Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vix

Mě nyní čeká rozhodnutí - buď si 205 nechat a dojezdit, nebo 205 trochu technickcy zušlechtit, nebo ji někomu darovat a jezdit v něčem jiném.. a teď poraďte ;)

Premyslel jsem nad tim presne stejne. Vyhrala varianta A, dojezdit.. a i kdyby mi mela casem zustat jako 2. auto, tak zustane u me, a bude s ni jezdit treba nekdo z rodiny.

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Pořád mi kedlubna nebere, jak se dá do 205ky zainvestovat přes 70 litrů.... Chtěl bych vidět detailní rozpis....

za 70 jsem postavil komplet MI16ku co jsem měl, a je to fest rozdíl oproti tomuhle nejdražšímu dieselu v čechách... no nevím...

Odesláno

NJn je mi jasný že se vám to všechno zdá drahý vy si taky všechno děláte v garáži na koleni viď Tome :aut

Co já můžu doložit je mám tady poslední rozpis oprav :

zástěrky -250kč

signalizace světel-150kč

žárovky -200kč

STK a EM-1100kč

Geometrie-800kč

čep-350kč

silenblok-380kč

sada čerpadla -350kč

práce -2500kč

A na takovejhlech opravách jsem byl 3x ! Tak si spočítejte co to stálo a že vás tady netahám za nos:xvul Jenom blbá výměna nápravy vyšla přes 8000tis a to je jenom Práce !!! dalších 11200kč byla náprava , pak kompletní brzdy , tlumiče , lanovody a podobný sráčovinky který se na tom museli vyměnit a kupní cena vozu 18tis a jsme na více jak 70tis plus tam byla hudba Magnat-4x repro , basák,zesik ,JVC radio a jsme přes 80tis jak vydíte narvat se to do toho dá :aut:(:(:(

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Pořád mi kedlubna nebere, jak se dá do 205ky zainvestovat přes 70 litrů.... Chtěl bych vidět detailní rozpis....

Myslím, že to jde samo. Od výplaty k výplatě a je to.

A těch 70 tisíc, pokud to dáváš do servisu, naskáče ani nevíš jak.

Vzpomeň si na Medvěda, kolik zainvestoval do 309...

Já radši nevzpomínám.

Odesláno

terarusi já myslím že tvůj problém je taky trochu ten mechanik za kterým jezdíš.. ty ceny co tady píšeš sou katastrofa, a dost možná je ta havárie jeho vina.. nicméně - nebuď hloupej.. hoď to někam do servisu, nech to přetěsnit od profesionálů a jezdi dalších 20 let.. zbavovat se toho po takovej investicích je šílenství

Odesláno
Původně zaslal: Martin.405

terarusi já myslím že tvůj problém je taky trochu ten mechanik za kterým jezdíš.. ty ceny co tady píšeš sou katastrofa, a dost možná je ta havárie jeho vina.. nicméně - nebuď hloupej.. hoď to někam do servisu, nech to přetěsnit od profesionálů a jezdi dalších 20 let.. zbavovat se toho po takovej investicích je šílenství

Naprosto souhlasím, když se do 205 rvou prachy, není to kvůli prodeji ale kvůli tomu, že si to auto nechám, to platí i třeba o 309, 405 atd. Auta maj svý roky, ale jsou pořád dobrý. :super

Odesláno

NJn je to hrůza ale já potřebuju větší auto :myslim . Ať prodám ty moje dvě tak chci jít do 406tky v kombajnom ale je to hrůza taky mě to štve :roll

Když jsem vyděl účet za výměnu nápravy tam jsem taky málem dostal mrtvici ;)

Jinak můj tatík má od toho mechanika taky 205tku novější (1993) a v 1,4 benzínoj , 3dveřáček atd. Je pravda že to auto je v dobrym stavu bez závád ale kupoval ho od něj před rokem za 55tis s vyměněnym olejem a rozvodama a teď ho chce prodávat za 40 jak tak vydím jak jde prodej mé šedé káry tak asi bude prodávat hodně dlouho :mrk

Odesláno
Původně zaslal: terarus

NJn je to hrůza ale já potřebuju větší auto :myslim . Ať prodám ty moje dvě tak chci jít do 406tky v kombajnom ale je to hrůza taky mě to štve :roll

Jinak můj tatík má od toho mechanika taky 205tku novější (1993) a v 1,4 benzínoj , 3dveřáček atd. Je pravda že to auto je v dobrym stavu bez závád ale kupoval ho od něj před rokem za 55tis s vyměněnym olejem a rozvodama a teď ho chce prodávat za 40 jak tak vydím jak jde prodej mé šedé káry tak asi bude prodávat hodně dlouho :mrk

Všichni ti tady raděj,abys to auto dodělal a užíval,já s tím souhlasím,takhle tratit to je šílený.Možná si ho nechat jako druhý auto v rodině.Spotřeba 406tky je trochu jinde než u 205ky.Toho prostoru v kombiku zas tak často nevyužiješ-to je moje skušenost
Odesláno
Původně zaslal: terarus

Mno, spíš za ty prachy neprodá, ale dej inzerát sem na club, pokud je opravdu hezká, ale za tu částku asi sotva..

Odesláno

Tak myslim ze s tou cenou na aukru budes muset jit jeste nize, kdyz je v nepojizdnem stavu.. hlavne se necham prekvapit jestli se vubec najde kupec.

Odesláno

bejt tebou to dám od nějaký nízký ceny kera je realna kdyz bude zajem lidi prihodej jinak to nebudek ničemu védst, rozhod ses prodat jak je tak se toho moc od prodeje čekat nedá :(

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

bejt tebou to dám od nějaký nízký ceny kera je realna kdyz bude zajem lidi prihodej jinak to nebudek ničemu védst, rozhod ses prodat jak je tak se toho moc od prodeje čekat nedá :(

No, dej ho od koruny:D

to aaischa- máš zprávu na ICQ.

Odesláno

Aby jste se nedivili nízké ceně normálně bych do toho asi nešel ale jak jsem byl asi před 14 dněma v aaa auto tak mi od té doby dost volají a nabízejí další auta tak mi dnes ráno volal někdo od nich že v Hradci stojí fešná 406 v kombikoj s 2,2 Hdi ročník 2004 najeto jen 35tis a jenom za 170tis tak jsem tam jel a vzal si ji . Asi nevadí že jsem už 4 majitel od toho se asi odvíjela cena a pak byla asi trochu bouraná na předem protože je v motorový částki krápek zohejbaná a je vystřelen airbag ve volantu a u řidiče ale jinak jako perfekt dalších 6 airbagů , 2zonová digi klimoška ,plná palba krom koženejch sedáků navigačka ,palubní PC atd. Vypadá fakt perfektně . A dali mi i super leasing nechal jsem tam svýho peugeota plus 40tis a mám leasing na 6let jenom po 5400kč/měs včetně pojištění a havarijky .Fakt super jsem nadšenej kdyžtak sem zejtra hodim fotky ..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...