Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

žhavení motoru


pavel104

Recommended Posts

Zdravím všechny. Chtěl jsem se zeptat jak dlouho má asi svítit kontrolka žhavení u 2.0 HDI když je -5° ? :rollMě se rožne tak na sekundu a zhasne. A když začnu startovat tak špatně chytá. Svíčky jsou OK. Jedna byla špatná ale tu už jsem vyměnil. Myslím si že kdyby bylo -20° tak nemám šanci auto nastartovat.

[upravil dne 30.12.2007 pavel104]

[upravil dne 30.12.2007 pavel104]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono u přímýho vstřiku se moc nežhaví.Myslim že do +5 to nežhaví snad vůbec.Pokud vim tak ty motory dožhavujou až po startu,ale před startem to neni zas tolika nutný jako u nepřímýho vstřiku.

Jinak s tim horšim startovánim bych to asi nechal píchnout na diagnostiku,třeba tam něco bude.A nebo co sem pochytil tak musí bejt AKU pořádně nabitá,hlavně v zimě.Diesel motory potřebujou na startování pořádnou sílu toho převalení,né jako benzín...Mě taky 1.9D 205 blbě startovala a nabil sem aku a točí jak blázen a jen cvrnknu a je to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda že baterku jsem ještě nedobíjel. Auto mám teprve 3 týdny a zdá se mě že točí dobře. Ale je možné že má točit ještě víc. A ještě dotaz: když budu dobíjet baterku, můžu ji odpojit????? Někde jsem slyšel že se to nesmí. Že se s tím pak nedomluvím. Máte to někdo vyzkoušené?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty sa bojis odpojit baterku ??

A ako ju potom xces nabit ??

To je jasne, ze ju musis odpojit, potom je len nutne nahodit spravny cas a datum , ale to trva par sekund.

To , ze ti toci trocha viac, to je individialne, mne pri -9 toci 6-6-7 krat a naskoci, je to uplne notmalne, mam vyse 150 tis km a je to v poho. Pri - 15 som to tocil troxa dlhsie, no nakoplo.

Este sdoteraz som nic nemenil ( zhavice a pod.) Kamosovi to startovalo tiez tak ako mne a ked vymenil zhavice tak mu to ide na prvy sup. No mne sa nexce zbytocne investovat a ked to startuje tak nacoi vyhadzovat praxy ??Mozno tu baterku by som menil, no ja som ju menil pred dvoma rokmi ked mi odisla uplne .

Je to na tebe ci ides do auta investovat ako blazon , ved nove uz nikdy nebude aj ked vsetko na nom vymenis ja absolvujem raz do roka prehliadku , pri ktorej menim olej a vsetky filtre a veci , ktore mi odporuci odbornik, no on ma na vec ten isty nazor ako ja.

keeper:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...