Irbe Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Zdravim, mam mesic koupeneho P306 1.4. Kdyz ho nastartuju a je studeny a nepodrzim lehce plyn tak mi chcipa, je to docela neprijemne zvlast kdyz najizdim v takovem stavu na krizovatky:(. Nevite cim by to mohlo byt? A tedka se mi stalo, ze motor ztratil vykona..proste netahl pri rozjezdu na rychlosti 1 az 3 pak se najednou chytil a zbytek cesty uplne v pohode..cim by to mohlo byt? A treti dotaz, znate nejaky dobry servis v Ostrave? Diky moc za rady:super Citovat
klumir Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 to muže být cokoliv.nejdřív bych doporučoval nějakou přísadu do benzínu proti vodě a na čištění......... a jestli to nepomůže,tak by chtělo by to diagnostiku........ Citovat
Ferry Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 zacal bych vycistenim krokoveho motorku volnobeznych otacek, projdi a prohledej historii. Na prilozenem obrazku pod cislem 4 Potom muze byt spatne cidlo teploty motoru pro ECU - ridici jednotku, ale to se priznam ze nevim kde na tomhle motoru je, nejspis nekde na telese termostatu, vetsinou miva zeleny konektor [upravil dne 28/11/07 Ferry] Citovat
Honzin Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Mojí to dělá něco podobného + motor tarokuje i za tepla (ale nezdechá), diagnostika ukázala chybné čidlo teploty a tlaku nasávaného vzduchu (nerad bych Ti teď kecal, asi to jsou dvě čidla), krokáč jsem měnil a nepomohlo. Taky Ti doporučuju zajet spíš na diagnostiku. Citovat
Irbe Odesláno 28. listopad 2007 Autor Odesláno 28. listopad 2007 Zitra to jdu soupnout do servisu tak uvidim co mi k tomu reknou. Snad to nebude nic sileneho at me to nezruijnuje:)).Btw davam to do servisu v Ove Rychtar nebo tak nejak, mate nekdo z vas s nema zkusenosti? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.