Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bouchání - zadní dveře, zadní okno???

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: kajvet

o pár příspěvků o tom mluvil \"hnusoba\" ale je to příspěvek z prosince... já vidím ve zpětném zrcátku jak vibruje ten plastovej kryt třetího světla,ale nevím jak je tam přidělanej?:roll

to: Přema - jak se ovládájí páčkou ostřikovače? Když jen na chvilku přitáhnu páčku a pustím, tak stěrače setřou a dvakrát či třikrát se ostříknou světlomety, když podržím na delší dobu stříká to na světla pořád? A je možnost ovlivnist stříkání jen na okno a světla ne? dík:mrk

Většinou světla stříkájí po sobě 2 cykly ale že by stříkaly pořád to se mi nestalo.....ovlivnit stříkání na světla jde ......pokud ti svítí světla tak to stříká i na sklo i na světla,pokud nesvítíš tak jen na sklo.......já mám zaplé denní svícení a to není signál pro ostřikovače že mají stříkat na světla,takže i když ve dne svítím tak mi to na světla nestříká ale jakmile sepne senzor světel i palubovku(ta za denního svícení nesvítí) tak mi to stříká i na světla....

mě taky nestříkají asi pořád,ale tak jak říkáš... Nevěděl jsem že to ovlivňuje rozsvícení světel..Jenže,denní svícení nemám a svítit musím celý den...A štvalo mě,že když jsem měl auto naleštěný a chtěl si umýt mouchu na skle,postříkám si světla a půl kapoty :myslim (takže zhasnout,stříknout rozsvítit :-))

Odesláno

A nebo jsi nechat v Peugeotě za 300,- aktivovat denní svícení.......je to super věc.,vůbec se o světla nestaráš,jen jezdíš a že je tma poznáš jen že se ti zapne i palubovka......ty máš velký displej...nemáš v menu aktivací denního svícení???? Já slyšel že to někde jde......

Odesláno

A nebo jsi nechat v Peugeotě za 300,- aktivovat denní svícení.......je to super věc.,vůbec se o světla nestaráš,jen jezdíš a že je tma poznáš jen že se ti zapne i palubovka......ty máš velký displej...nemáš v menu aktivací denního svícení???? Já slyšel že to někde jde......

mám tam myslím jen aktivaci či deaktivaci toho že se světla sami v noci rozsvítí. Jinak ovládat ručně.

Odesláno

mám tam myslím jen aktivaci či deaktivaci toho že se světla sami v noci rozsvítí. Jinak ovládat ručně.

Tak jsi to nech aktivovat....uvidíš budeš spokojen a na stříkání na světla ve dne můžeš zapomenou ale jen pokud nebude pršet(i třeba ve dne) když máš zaplý senzor deště a stírají ti stěrače tak to ŘJ vyhodnotí jako sníženou viditelnost a zapne ti světla....při denním jen palubovku a tím pádem i ostřik světel.......

Odesláno

Tak jsi to nech aktivovat....uvidíš budeš spokojen a na stříkání na světla ve dne můžeš zapomenou ale jen pokud nebude pršet(i třeba ve dne) když máš zaplý senzor deště a stírají ti stěrače tak to ŘJ vyhodnotí jako sníženou viditelnost a zapne ti světla....při denním jen palubovku a tím pádem i ostřik světel.......

:o to je to tak chytrý? :D díky za info, teprve se seznamuju,ale to denní svícení zní hodně dobře,to si nechám udělat.

Odesláno

takze musim ist aby mi to aktivovali v bsi do peugeotu? Potom mi tam nieco pribudne naviac , nejaka ikonka? Teraz tam mam iba moznost zapnutia svetelneho senzoru , a nastavenie svietenia po vypnuti motora napr na 15-30-60 sekund, nic viac

Odesláno
Původně zaslal: denoo

takze musim ist aby mi to aktivovali v bsi do peugeotu? Potom mi tam nieco pribudne naviac , nejaka ikonka? Teraz tam mam iba moznost zapnutia svetelneho senzoru , a nastavenie svietenia po vypnuti motora napr na 15-30-60 sekund, nic viac

Přesně tak to mám tam i já... Automatic headlights a follow me home /zapnutí senzoru světel a nastavení svícení po vypnutí motoru/ ale denní svícení nikde:myslim

Odesláno

Tak aktivováno zdarma během 30vteřin (Peugeot Došek, Mělník) a je to bomba,naprosto ideální, dík za tip.

Odesláno

Veď si sa už pýtal. Sú dve možnosti, buď ti natvrdo zapnú denné svietenie a potom to funguje ako napr. píše prema - svietia stále a večer keď máš zapnutú automatiku tak ti zasvieti aj palubovka. Keď automatiku nemáš tak ti večer zasvieti palubovka len keď prepneš aj páčku na svetlá. Druhá možnosť je, že máš v menu okrem položky zapnutia automatiky a položku pre zapnutie denného svietenia. Keď si to zapneš tak to funguje ako píšem vyššie.

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...