mifa Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Chlapci a děvčata,děkuji za vlákno,takhle jsem se již dlouho nenasmál. Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml Původně zaslal: aka no ja mam od netopky mekacovy pexeso! hm tak to neznam, tenkrat to bylo cely po komanci v plenkach, jako aka:aut počkej v tý době bych AKU tipnul na bílé tílko , modré trenýrky a jarmilky coze 92` -93` to este ne, vzdyt je to jeste mladice;) v těchto letech bych ji viděl na 1-2 třidu na ZŠ což odpovida výše popsanému oděvu "92 - "93...modré trenýrky nebyly již k sehnání...dost pamatuju :D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Nebyli? Ja je v 1. - 2. tride nosil 92 - 93 Nj, ucitelka ze "stary" skoly Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: MatrixChose Nebyli? Ja je v 1. - 2. tride nosil 92 - 93 Nj, ucitelka ze "stary" skoly Ty jsi nosil ty modrý holčičí trenky, jo? :o :D:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: MatrixChose Nebyli? Ja je v 1. - 2. tride nosil 92 - 93 Nj, ucitelka ze "stary" skoly hihi ty jsi nosil dívčí modré trenýrky??? ...Pepička hihi Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: MatrixChose Nebyli? Ja je v 1. - 2. tride nosil 92 - 93 Nj, ucitelka ze "stary" skoly Ty jsi nosil ty modrý holčičí trenky, jo? :o :D:D:D....jé já tvou reakci přehlédla..omlouvám se za opakování Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: MatrixChose Nebyli? Ja je v 1. - 2. tride nosil 92 - 93 Nj, ucitelka ze "stary" skoly Ty jsi nosil ty modrý holčičí trenky, jo? :o :D:D:D....jé já tvou reakci přehlédla..omlouvám se za opakování To nevadí, aspoň bude dvakrát větší sranda;) Že jo, Matrixi:D:D:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz To nevadí, aspoň bude dvakrát větší sranda;) Že jo, Matrixi:D:D:D:D Lepší by bylo,kdyby se nám v nich předvedl.....co ty na to Pepí? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Se to zajimavě vyvíjí, od samolepek k trenclím, jsem zvědavej kde to skončí:D:D:D Předpokládám jako vždy, u talíře:D:D:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Se to zajimavě vyvíjí, od samolepek k trenclím, jsem zvědavej kde to skončí:D:D:D Předpokládám jako vždy, u talíře:D:D:D:D Než trenky na talíři, nebyl by lepší řízek? :D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Heeej, ja musel nosit ty cerveny, jenom jsem si to proste v tu chvili neuvedomil, navic jsem to nesnasel, tkz si to ani pamatovat nechci Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: MatrixChose Heeej, ja musel nosit ty cerveny, jenom jsem si to proste v tu chvili neuvedomil, navic jsem to nesnasel, tkz si to ani pamatovat nechci Však červený ti nevnucujeme :D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Ja nechci ani ty a ani ty druhy, cely mi to totiz prijde na hlavu postaveny, vime? Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: MatrixChose Ja nechci ani ty a ani ty druhy, cely mi to totiz prijde na hlavu postaveny, vime? Na hlavu bylo více věcí a občas mám pocit, že se vracíme opět do tohoto postoje Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: MatrixChose Ja nechci ani ty a ani ty druhy, cely mi to totiz prijde na hlavu postaveny, vime? Na hlavu bylo více věcí a občas mám pocit, že se vracíme opět do tohoto postoje Pocit mám stejnej. Kdyby jsme nebyli národ ovcí který sebou nechají postrkovat kam bača chce tak by k tomuhle nikdy nemohlo dojít. No ted jsem dostal v souvislosti s tím tvým řízkem a mejma ovcema docela chuť na chlupačky se zelím a pečený skopový:aut Citovat
MatrixChose Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: MatrixChose Ja nechci ani ty a ani ty druhy, cely mi to totiz prijde na hlavu postaveny, vime? Na hlavu bylo více věcí a občas mám pocit, že se vracíme opět do tohoto postoje Pocit mám stejnej. Kdyby jsme nebyli národ ovcí který sebou nechají postrkovat kam bača chce tak by k tomuhle nikdy nemohlo dojít. No ted jsem dostal v souvislosti s tím tvým řízkem a mejma ovcema docela chuť na chlupačky se zelím a pečený skopový:aut S tim nazorem souhlasim, jen si navic jeste myslim, ze my proste toho bacu potrebujeme, ze se sami z toho mista hnout ani neumime. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Radek Hurvajz Pocit mám stejnej. Kdyby jsme nebyli národ ovcí který sebou nechají postrkovat kam bača chce tak by k tomuhle nikdy nemohlo dojít. No ted jsem dostal v souvislosti s tím tvým řízkem a mejma ovcema docela chuť na chlupačky se zelím a pečený skopový:aut S tim nazorem souhlasim, jen si navic jeste myslim, ze my proste toho bacu potrebujeme, ze se sami z toho mista hnout ani neumime. Jj, i k tý plyšový revoluci nás museli dostrkat:D:D:D:D:D:D [upravil dne 26/11/07 Radek Hurvajz] Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: MatrixChose Ja nechci ani ty a ani ty druhy, cely mi to totiz prijde na hlavu postaveny, vime? Na hlavu bylo více věcí a občas mám pocit, že se vracíme opět do tohoto postoje Pocit mám stejnej. Kdyby jsme nebyli národ ovcí který sebou nechají postrkovat kam bača chce tak by k tomuhle nikdy nemohlo dojít. No ted jsem dostal v souvislosti s tím tvým řízkem a mejma ovcema docela chuť na chlupačky se zelím a pečený skopový:aut skopové nemusím,ale chlupaté knedlíky...mnaminky...snesly by se určo i s uzeným Citovat
aka Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 no samozrejme, ze sem ej v ty dobe na ten telocvik musela nosit....byly desny..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.