Trundik Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 zatím vede pořízení dvd boxu Jinak pro sebe bych chtěl konečně pořádný sluchátka k hifi. Manželce plánuji nějakou kosmetiku, oblečení apod. Dětem - hračky, oblečení. Citovat
Ferin007 Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: myryn Na "Vánoce" je sice ještě snad trochu času (podle mě - asi stará škola) ale / vždycky jsem dost nasrán když , když přijdu do "Hyper, Super" atd... marketu / a tam se vv říjnu už objevují nápisy - VÁNOCE ......... V lednu : příprava na - VELIKONOCE............ Ovšem "peníze jsou vždy až na posledním místě"........... "Zajímáme se pouze o zákazníka" - jen do tý doby než nám zaplatí..... END. :P Jo jo, to je česká (možná východoevropská) specialita, vede především Tesco, to montuje vánoční výzdobu už v září. To, že z nás chcou vytáhnout peníze, mě vůbec netankuje (konec konců, je to jejich práve a nakonec se to oklikou pozitivně projeví zpátky v naší peněžence), ale přece jen , všeho s Mírou. Na západě začíná první výzdoba a akce až na konci listopadu. I když, oni mezitím mají eště helouvína, kerej k ním dosupěl z améru (kam jim ho sami předtím úspěšně vyexportovali). Citovat
Mila_S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 vvitty: kup jí hodinky :D:D:D:D:D:D Citovat
Ferin007 Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Trundik zatím vede pořízení dvd boxu Co tóóó??? Tak to sem eště neviděl. K čemu to je dobrý?? PS: Vypadá to spíš jako "zásobník" na pečivo. [upravil dne 26.11.07 Ferin007] Citovat
Bohouš Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Vertex Ostatní chtějí, aby jsi měl hezké a příjemné vánoce. Kup si proto BOV i sensor No ono to tak taky dopadne - respektive už je to víc než jasné, páč se mě nechce čekat do vánoc T16ka jde ve středu opět k Fandovi a BOV je v řešení s Mr. Voštíkem, takže budu mít vánoce už v listopadu :roker užívej dovolené studente Edit - teď jsem zjistil, že prosinec je už v sobotu takže vánoce budu mít jako ostatní v prosinci..... [upravil dne 26/11/2007 Bohouš] Citovat
aka Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Mila_S vvitty: kup jí hodinky :D:D:D:D:D:D komu?:o:o:myslim(ma zvedavost je bezmezna ) Citovat
Vvitty Odesláno 26. listopad 2007 Autor Odesláno 26. listopad 2007 2oddie: jo, to je dobra inspirace 2myryn: tak rychle to neni, musi stihnout odvezt zbyle mikulase do ciny, pretavit je na zajicky a zase privezt i kdyz, treba se brzy dockame oboustrannych univerzalnich, z jedne strany mikulas, z druhe zajicek Citovat
Mila_S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Mila_S vvitty: kup jí hodinky :D:D:D:D:D:D komu?:o:o:myslim (ma zvedavost je bezmezna ) No přece JÍ, dyk to píšu neeeeeeeeee? Citovat
Marlin Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 ja jsem jeste nepsal, ale uz presne vime, co bude pod stromeckem barvu budeme vedet az zitra Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Marlin ja jsem jeste nepsal, ale uz presne vime, co bude pod stromeckem barvu budeme vedet az zitra To já už vím i barvu - hnědou Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 V mojí jo, a každou chvíli jinej odstín Citovat
p406b Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Jak se píše porsche?Mam to dobže? Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: p406b Jak se píše porsche?Mam to dobže? To sice máš, ale mám takej neblahej dojem, že ježíšek má na podobný slova dokonalej antispamovej filtr Citovat
Neon Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Marlin ja jsem jeste nepsal, ale uz presne vime, co bude pod stromeckem barvu budeme vedet az zitra To já už vím i barvu - hnědou Oddie, tak to´s byl asi celý rok hodně hodný ... :D Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Neon: no, hodný, to jsem byl, taky jsem za to byl po zásluze potrestán Citovat
secouver Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Já bych chtěl krok. motek, potenciometr a set-top box No ale pro ostatní musím ještě něco vymyslet :-) Citovat
Marlin Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 pisu mu pro outdoora. Jaq chci outdoora, ja chci outdoora :aut Citovat
Supersonic Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 No já se přidám k bumlovi, nadělili jsme si nový dům:aut A na dalších 20 let čekejte tu samou odpověď:D Citovat
Mila_S Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Já asi dostanu to, co oddie, i když asi ne tak velký ... :D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.