Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Milo! kdo je ONA?

Teda teta, vy mi dáváte, já jsem přece žádná ONA ve svých příspěvcích nepsal, já přece jasně psal JÍ :D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Mila_S: neboj, není všem štědrým dnům konec, třeba bude příští rok líp ... :D

Jéje Neonku, ty kluku zlatej, dík za útěchu, zas tak strašný to nebude, dyk píšu že bude menší než to oddieho, a třeba nebude ani tak hnědý :D:D:D

BTW Vvitty si tady založil vlákno a vůbec se neúčastní diskuze nad případnými dary od ježíška, japak to? :myslim

Odesláno

tak komu JÍ? stejne to musi byt nejaka ONA...

Jo taaaaaaak, ty myslíš onu, tu? Tak to se musíš zeptat Vvittyho, já žádný takový Oně tý nic pod stromeček nekupuju, já mám svou Lidunku. :D

Odesláno

protoze se tu zatim zadny plodny napad neobjevil.....chudak vvitty....

No tak já bych mu poradil - ať koupí ňáký menší auto, třebe peugeota :D:D:D

Záměrně nepíšu "komu", aby mě tady pak někdo nechytal za slovíčka a za leccos nepopotahoval.:D

Odesláno

Tak NAZDÁREK PAŽOUTI:pap:mrk

Na vánoční dárečky doporučuji zajet do Chamu (SRN) !!!!!!!!!!!!!!!!! Nyní začínají zajímavé slevy a nebojte si říci ještě o slevu - rádi Vám vyhoví a dobře se domluvíte (už dost prodavačů umí česky):potlesk !!!!!!!!!!!!!!! Oblečení,elektronika,bílé zboží,sportovní věci atd..... ze své zkušenosti o 40%levnější než v ČR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hodně pevných nervů :papa:papa:papa Pepan:roker

Odesláno
Původně zaslal: buml

tak ja mu napsal na adresu cesky sporitelny a barak je pod stromeckem a minulej tejden do PSA finance a vypada to ze i auto bude pod stromeckem:D

a deti.........................ty dostanou namalovany vse co musime na a do baraku koupit aby byl obyvatelnej:D:D:D

[upravil dne 25/11/07 buml]

Hmmm tak buml mit novy auti nebude. Peta Necasu to tak zaridil:(:(:(

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Neon: no, hodný, to jsem byl, taky jsem za to byl po zásluze potrestán ;)

Ano! Jen to je správné - každý dobrý skutek musí být potrestán - a proto dostaneš / stejně jako já "kulový"/.

Jen doufám, že letos ho budu mít s přehazovačkou. :D :D

Odesláno

Hlavně aby už ty zparchantělý svátky byly za náma a nastaly zas všední dny plné klidu, míru a pokoje lidem dobré vůle. Teď křečkuju doma zásoby běžných věcí typu toaleťák, zubní pasta, tablety do myčky atd., protože co nevidět si člověk žádnou takovouto drobnost nekoupí, aniž by v krámě strávil dvě hodiny, mučen zvukem koled a otíráním páchnoucích davů...

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Hlavně aby už ty zparchantělý svátky byly za náma a nastaly zas všední dny plné klidu, míru a pokoje lidem dobré vůle. Teď křečkuju doma zásoby běžných věcí typu toaleťák, zubní pasta, tablety do myčky atd., protože co nevidět si člověk žádnou takovouto drobnost nekoupí, aniž by v krámě strávil dvě hodiny, mučen zvukem koled a otíráním páchnoucích davů...

souhlasim. Kde jsou ty doby, kdy byl klid a nikdo to nehrotil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...