Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem na aukru za cca. 2000,-

Bohužel jsem koupil 8000K. Svítí dobře, ale na můj vkus moooc modře. V reálu to vypadá tak, že mě neuvěřitelně oslňuje středová čára a na značkách jde vidět pouze vše co je bílé. Jinak jsem spokojený. Svítí dále. Jen jsem je musel nechat seřídit. Je tedy pravda, že lom světla je úplně jiný a nelze tím dosáhnout ideálního tvaru světelného toku. Ale neoslňuji :-)

Dnes bych asi šel raději do DS1 s čočkou a dal si práci se zabudováním čočky do světlometu :-)

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Bohužel jsem koupil 8000K. Svítí dobře, ale na můj vkus moooc modře. V reálu to vypadá tak, že mě neuvěřitelně oslňuje středová čára a na značkách jde vidět pouze vše co je bílé. Jinak jsem spokojený. Svítí dále. Jen jsem je musel nechat seřídit. Je tedy pravda, že lom světla je úplně jiný a nelze tím dosáhnout ideálního tvaru světelného toku. Ale neoslňuji :-)

Dnes bych asi šel raději do DS1 s čočkou a dal si práci se zabudováním čočky do světlometu :-)

Tak tak není nad čočku s výbojkou D1S.......:potlesk:potlesk:potlesk mohu vřele doporučit

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Tak tak není nad čočku s výbojkou D1S.......:potlesk:potlesk:potlesk mohu vřele doporučit

a copak je to D1S? :myslim

Odesláno

Ako sa tam tie čočky upevnia? Vyreže sa diera namiesto žiarovky a surovo sa do paraboly našrobujú celé šošovky? Ako je to s vyosením svetla, nastavením rovinosti,sklonu, nemôže sa to tam predsa hodiť ako murár maltu:o Postupy tu boli,nikto sa nevenoval týmto detailom, ale kto to nevidel ako ja, tak si to neviem predstaviť:myslim

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: Přema

a copak je to D1S? :myslim

D1S je patice výbojky a její označení tak jako třeba H4,H7 atd.

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Ako sa tam tie čočky upevnia? Vyreže sa diera namiesto žiarovky a surovo sa do paraboly našrobujú celé šošovky? Ako je to s vyosením svetla, nastavením rovinosti,sklonu, nemôže sa to tam predsa hodiť ako murár maltu:o Postupy tu boli,nikto sa nevenoval týmto detailom, ale kto to nevidel ako ja, tak si to neviem predstaviť:myslim

Já to tak přesně mám a je to drbačka s nastavením sklonu a ůhlu světla ale jde to........ postup je zkoušet,zkoušet a zase jen zkoušet.....

Odesláno

Keď tak nad tým rozmýšlam, vyrezať dieru, postaviť pred stenu, zapnúť xenon, ustaviť, /aspoň približne/ zachytiť tavnou pištolou, uchyťiť čočku a jeto:roker len pri tom bude asi moc :o:myslim:grr:bojim:myslim:potlesk

Odesláno

Ja musím spomaliť tempo výdajov, aspoň nateraz, lebo mi dá manželka výpoveď. Zimné gumy, poistka jedna aj druhá, poplašné parkovací asist.....atď.Teraz som to kúpil a musia sa mi ustáliť výdaje. Splácam pôžičku naň. Možno na jar. Zatiaľ rozmýšľam nad tými z Oktávky II. č ty na to?

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Otázka na Přemu: čím si vyrábal dieru do svetiel. pílka, pilník, fréza alebo RG4....:aut

Nevím co RG4 ale já to dělal rychlootáčkovou bruskou s výměnnýma frézama atd.co má ten bowdenový nástavec do ruky jde to s tím v pohodě......:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...