nanux Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 2drsnej márvin: Mno a kdy jsi to lepil? Citovat
drsnej márvin Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 for nanux - no nějaký tři týdny po tobě. Je fakt, že toho, že je to kryté nějakou tenkou fólií sem si všiml při aplikaci. Jó třeba měla jít dolů ??? Těžko říct. Citovat
nanux Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Hmm, třeba jo, ale zase mi nejde do hlavy, že když tam byly nově nalepeny, tak byly vidět i v noci... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Ono to v noci je vidno, ale potrebuješ aspoň trochu svetla. Keď sa to leskne cez deň nie je dôvod aby sa to nelesklo aj v noci, ale samo to svietiť predsa nebude. Citovat
nanux Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Nn, auto stálo na stejné místě jako vždy (lampy nikam neutekly)... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Ale to potom musíš vidieť aj cez deň, že je to iné. Citovat
drsnej márvin Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 A nemáš je třeba zašpiněné ??? Já je mám napohled čisté, ale když po nich přejedu prstem, tak je na nich tenký film (prach + trochu vody - vlhka - a je to). Pak se lesk okamžitě zvýší. A taky sem pásku řádně prohlédl, protože mě to tvoje \"rýpání\" nedalo a v jednom místě se mě na ní udělal podélně hrbatý výstupek . To asi bude holt tím, že je roztažená + působením tepla . Každopádně je to všechno vidět jen při pohledu zblízka, tak pokud nebude časem nějak hůř, tak se to dá přežít . Citovat
chuck11 Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Bude hůř,počkejte na zimní sůl,sleze vám to celé dolů Citovat
nanux Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Ne nebylo to špinavé, zase nejsem dement Jinak s tou solí tak trochu počítám, proto jsem si to udělal na jaře, otázka je jen, jak snadno to půjde dolu Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 No ja mám z vnútra pásky taký hnusný lep čo nechce ísť dole len sa naťahuje. Ale počítam, že technický benzín to porieši. Citovat
eth4rendil Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 v tomto vlákne je link do českého e-shopu na tú chrómovú lištu so žiabkom. Neviete nahodou kde by sa to dalo zohnať na slovensku? dakujem Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 No u nás to je skoro v každém hypermarketu....já to koupil třeba v Globusu. Citovat
eth4rendil Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: Přema No u nás to je skoro v každém hypermarketu....já to koupil třeba v Globusu. super, ze u vas je to v kazdom hypermarkete, u nas som to este nevidel Citovat
4maa Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: eth4rendil Původně zaslal: Přema No u nás to je skoro v každém hypermarketu....já to koupil třeba v Globusu. super, ze u vas je to v kazdom hypermarkete, u nas som to este nevidel Napr. v BA v tuningovej firme na Vrakunskej ceste 22 / Hradskej ulici hneď vedľa diaľnice D1. Majú za OK ceny ako lišty, tak aj mriežky. [upravil dne 13/10/08 4maa] Citovat
jardelAC Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Inak, ja mam olepenu mriezku takou chromovou lepiacou paskou a vyzera to lepsie ako s listou. Podoba sa to na origo, pretoze je to tenke a k nerozoznaniu od praveho. Ta lista sa mi zda, ze je privelmi hruba a vyzera to potom prilis masivne. Citovat
eth4rendil Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: jardelAC Inak, ja mam olepenu mriezku takou chromovou lepiacou paskou a vyzera to lepsie ako s listou. Podoba sa to na origo, pretoze je to tenke a k nerozoznaniu od praveho. Ta lista sa mi zda, ze je privelmi hruba a vyzera to potom prilis masivne. hmm. a ked je taka tenka nederie sa a netrha? Je odolna voci vode a pod... ? Citovat
jardelAC Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 akoze urcite to bude mat mensiu zivotnost, ale zatial ziaden problem. a ak ano, tak len na poskodenom mieste prelepim. to, ze to nie je original, je vidiet az uplne z blizka, mozno z pol metra. Citovat
Jurko Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Já jsem tam dal toto a super,je to tvar U,celochrom,chrom lišta narážecí 1m 45Kč http://www.autofam.cz/index.php?folderss=&folders=&ftext=chrom+li%9Ata&page=products&x=32&y=9 nemá to chybu Citovat
kajvet Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: jirzik Já jsem tam dal toto a super,je to tvar U,celochrom,chrom lišta narážecí 1m 45Kč http://www.autofam.cz/index.php?folderss=&folders=&ftext=chrom+li%9Ata&page=products&x=32&y=9 nemá to chybu Jak to tam máš už dlouho,čtu tady o snížení lesku po čase?! Každopádně to nestojí majlant,tak jsem si to objednal na mé černé perle Nera se ta tlama s horizontálními lištami bude sakra vyjímat Citovat
eth4rendil Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: jirzik Já jsem tam dal toto a super,je to tvar U,celochrom,chrom lišta narážecí 1m 45Kč http://www.autofam.cz/index.php?folderss=&folders=&ftext=chrom+li%9Ata&page=products&x=32&y=9 nemá to chybu tento e-shop zasiela aj na Slovensko. Uz som si konecne objednal aj ja som zvedavy kedy to pride Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.