvíjela cena a pak byla asi trochu bouraná na předem protože je v motorový částki krápek zohejbaná a je vystřelen airbag ve volantu a u řidiče ale jinak jako perfekt dalších 6 airbagů , 2zonová digi klimoška ,plná palba krom koženejch sedáků navigačka ,palubní PC atd. Vypadá fakt perfektně . A dali mi i super leasing nechal jsem tam svýho peugeota plus 40tis a mám leasing na 6let jenom po 5400kč/měs včetně pojištění a havarijky .Fakt super jsem nadšenej kdyžtak sem zejtra hodim fotky .. fotky sem dej budem určo rádi, nebo aspon já sem celkem zvedavej doufam ze budes spokojenej a bude slouzit, pro me je leasing na auto neúnosnej ale to je o názoru a hlavně na financích...
chotemicak Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Na 6 let a každý měsíc 5400.-? To je celkem 388.800,- To snad neeeee:bojim:bojim:bojim:o:o:o:myslim:myslim:myslim
aaischa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: chotemicak Na 6 let a každý měsíc 5400.-? To je celkem 388.800,- To snad neeeee:bojim:bojim:bojim:o:o:o:myslim:myslim:myslim taky sem si to prave spocital proto sem jak sem rek pro me leasing nikdy... to raci budu jezdit v necem starsim a dosetřim to, pak budou jiny starosti kolem bydleni a clovek se akorat uvaze platit, jediny co uznavam je hypoteka, nebo jina pujcka na bydleni
aaischa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus první fotka pěkná, co na to rodina a tak ?
myryn Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus Aby jste se nedivili nízké ceně normálně bych do toho asi nešel ale jak jsem byl asi před 14 dněma v aaa auto tak mi od té doby dost volají a nabízejí další auta tak mi dnes ráno volal někdo od nich že v Hradci stojí fešná 406 v kombikoj s 2,2 Hdi ročník 2004 najeto jen 35tis a jenom za 170tis tak jsem tam jel a vzal si ji . Asi nevadí že jsem už 4 majitel od toho se asi odvíjela cena a pak byla asi trochu bouraná na předem protože je v motorový částki krápek zohejbaná a je vystřelen airbag ve volantu a u řidiče ale jinak jako perfekt dalších 6 airbagů , 2zonová digi klimoška ,plná palba krom koženejch sedáků navigačka ,palubní PC atd. Vypadá fakt perfektně . A dali mi i super leasing nechal jsem tam svýho peugeota plus 40tis a mám leasing na 6let jenom po 5400kč/měs včetně pojištění a havarijky .Fakt super jsem nadšenej kdyžtak sem zejtra hodim fotky .. Nevím zda byl dost "dobrej kšeft" - ať počítám jak počítám tak tě tvůj novej wehikl bude stát 40.000,- /tos tam už nechal/ + lízajda na 6let x 12 měsíců po 5.400,- je cca 388.800,- Kč = celkem teda 428.800,- Kč !!! A co další /nutné/ výdaje - pneu, žárovky /i když to je pakatel/ a nedejbůch další nepředpokládané opravy ??? Sleduju toto vlákno od začátku a dost dobře si nejsu jistej, zda si ze všech zde přítomných neděláš tzv. : p*del ?? :myslim Pokud ne tak přijmi mou uctivou omluvu.
terarus Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 druhé , ono když si vemete že za těch 6 let je pojistka a havarijka skoro 120tis tak to není zas tak špatné ne ?
aaischa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 tak jestli kolega ví že se může k tomu placení zavázat, tak je to jeho rozhodnutí, ale dalo se to udělat líp, než za cenu 3 pěknejch 406
subin Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Auto je hezký,ale AAA nemám slov.Hlavně ať slouží ve zdraví. [upravil dne 8/1/08 subin]
MatrixChose Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 :D:D:D:D:D jasne, nekdo koupi auto v nafte a plny palbe za nekolik set tisic a pak najede 9 t. rocne. :D:D pak nechapu "...je vystřelen airbag ve volantu !a! u řidiče..." Dal pokud umi pocitat tak to vychazi 428 800,- + hodnota 205. :D:D No nevim, jak byla "jen" za 170 t. A jeste k tomu uz nabusena. Trosku drahy, ne?:D:D Ale je to na kazdym, hodne stesti
terarus Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 tak jsem čekal zda mi to někdo zbaští a ono se povedlo:D:D:D:D prodal jsem pažoutka na aukru kdyby jste trochu koukali máte o trochu výš odkaz konečná cena 12900,- jinak s 406tkou to byl jen ž.e.r.t. Ani já nejsem blázen abych bral od áček a ještě za takovýhle peníze:roll a takovej krásnej popis jako 4tý majitel a "lehce" fláklé a vy toto:D:D:D:D:D:D
aaischa Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus tak jsem čekal zda mi to někdo zbaští a ono se povedlo:D:D:D:D prodal jsem pažoutka na aukru kdyby jste trochu koukali máte o trochu výš odkaz konečná cena 12900,- jinak s 406tkou to byl jen ž.e.r.t. Ani já nejsem blázen abych bral od áček a ještě za takovýhle peníze:roll a takovej krásnej popis jako 4tý majitel a "lehce" fláklé a vy toto:D:D:D:D:D:D a co bude dobudnoucna? když ne tohle :-P
chotemicak Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 No já bych se tomu u tebe nedivil když jsi byl schopen zainvestovat do 205 70 kolíků, a pak ji skoro vyhodit, tak proč ne do 406 půl mega?
jarajarda Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus tak jsem čekal zda mi to někdo zbaští a ono se povedlo:D:D:D:D prodal jsem pažoutka na aukru kdyby jste trochu koukali máte o trochu výš odkaz konečná cena 12900,- jinak s 406tkou to byl jen ž.e.r.t. Ani já nejsem blázen abych bral od áček a ještě za takovýhle peníze:roll a takovej krásnej popis jako 4tý majitel a "lehce" fláklé a vy toto:D:D:D:D:D:D Tak Ti nevím co je větší bomba, 406 za 430 klacků, nebo prodaná 205 skoro celá zrestaurovaná za 12:D:D:D:D
myryn Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: terarus tak jsem čekal zda mi to někdo zbaští a ono se povedlo:D:D:D:D prodal jsem pažoutka na aukru kdyby jste trochu koukali máte o trochu výš odkaz konečná cena 12900,- jinak s 406tkou to byl jen ž.e.r.t. Ani já nejsem blázen abych bral od áček a ještě za takovýhle peníze:roll a takovej krásnej popis jako 4tý majitel a "lehce" fláklé a vy toto:D:D:D:D:D:D Nevím teda kdo ti "zbaštil" - já teda ne. Ovšem uvědom si, že za tento podle tebe "vynikající žertík" ti už na fóru asi nikdo neporadí a zbytečně jsi blokoval čas těch, kdo měli snahu ti pomoci. No tož se měj jak chceš. :( Jo a mou omluvu v 18:49 beru zpět. :( [upravil dne 8.1.2008 myryn]
jarajarda Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: terarus tak jsem čekal zda mi to někdo zbaští a ono se povedlo:D:D:D:D prodal jsem pažoutka na aukru kdyby jste trochu koukali máte o trochu výš odkaz konečná cena 12900,- jinak s 406tkou to byl jen ž.e.r.t. Ani já nejsem blázen abych bral od áček a ještě za takovýhle peníze:roll a takovej krásnej popis jako 4tý majitel a "lehce" fláklé a vy toto:D:D:D:D:D:D Nevím teda kdo ti "zbaštil" - já teda ne. Ovšem uvědom si, že za tento podle tebe "vynikající žertík" ti už na fóru asi nikdo neporadí a zbytečně jsi blokoval čas těch, kdo měli snahu ti pomoci. No tož se měj jak chceš. :( Jo a mou omluvu v 18:49 beru zpět. :( [upravil dne 8.1.2008 myryn] Většina z nás to vážně vzala a po těch Tvých sumách za opravy jsme to považovali za celkem pravděpodobné....škoda peněz, ale jestli rád restauruješ 205, vím o jedný co potřebuje nový řízení za cca 8000,- [upravil dne 8/1/08 jarajarda]
terarus Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 Ale no tak lidi sranda musí bejt:super Vím že u mně je možný všechno ale když jste mysleli že můj pažoutek má větší cenu než 12 tak jste ho mohli koupit a ne ještě radit ať ho dám na Aukro od 1kč . Co já vím je to že jsem do něj zbytečně nainvestoval a že tu cenu nikdy mít nebude a proto v tom nebudu pokračovat at si investuje zas někdo jinej .. Stejně bych teď nechal udělat akorát hlavu dal bych za to osmičku měl bych s tím kupu práce a zařizování a za 14 dní bych ho za 20 poslal dalšímu majiteli tak není co řešit já jsem s prodejem spokojenej a příště si dám větší bacha co kupuju
Pája Rybišár Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 HMM KDYŽ PROČÍTAM TENHLE TOPIC NESTAČÍM SE DIVIT,JSEM ZVĚDAV Z ČÍM NA NÁS PŘÍJDĚŠ ZÍTRA! sORRY,ALE OD TEBE BYCH NECHTĚL ANI KOLO NATOŽ TAK SLOŽITÝ STOJ-AUTO! PS:to jsi taky žertoval když jsi prodaval starej model 205 za vyloženě nekřesťanský prachy ve ,,špičkovým" stavu a pak se to ze dne na den nějak rosypalo!:D [upravil dne 8/1/2008 Pája Rybišár]
jozefsv Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 terarus - mne sa zda ze ti nieco chyba chlape, ale bavis ma celkom fajn. pre ostatnych - treba mu jednohlasne prikyvnut na hociake auto a je to.este ste to nepochopili?
Recommended Posts