AKCZ Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Na sprintech je to rozdil dost velkej.. v normalnim provozu tolik ne protoze XSi 8v jede velice dobre odspodu ale nahore uz nestaci a nema k dispozici tolik otacek .. naopak GTi-6 16v si najde vykon "nahore" a nejvyssi vykon ma v 6500 ot. ale da se tocit az do 7tis. Psane zrychleni se udava dost ruzne ale cca je to kousek pres 10s u XSi 89kW a cca kousek pres 8s u GTi-6 120kW Citovat
Stifler Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Původně zaslal: John Nechci bejt nejaký velkej rejpal,ale rozdíl XSI a S16 je dooost velkej... když už jen budu brát jen zminováné zrychleni. XSI - kolem 10sec 0/ 100km/h S16(GTI6) : 8.5sec 0/100km/h Toď asi vše..... :super Aha, tak to jsem XSičkům fandil trochu víc...Nebo jsem spíš počítal svý bejvalý XSičko 97 kW, to je na tom malinko líp než starší 8V bratříček... Citovat
AKCZ Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: John Nechci bejt nejaký velkej rejpal,ale rozdíl XSI a S16 je dooost velkej... když už jen budu brát jen zminováné zrychleni. XSI - kolem 10sec 0/ 100km/h S16(GTI6) : 8.5sec 0/100km/h Toď asi vše..... :super Aha, tak to jsem XSičkům fandil trochu víc...Nebo jsem spíš počítal svý bejvalý XSičko 97 kW, to je na tom malinko líp než starší 8V bratříček... Rekl bych ze si nemohl moc pocitat sve byvale XSi protoze v 8v a 16v XSi neni takovej rozdil v 0-100 .. ba dokonce jsou i urcite udaje ktere uvadi rychlejsi zrychleni u stareho XSi ale pomalejsich 400m coz by svym zpusobem mohlo odpovidat.. nicmene Tve byvale XSi uz bylo v konfrontaci s nasimi auty.. viz video z Rozkose (jedno v lepsim a jedno v horsim rozliseni.. video tusim zpracovaval Vector) Citovat
Stifler Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 Původně zaslal: AKCZ Rekl bych ze si nemohl moc pocitat sve byvale XSi protoze v 8v a 16v XSi neni takovej rozdil v 0-100 .. ba dokonce jsou i urcite udaje ktere uvadi rychlejsi zrychleni u stareho XSi ale pomalejsich 400m coz by svym zpusobem mohlo odpovidat.. nicmene Tve byvale XSi uz bylo v konfrontaci s nasimi auty.. viz video z Rozkose (jedno v lepsim a jedno v horsim rozliseni.. video tusim zpracovaval Vector) Aha, tak to jsem asi trošku úplně mimo. to se všem, který jsem mistifikoval, omlouvám. Citovat
Vvitty Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 teda neee ze bych do toho chtel nejak rypat, ale slysel jsem ze GTI-6 se da tocit az do 7200 otacek, aniz by stihnul zabrat omezovac... Citovat
AKCZ Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 No jeste ze nechces rypat Zaokrouhluju Citovat
Vvitty Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 no ja to znam jenom z doslechu, treba je to spatne < rejp rejp > Citovat
aaischa Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 pekny video, solidní jízda, ale ty cyklouši ostatní auta, tak tohle by nebylo pro mě... máte můj obdiv... bál bych se že mi tam někdo vlítne nebo cokoliv... Citovat
AKCZ Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Původně zaslal: aaischa pekny video, solidní jízda, ale ty cyklouši ostatní auta, tak tohle by nebylo pro mě... máte můj obdiv... bál bych se že mi tam někdo vlítne nebo cokoliv... Bude to znit mozna zvlastne ale je potreba davat pozor.. rozhodne cyklisti byla dost nevitana spolecnost Ale jak je videt byli ukazneni a jezdili za sebou Citovat
Vvitty Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 2akcz: se nedivim, jestli ty dve 306 jely cca stejnou trasu... pamatuju se, ze kdesi na krivoklatsku pred druhou 306 uz pouceni radeji strhavali auta rovnou do lesu Citovat
AKCZ Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty 2akcz: se nedivim, jestli ty dve 306 jely cca stejnou trasu... pamatuju se, ze kdesi na krivoklatsku pred druhou 306 uz pouceni radeji strhavali auta rovnou do lesu Hmmm .. asi houbari Citovat
Vvitty Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Původně zaslal: AKCZ Hmmm .. asi houbari ... vydeseny .... Citovat
AKCZ Odesláno 15. prosinec 2007 Odesláno 15. prosinec 2007 Beztak nebyla houbarska sezona tak se nedivim ze byli vydeseni z toho ze nic nenasli Citovat
BOSSCZ Odesláno 15. prosinec 2007 Odesláno 15. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: AKCZ Hmmm .. asi houbari ... vydeseny .... Tak to mě něco připomíná tyhle řádky:D Citovat
Vvitty Odesláno 15. prosinec 2007 Odesláno 15. prosinec 2007 Původně zaslal: BOSSCZ ... vydeseny .... Tak to mě něco připomíná tyhle řádky:D a coooo? ja tam nebyl, a mam na to svedky ze jsem tam nebyl [upravil dne 16.12.07 Vvitty] Citovat
BOSSCZ Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 Tak to mě něco připomíná tyhle řádky:D a coooo? ja tam nebyl, a mam na to svedky ze jsem tam nebyl [upravil dne 16.12.07 Vvitty] No já sem neříkal že tys tam byl, ale je divny že to tady hnedka na sebe prozradíš a ještě na to máš svědky :D Citovat
Vvitty Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 a sakra. no to nevadi. ja tam stejne nebyl, tak o nic nejde, ne? Citovat
BOSSCZ Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty a sakra. no to nevadi. ja tam stejne nebyl, tak o nic nejde, ne? Jasný že o nic nejde, já tam taky nebyl a ani Babičku sem nečetl :D Citovat
Vvitty Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 kdo je Babicka? to je ta osoba blizka, co ridila? Citovat
BOSSCZ Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty kdo je Babicka? to je ta osoba blizka, co ridila? No tak to vypadá že jsme konečne dospěli k tomu kdo to účinkuje v tom snímku :D Jen nějak nechápu proč Babička použila naše nicky v popisku toho videa? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.