Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky to křídlo bych bral ale až tak po novým roce, teď musím investovat jinam. Mimo jiné musím koupit od tebe tu rezervu o které jsme se bavili zde. Tak dej info jak jseš na tom s časem.

Odesláno

No jo, čéče, vidíš to, já hlava děravá. Sorry, mně se holt musíš připomínat :(

Dneska odpoledne jdu tahat kola ze sklepa a mýt je, tak se kouknu, co tam je. Estli se chceš stavit, zavolej, je to na P6.

Odesláno

Tak jsem mluvil se servismanem a jeste nema moje auto hotovy, zkusim si nekde pujcit, kdyby nahodou tak zavolam.

Posli mi pres U2Uadresu

[Editován dne 20/11/03 Davy]

[Editován dne 20/11/03 Davy]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

trochu to pripomina \"radoby off-roady\" typu BMW X5, RAV4.. akorat tam ma majitel malo chromovanych doplnku.

Napr. naslapne chromovane stupacky pod prahy by auto o neco rozsirily, takze by vypadalo o neco placatejsi...

Odesláno

Mala ukazka, ale bohužel skoro jediná. Tuningovejch Peugeotu tam moc nebylo. Tenhle zletej kousek, pak bílá 405 (nic moc), svítivě zelena 605 a nejaké 205ky. Jinak nic moc. Ono cele Brno stalo za ho...

Odesláno

Jo par fotek ty 605ky mám. Je dost zajimavym zpusobem rozsířená. Napiš mi mail a ja ti je pošlu. Sem je vložit neumim. Sem total comp anitalent. Umim pouze zap a vyp :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...