Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju poradit ohledně koupení televize. Bude to pro tchýni jako náhrada za 15 let starou TV. Jsem do toho ochotnej investovat maximalně 3000,- . Jedinou podminkou je uhlopricka 55cm a pokud možno plocha obrazovka. Koukám do letáků hyper super marketu a a v teto relaci jsem nasel:

SENCOR STV 2111 za 2999,- Elektro Spáčil

ECG 21 TM 30 za 2990,- Globus

LUXTRONIC BTV 2019 MN za 2799 v Proton

Ani z jednou ze značek zkušenosti nemám tak prosím někoho ze znalých o radu. Jo a TV pojede denně max. 2 hodiny.

Odesláno

Jestli ti mohu poradit, tak kup něco obdobného v Kauflandu.

I když to v tvém výběru není, mají záruku 3 roky a při reklamaci ti vrátí peníze, takže takto levnou elektroniku bych kupoval tam. Já mám s reklamací v Kaufu výborné zkušenosti a tchýně bude vysmátá:papa

Odesláno

No tak pokud chceš takovou televizi, co píšeš, tak se zeptej tchýně, jak dlouho tu ještě bude, protože po 2-3 letech ji můžeš vyhodit (nemyslím tchýni, tu můžeš vyhodit hned), nehledě na to, že s tím budeš mít problémy to vozit v záruce po servisech ... vím o čem píšu, protože servis TV provozuji :aut

Odesláno
Původně zaslal: Boob

Potřebuju poradit ohledně koupení televize. Bude to pro tchýni jako náhrada za 15 let starou TV. Jsem do toho ochotnej investovat maximalně 3000,- . Jedinou podminkou je uhlopricka 55cm a pokud možno plocha obrazovka. Koukám do letáků hyper super marketu a a v teto relaci jsem nasel:

SENCOR STV 2111 za 2999,- Elektro Spáčil

ECG 21 TM 30 za 2990,- Globus

LUXTRONIC BTV 2019 MN za 2799 v Proton

Ani z jednou ze značek zkušenosti nemám tak prosím někoho ze znalých o radu. Jo a TV pojede denně max. 2 hodiny.

Na co - analog nebo už digi vysílání ???

Pokud u vás už jede digi a koupíš /analog/- tož ještě příjmač na digitál /odhad 1200 - 1500,- Kč ??/

Odesláno

No za ty peníze si moc vybírat nemůžeš. Myslím., že musíš vzít to, co bude. Já jsem měl asi za 5.000,- Kč z Penny i s přehrávačem DVD. Hraje již dva roky bez problémů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...