Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Na "Vánoce" je sice ještě snad trochu času (podle mě - asi stará škola) ale / vždycky jsem dost nasrán když , když přijdu do "Hyper, Super" atd... marketu / a tam se vv říjnu už objevují nápisy - VÁNOCE .........

V lednu : příprava na - VELIKONOCE............

Ovšem "peníze jsou vždy až na posledním místě"...........

"Zajímáme se pouze o zákazníka" - jen do tý doby než nám zaplatí.....

END.

:P:P

Jo jo, to je česká (možná východoevropská) specialita, vede především Tesco, to montuje vánoční výzdobu už v září. To, že z nás chcou vytáhnout peníze, mě vůbec netankuje (konec konců, je to jejich práve a nakonec se to oklikou pozitivně projeví zpátky v naší peněžence), ale přece jen , všeho s Mírou. Na západě začíná první výzdoba a akce až na konci listopadu. I když, oni mezitím mají eště helouvína, kerej k ním dosupěl z améru (kam jim ho sami předtím úspěšně vyexportovali). :aut

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Ostatní chtějí, aby jsi měl hezké a příjemné vánoce. Kup si proto BOV i sensor :super

No ono to tak taky dopadne - respektive už je to víc než jasné, páč se mě nechce čekat do vánoc ;)

T16ka jde ve středu opět k Fandovi a BOV je v řešení s Mr. Voštíkem, takže budu mít vánoce už v listopadu :roker:roker

:xvul užívej dovolené studente :D:xvul

Edit - teď jsem zjistil, že prosinec je už v sobotu :roll takže vánoce budu mít jako ostatní v prosinci.....

[upravil dne 26/11/2007 Bohouš]

Odesláno

2oddie: jo, to je dobra inspirace ;)

2myryn: tak rychle to neni, musi stihnout odvezt zbyle mikulase do ciny, pretavit je na zajicky a zase privezt :) i kdyz, treba se brzy dockame oboustrannych univerzalnich, z jedne strany mikulas, z druhe zajicek :)

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Mila_S

vvitty: kup jí hodinky :super

:D:D:D:D:D:D:D

komu?:o:o:o:myslim (ma zvedavost je bezmezna :) )

No přece , dyk to píšu neeeeeeeeee?

Odesláno
Původně zaslal: p406b

Jak se píše porsche?Mam to dobže?:D

To sice máš, ale mám takej neblahej dojem, že ježíšek má na podobný slova dokonalej antispamovej filtr :D;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Marlin

ja jsem jeste nepsal, ale uz presne vime, co bude pod stromeckem :)

barvu budeme vedet az zitra

To já už vím i barvu - hnědou :D

Oddie, tak to´s byl asi celý rok hodně hodný ... :myslim:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...