Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky. Myslíš, že bych tě mohl někdy, až budeš mít volnou chvilku, poprosit o vyzkoušení? Páčku už mám, takže buď by to šlo, nebo nešlo :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vypnout ho může několik věcí. U mě třeba zlobí snímač rychlosti a když přestane jít tak se vypne tempomat. Nebo to udělá některej ze spínačů na pedálech. :myslim

Guest servisman
Odesláno

Musela by to býti trvalá závada podle mne aby to dia ukázala.

Odesláno

včera se mi taky vypnul, místo nuly se mi ukázaly 4 čárky a pomohlo jen znovu nastartovat, ale všiml jsem si že mi ukazatel oleje ubral jeden čtvereček...takže možná nějakej souboj ukazatelů :D

Odesláno

Když už jsme u ukazatele oleje-od poslední výměny najeto 11500 a furt to ukazuje všechny čtverečky. Při kontrolách měrkou mám furt stejně. Tak buď se mě to nějak ředí naftou nebo já nevím. Mimochodem ukáže dia když je ten měřič oleje vadnej?

Odesláno

hoooši nepřivolávejte to . . . včera se mi taky kousnul,jenom čárky a nefungoval . . . po vypnutí motora a nastartování vše šlape jak má :myslim zdá se mi,že se mi v jednom momentu povedlo sešlápnout spojku a zároveň jsem přidával tempomatem rychlost-nevím jestli to nebylo tím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...