Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potrebujem poradit co to je za suciastku vid obrazok. Lebo mam problem so startom a chcem vedeiet co to je a naco to sluzi. A ci to moze suvisiet so zlym startom.

Dakujem.....

[upravil dne 2.12.2007 Peto670]

post-0-14109597293249_thumb.jpg

Odesláno

No ale takhle nepoznám umístění. To vlevo je nádobka na brzdovku? Asi bych ten AGR měl vzít zpět....:myslim

[upravil dne 2/12/2007 Hafity]

Odesláno

Oficoš slouží k přisávání části výfukových plynů při určitém jízdním režimu. Ekologie. Neoficoš slouží k zlosti a zasírání sacího potrubí. Není mi znám vliv na startování.

Odesláno

Při startu to rozhodně problém dělat nebude, AGR slouží prakticky k tomu, že máš přívěru v sání a při určitejch otáčkách se přivře a otevře se současně ventil z výfukovýho potrubí ,tudíž to nasává opětovně spaliny do motoru, je to kvůli emisím, když se to vyřadí auto jede, podle mě líp.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Freedy

Při startu to rozhodně problém dělat nebude, AGR slouží prakticky k tomu, že máš přívěru v sání a při určitejch otáčkách se přivře a otevře se současně ventil z výfukovýho potrubí ,tudíž to nasává opětovně spaliny do motoru, je to kvůli emisím, když se to vyřadí auto jede, podle mě líp.:papa

Skoda ze to nama nic spolocne so startom uz som sa tesil ze sa mi crta iskierka nadeje..... Takze radis ho odpojit?

Odesláno

Odpojit AGR můžeš, ale pozor je ovládanej podtlakem od vývěvy, která je zároveň připojená k posilovači brzd, tudíž když odpojíš hadičku co vede od vývěvy tak ji musíš ucpat, jinak by jsi moh mít problémy s bržděnim.

Odesláno

no inak ked sme pri tej vyveve tak mi pred casom vydavala zvuky tak sustala.... kontroloval som olej a bolo dost dolial som brzdovu kvapalinu a uz cca mesiac ju nieje ani pocut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...