Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na sprintech je to rozdil dost velkej.. v normalnim provozu tolik ne protoze XSi 8v jede velice dobre odspodu ale nahore uz nestaci a nema k dispozici tolik otacek .. naopak GTi-6 16v si najde vykon "nahore" a nejvyssi vykon ma v 6500 ot. ale da se tocit az do 7tis.

Psane zrychleni se udava dost ruzne ale cca je to kousek pres 10s u XSi 89kW a cca kousek pres 8s u GTi-6 120kW

Odesláno
Původně zaslal: John

Nechci bejt nejaký velkej rejpal,ale rozdíl XSI a S16 je dooost velkej... když už jen budu brát jen zminováné zrychleni.

XSI - kolem 10sec 0/ 100km/h

S16(GTI6) : 8.5sec 0/100km/h

Toď asi vše..... :super :super

Aha, tak to jsem XSičkům fandil trochu víc...Nebo jsem spíš počítal svý bejvalý XSičko 97 kW, to je na tom malinko líp než starší 8V bratříček... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: John

Nechci bejt nejaký velkej rejpal,ale rozdíl XSI a S16 je dooost velkej... když už jen budu brát jen zminováné zrychleni.

XSI - kolem 10sec 0/ 100km/h

S16(GTI6) : 8.5sec 0/100km/h

Toď asi vše..... :super :super

Aha, tak to jsem XSičkům fandil trochu víc...Nebo jsem spíš počítal svý bejvalý XSičko 97 kW, to je na tom malinko líp než starší 8V bratříček... ;)

Rekl bych ze si nemohl moc pocitat sve byvale XSi protoze v 8v a 16v XSi neni takovej rozdil v 0-100 .. ba dokonce jsou i urcite udaje ktere uvadi rychlejsi zrychleni u stareho XSi ale pomalejsich 400m coz by svym zpusobem mohlo odpovidat.. nicmene Tve byvale XSi uz bylo v konfrontaci s nasimi auty..

viz video z Rozkose ;) (jedno v lepsim a jedno v horsim rozliseni.. video tusim zpracovaval Vector)

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Rekl bych ze si nemohl moc pocitat sve byvale XSi protoze v 8v a 16v XSi neni takovej rozdil v 0-100 .. ba dokonce jsou i urcite udaje ktere uvadi rychlejsi zrychleni u stareho XSi ale pomalejsich 400m coz by svym zpusobem mohlo odpovidat.. nicmene Tve byvale XSi uz bylo v konfrontaci s nasimi auty..

viz video z Rozkose ;) (jedno v lepsim a jedno v horsim rozliseni.. video tusim zpracovaval Vector)

Aha, tak to jsem asi trošku úplně mimo. :mad: to se všem, který jsem mistifikoval, omlouvám. :roll

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

pekny video, solidní jízda, ale ty cyklouši ostatní auta, tak tohle by nebylo pro mě... máte můj obdiv... :super bál bych se že mi tam někdo vlítne nebo cokoliv...

Bude to znit mozna zvlastne ale je potreba davat pozor.. rozhodne cyklisti byla dost nevitana spolecnost :( Ale jak je videt byli ukazneni a jezdili za sebou :super

Odesláno

2akcz: se nedivim, jestli ty dve 306 jely cca stejnou trasu... pamatuju se, ze kdesi na krivoklatsku pred druhou 306 uz pouceni radeji strhavali auta rovnou do lesu :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2akcz: se nedivim, jestli ty dve 306 jely cca stejnou trasu... pamatuju se, ze kdesi na krivoklatsku pred druhou 306 uz pouceni radeji strhavali auta rovnou do lesu :D

Hmmm .. asi houbari :roker

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

... vydeseny .... :D

Tak to mě něco připomíná tyhle řádky:D

a coooo? :)

ja tam nebyl, a mam na to svedky ze jsem tam nebyl :aut

[upravil dne 16.12.07 Vvitty]

Odesláno

Tak to mě něco připomíná tyhle řádky:D

a coooo? :)

ja tam nebyl, a mam na to svedky ze jsem tam nebyl :aut

[upravil dne 16.12.07 Vvitty]

No já sem neříkal že tys tam byl, ale je divny že to tady hnedka na sebe prozradíš a ještě na to máš svědky :D :D :D

Odesláno

a sakra. no to nevadi. ja tam stejne nebyl, tak o nic nejde, ne? :D

Jasný že o nic nejde, já tam taky nebyl a ani Babičku sem nečetl :D :D :D

Odesláno

kdo je Babicka? to je ta osoba blizka, co ridila? :D

No tak to vypadá že jsme konečne dospěli k tomu kdo to účinkuje v tom snímku :D :D :D

Jen nějak nechápu proč Babička použila naše nicky v popisku toho videa? :myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...