Neon Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Mila_S: neboj, není všem štědrým dnům konec, třeba bude příští rok líp ... Citovat
Mila_S Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: aka Milo! kdo je ONA? Teda teta, vy mi dáváte, já jsem přece žádná ONA ve svých příspěvcích nepsal, já přece jasně psal JÍ :D:D:D:D Citovat
aka Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 tak komu JÍ? stejne to musi byt nejaka ONA... Citovat
Mila_S Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: Neon Mila_S: neboj, není všem štědrým dnům konec, třeba bude příští rok líp ... Jéje Neonku, ty kluku zlatej, dík za útěchu, zas tak strašný to nebude, dyk píšu že bude menší než to oddieho, a třeba nebude ani tak hnědý :D:D BTW Vvitty si tady založil vlákno a vůbec se neúčastní diskuze nad případnými dary od ježíška, japak to? Citovat
aka Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 protoze se tu zatim zadny plodny napad neobjevil.....chudak vvitty.... Citovat
Mila_S Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: aka tak komu JÍ? stejne to musi byt nejaka ONA... Jo taaaaaaak, ty myslíš onu, tu? Tak to se musíš zeptat Vvittyho, já žádný takový Oně tý nic pod stromeček nekupuju, já mám svou Lidunku. Citovat
Mila_S Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: aka protoze se tu zatim zadny plodny napad neobjevil.....chudak vvitty.... No tak já bych mu poradil - ať koupí ňáký menší auto, třebe peugeota :D:D Záměrně nepíšu "komu", aby mě tady pak někdo nechytal za slovíčka a za leccos nepopotahoval. Citovat
@re Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 já jsem si přál nová kola 18" + pneu + nové pružiny = 50k asi mi to ježuch nenadělí Citovat
pepan_333 Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Tak NAZDÁREK PAŽOUTI:pap:mrk Na vánoční dárečky doporučuji zajet do Chamu (SRN) !!!!!!!!!!!!!!!!! Nyní začínají zajímavé slevy a nebojte si říci ještě o slevu - rádi Vám vyhoví a dobře se domluvíte (už dost prodavačů umí česky) !!!!!!!!!!!!!!! Oblečení,elektronika,bílé zboží,sportovní věci atd..... ze své zkušenosti o 40%levnější než v ČR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hodně pevných nervů :papa:papa Pepan:roker Citovat
pepan_333 Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 U nás chodí JEŽÍŠEK v červenci !!! Rok 2002 = 206 1.4Hdi Rok 2007 = 407 SW 1.6HDI No ten JEŽÍŠEK je fakt SUPER Citovat
buml Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: buml tak ja mu napsal na adresu cesky sporitelny a barak je pod stromeckem a minulej tejden do PSA finance a vypada to ze i auto bude pod stromeckem:D a deti.........................ty dostanou namalovany vse co musime na a do baraku koupit aby byl obyvatelnej:D:D:D [upravil dne 25/11/07 buml] Hmmm tak buml mit novy auti nebude. Peta Necasu to tak zaridil:(:( Citovat
Vvitty Odesláno 27. listopad 2007 Autor Odesláno 27. listopad 2007 ja se tady te diskuse radeji neucastnim, protoze se jako obvykle pekne zvrhnula a vubec, ja uz jsem si pod stromecek nakoupil Citovat
Escaper Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Tak ja bych chtel pod stromecek vecí... hlavne auto dostane nove ramena a cepy a tim bude rozpocet vycerpan:D Citovat
permonik7 Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Ja nepsala, ale uz je na case...treba nove koberecky by se sikly, krytka tazneho oka, disky a potahy by taky neskodily..no naslo by se toho urcite mnohem vic;) Citovat
myryn Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Původně zaslal: oddie Neon: no, hodný, to jsem byl, taky jsem za to byl po zásluze potrestán Ano! Jen to je správné - každý dobrý skutek musí být potrestán - a proto dostaneš / stejně jako já "kulový"/. Jen doufám, že letos ho budu mít s přehazovačkou. :D Citovat
Garfield Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Hlavně aby už ty zparchantělý svátky byly za náma a nastaly zas všední dny plné klidu, míru a pokoje lidem dobré vůle. Teď křečkuju doma zásoby běžných věcí typu toaleťák, zubní pasta, tablety do myčky atd., protože co nevidět si člověk žádnou takovouto drobnost nekoupí, aniž by v krámě strávil dvě hodiny, mučen zvukem koled a otíráním páchnoucích davů... Citovat
Marlin Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Původně zaslal: Garfield Hlavně aby už ty zparchantělý svátky byly za náma a nastaly zas všední dny plné klidu, míru a pokoje lidem dobré vůle. Teď křečkuju doma zásoby běžných věcí typu toaleťák, zubní pasta, tablety do myčky atd., protože co nevidět si člověk žádnou takovouto drobnost nekoupí, aniž by v krámě strávil dvě hodiny, mučen zvukem koled a otíráním páchnoucích davů... souhlasim. Kde jsou ty doby, kdy byl klid a nikdo to nehrotil Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 nam uš ježišek i odepsal mnela by to bejt pod stromečkem našaa 206karkulka po 5 mesiacoch konečne hotova Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.