kajvet Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet o pár příspěvků o tom mluvil \"hnusoba\" ale je to příspěvek z prosince... já vidím ve zpětném zrcátku jak vibruje ten plastovej kryt třetího světla,ale nevím jak je tam přidělanej? to: Přema - jak se ovládájí páčkou ostřikovače? Když jen na chvilku přitáhnu páčku a pustím, tak stěrače setřou a dvakrát či třikrát se ostříknou světlomety, když podržím na delší dobu stříká to na světla pořád? A je možnost ovlivnist stříkání jen na okno a světla ne? dík:mrk Většinou světla stříkájí po sobě 2 cykly ale že by stříkaly pořád to se mi nestalo.....ovlivnit stříkání na světla jde ......pokud ti svítí světla tak to stříká i na sklo i na světla,pokud nesvítíš tak jen na sklo.......já mám zaplé denní svícení a to není signál pro ostřikovače že mají stříkat na světla,takže i když ve dne svítím tak mi to na světla nestříká ale jakmile sepne senzor světel i palubovku(ta za denního svícení nesvítí) tak mi to stříká i na světla.... mě taky nestříkají asi pořád,ale tak jak říkáš... Nevěděl jsem že to ovlivňuje rozsvícení světel..Jenže,denní svícení nemám a svítit musím celý den...A štvalo mě,že když jsem měl auto naleštěný a chtěl si umýt mouchu na skle,postříkám si světla a půl kapoty (takže zhasnout,stříknout rozsvítit :-)) Citovat
Přema Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 A nebo jsi nechat v Peugeotě za 300,- aktivovat denní svícení.......je to super věc.,vůbec se o světla nestaráš,jen jezdíš a že je tma poznáš jen že se ti zapne i palubovka......ty máš velký displej...nemáš v menu aktivací denního svícení???? Já slyšel že to někde jde...... Citovat
kajvet Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Přema A nebo jsi nechat v Peugeotě za 300,- aktivovat denní svícení.......je to super věc.,vůbec se o světla nestaráš,jen jezdíš a že je tma poznáš jen že se ti zapne i palubovka......ty máš velký displej...nemáš v menu aktivací denního svícení???? Já slyšel že to někde jde...... mám tam myslím jen aktivaci či deaktivaci toho že se světla sami v noci rozsvítí. Jinak ovládat ručně. Citovat
Přema Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema A nebo jsi nechat v Peugeotě za 300,- aktivovat denní svícení.......je to super věc.,vůbec se o světla nestaráš,jen jezdíš a že je tma poznáš jen že se ti zapne i palubovka......ty máš velký displej...nemáš v menu aktivací denního svícení???? Já slyšel že to někde jde...... mám tam myslím jen aktivaci či deaktivaci toho že se světla sami v noci rozsvítí. Jinak ovládat ručně. Tak jsi to nech aktivovat....uvidíš budeš spokojen a na stříkání na světla ve dne můžeš zapomenou ale jen pokud nebude pršet(i třeba ve dne) když máš zaplý senzor deště a stírají ti stěrače tak to ŘJ vyhodnotí jako sníženou viditelnost a zapne ti světla....při denním jen palubovku a tím pádem i ostřik světel....... Citovat
kajvet Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema A nebo jsi nechat v Peugeotě za 300,- aktivovat denní svícení.......je to super věc.,vůbec se o světla nestaráš,jen jezdíš a že je tma poznáš jen že se ti zapne i palubovka......ty máš velký displej...nemáš v menu aktivací denního svícení???? Já slyšel že to někde jde...... mám tam myslím jen aktivaci či deaktivaci toho že se světla sami v noci rozsvítí. Jinak ovládat ručně. Tak jsi to nech aktivovat....uvidíš budeš spokojen a na stříkání na světla ve dne můžeš zapomenou ale jen pokud nebude pršet(i třeba ve dne) když máš zaplý senzor deště a stírají ti stěrače tak to ŘJ vyhodnotí jako sníženou viditelnost a zapne ti světla....při denním jen palubovku a tím pádem i ostřik světel....... to je to tak chytrý? díky za info, teprve se seznamuju,ale to denní svícení zní hodně dobře,to si nechám udělat. Citovat
Přema Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 jo při denním nesvítí ani palubovka a ani ovladače a ani tlačítka...prostě nic,tak se nelekni.....ale symbol tlumených světel svití...... Citovat
HonzaZ Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Mně po výměně malého displeje nad radiem nakonfigurovali v menu aktivaci a deaktivaci denního svícení. Citovat
denoo Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 , teraz si mozes aktivovat denne svietenie v menu?? ci to mas uz na pevno , bez moznosti vypnut Citovat
AnotherOne Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Má to ako položku v menu, niekde tu bol aj obrázok. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Ano mám to jako položku v menu. Dříve jsem to měl napevno. Citovat
Zipík Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Taky si to můžu kdykoliv aktivovat nebo deaktivovat;) Citovat
kajvet Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Zipík Taky si to můžu kdykoliv aktivovat nebo deaktivovat;) JJaaaakkk?? popis prosím a nejlépe s fotem:D Citovat
denoo Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 takze musim ist aby mi to aktivovali v bsi do peugeotu? Potom mi tam nieco pribudne naviac , nejaka ikonka? Teraz tam mam iba moznost zapnutia svetelneho senzoru , a nastavenie svietenia po vypnuti motora napr na 15-30-60 sekund, nic viac Citovat
kajvet Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Původně zaslal: denoo takze musim ist aby mi to aktivovali v bsi do peugeotu? Potom mi tam nieco pribudne naviac , nejaka ikonka? Teraz tam mam iba moznost zapnutia svetelneho senzoru , a nastavenie svietenia po vypnuti motora napr na 15-30-60 sekund, nic viac Přesně tak to mám tam i já... Automatic headlights a follow me home /zapnutí senzoru světel a nastavení svícení po vypnutí motoru/ ale denní svícení nikde:myslim Citovat
kajvet Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Přema A nebo jsi nechat v Peugeotě za 300,- aktivovat denní svícení.......je to super věc.,vůbec se o světla nestaráš,jen jezdíš a že je tma poznáš jen že se ti zapne i palubovka......ty máš velký displej...nemáš v menu aktivací denního svícení???? Já slyšel že to někde jde...... Tak aktivováno zdarma během 30vteřin (Peugeot Došek, Mělník) a je to bomba,naprosto ideální, dík za tip. Citovat
denoo Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 ale stale neviem, ako sa to prejavuje? Mas tam nejaku moznost naviac ako denne svietenie?? alebo sa to nahradzuje namiesto svetelneho senzoru, ktory je vlastne nanic ? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Veď si sa už pýtal. Sú dve možnosti, buď ti natvrdo zapnú denné svietenie a potom to funguje ako napr. píše prema - svietia stále a večer keď máš zapnutú automatiku tak ti zasvieti aj palubovka. Keď automatiku nemáš tak ti večer zasvieti palubovka len keď prepneš aj páčku na svetlá. Druhá možnosť je, že máš v menu okrem položky zapnutia automatiky a položku pre zapnutie denného svietenia. Keď si to zapneš tak to funguje ako píšem vyššie. Citovat
kajvet Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 tak mi vibruje ten plastový kryt třetího brzdového světla, na jedné straně je jaksi odlepenej či co. Řešil jste to někdo nějak, a jak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.