Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

čištění chladícího systému

Recommended Posts

Odesláno

Tak propláchnout to asi můžeš normální vodou, tam destilku nepotřebuješ. Pak uzavřít, nalejt nemrzku a odvzdušnit. :) Ikdyž já to taky zatím znám jenom na papíře. :)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Tak propláchnout to asi můžeš normální vodou, tam destilku nepotřebuješ. Pak uzavřít, nalejt nemrzku a odvzdušnit. :) Ikdyž já to taky zatím znám jenom na papíře. :)

pomaha i octova voda , ale staci to proplachnout nejakym starym fridexem. hlavně good odvzdušnit.

Odesláno

Když jsem si kdysi proplachoval "Fáčko" odpojil jsem spodek u chladiče sundal uzávěr chladiče - zastrčil tam hadici na zalívání zahrady a nechal volně protékat.

Podobně motor - přívod a odtok chladící kapaliny do motoru, teď si ale nejsu přesně jistej tam jsem asi musel demontovat termostat nebo čerpadlo ???

U "Pažouta" jsem to ještě nedělal - ale asi by to mělo být podobný ??? Nebo nééé ??? :myslim :myslim

[upravil dne 26.12.2007 myryn]

Guest servisman
Odesláno

je to pomalu stejné jen v těch mrazech bych to venku nedělal:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Teoreticky hrozi ze v uzkych mistech se vytvori gelova hmota a shorsi se schopnost chlazeni bloku motoru, radeji bych to vzal na proplach ale co vim tak to taky neni stoprocentni. Je nutny si davat na to bacha!!

Odesláno

Na cisteni chladiho obehu je napr. Valvoline Radiator Flush ale o rozpusteni srazenin dvou antefreezu tam neni ani slovo. Stejne jako vyse uvedeny vyrobek na cztuning

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...