Cingo Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Čavte, ja mam SW r.v.5/2004 a mám svetelný senzor. Pokiaľ vonku klesne intenzita svetla, tak sa mi zapnu svetlá aj podsvietenie budíkov. Jednoducho vždy pri svetlách mi svietia aj budíky. Ten svetelný senzor je síce perfektná vec, ale keď odchádzaš z domu, automaticky sa zapnú svetlá tak už tomu nevenuješ pozornosť a o pár sto metrov zasvieti slnko /svetlá sa vypnú/ tak sa niekde na blízku určite stretneš s nejakým snaživým policajtom, ktorý ťa hneď ohodnotí na 2000 Sk a nenechá si vysvetliť že tie svetlá ešte pred chvýľou svietily. Takže ja idem do servisu dať si naprogramovať stále svietenie. Citovat
Freeman Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Kolik si rekne servis (pro auto v zaruce, ale import) za aktivaci \"dennich svetel\"? Lze jet na diagnostiku/aktivaci i do neautorizovanych servisu pokud je auto v zaruce, tj. lze poznat zmeny v jednotce behem zaruky? Citovat
Cingo Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Ja som sa este neinformoval, ale niekde to tu bolo spominane ze okolo 300,. Citovat
Bohumil Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 2 Cingo : Stačí třeba překrýt světelný senzor nejakým černým bazmekem. Ajeto Citovat
homat Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Bohumil 2 Cingo : Stačí třeba překrýt světelný senzor nejakým černým bazmekem. Ajeto To pak výborně fungují stěrače Citovat
Ferin007 Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Freeman Kolik si rekne servis (pro auto v zaruce, ale import) za aktivaci \"dennich svetel\"? Lze jet na diagnostiku/aktivaci i do neautorizovanych servisu pokud je auto v zaruce, tj. lze poznat zmeny v jednotce behem zaruky? 0 - 300,- kč. Citovat
Freeman Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Chci se ujistit - pokud se aktivuji denni svetla, senzor svetel ma pak uz jedinou funkci a to tlumit svit palubky pokud je venku tma? Lze svetla pri aktivovanych dennich i nucene vypnout, pokud by to clovek potreboval? Citovat
Ferin007 Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Freeman Chci se ujistit - pokud se aktivuji denni svetla, senzor svetel ma pak uz jedinou funkci a to tlumit svit palubky pokud je venku tma? Lze svetla pri aktivovanych dennich i nucene vypnout, pokud by to clovek potreboval? 1. Naopak. Pokud aktivujes senzor (automatiku), palubka se ti za tmy rozsvití (jinak je zhaslá) a LCD ubere svitu. 2. Myslím, že ne. (Možná by to nějak šlo přes polohu, kde si přepínáš dálkový a potkávací světla. ???) Citovat
Bohumil Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: homat Původně zaslal: Bohumil 2 Cingo : Stačí třeba překrýt světelný senzor nejakým černým bazmekem. Ajeto To pak výborně fungují stěrače Senzor na stěrače je na předním skle, senzor na světla je na uprostřed na palubce za kapličkou. Citovat
Ferin007 Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Já nevím, ale myslím, že obě čidla jsou pod sebou (nahoře na čelním skle). Možná to ale měly starší typy jinak. Citovat
homat Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: homat Původně zaslal: Bohumil 2 Cingo : Stačí třeba překrýt světelný senzor nejakým černým bazmekem. Ajeto To pak výborně fungují stěrače Senzor na stěrače je na předním skle, senzor na světla je na uprostřed na palubce za kapličkou. jestli ten na palubce nebude náhodou čidlo intenzity slunečního svitu pro klimatizaci Citovat
permonik7 Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Ferin007 Já nevím, ale myslím, že obě čidla jsou pod sebou (nahoře na čelním skle). Možná to ale měly starší typy jinak. Mas pravdu, obe cidla jsem u sebe, uz se to tu taky resilo. Citovat
permonik7 Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Ferin007 Původně zaslal: Freeman Chci se ujistit - pokud se aktivuji denni svetla, senzor svetel ma pak uz jedinou funkci a to tlumit svit palubky pokud je venku tma? Lze svetla pri aktivovanych dennich i nucene vypnout, pokud by to clovek potreboval? 1. Naopak. Pokud aktivujes senzor (automatiku), palubka se ti za tmy rozsvití (jinak je zhaslá) a LCD ubere svitu. 2. Myslím, že ne. (Možná by to nějak šlo přes polohu, kde si přepínáš dálkový a potkávací světla. ???) 1. Ja tam mam tenhle senzor a funguje to presne tak, ze ve dne mi palubka nesviti a kdyz se setmi, nebo vjedu do tunelu, palubka se rozsviti. 2. Mne svetla zhasnout nejdou, pouze ztlumit na parkovaci. Btw. jde mi ale nastavit v pocitaci, aby se mi automaticky nerozinaly, takze musim rozinat rucne a potom zhasnout jdou;) Citovat
permonik7 Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Jinak nevyhoda tohoto senzoru je ta, ze ve dne nejdou pustit mlhovky, musim rucne zapnout svetla a pak jdou. Pro pripadne rypaly, ve dne potrebuju predevsim zadni mlhovku, ale ta jaksik nejde zapnout bez prednich, ktere pro zmenu nejdou zapnout ve dne. A lamte si hlavy:aut Citovat
Escaper Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Marlin a ktery z tech tri myslis? tys dostal pridano, ze sis koupil dve dalsi auta? Citovat
Marlin Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Marlin a ktery z tech tri myslis? tys dostal pridano, ze sis koupil dve dalsi auta? ne, proc? ¨tak pocitej se mnou, 106, 207 SW a Bawec a SuperBecko nepocitam, bo je to skudka. [upravil dne 8/3/08 Marlin] Citovat
Escaper Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Marlin a ktery z tech tri myslis? tys dostal pridano, ze sis koupil dve dalsi auta? ne, proc? ¨tak pocitej se mnou, 106, 207 SW a Bawec a SuperBecko nepocitam, bo je to skudka. [upravil dne 8/3/08 Marlin] Bawec taky neni Peugeot PS: psal jsi to jako kdyby byly ty auta tvoje Citovat
permonik7 Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Marlin a ktery z tech tri myslis? tys dostal pridano, ze sis koupil dve dalsi auta? Ja mozna prijedu novym, ale jeste nevim, na kterej sraz:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.