Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nemáš je třeba zašpiněné :myslim ??? Já je mám napohled čisté, ale když po nich přejedu prstem, tak je na nich tenký film (prach + trochu vody - vlhka - a je to). Pak se lesk okamžitě zvýší.

A taky sem pásku řádně prohlédl, protože mě to tvoje \"rýpání\" nedalo :nevim a v jednom místě se mě na ní udělal podélně hrbatý výstupek :(. To asi bude holt tím, že je roztažená + působením tepla :myslim.

Každopádně je to všechno vidět jen při pohledu zblízka, tak pokud nebude časem nějak hůř, tak se to dá přežít :roll.

Odesláno

Ne nebylo to špinavé, zase nejsem dement :aut Jinak s tou solí tak trochu počítám, proto jsem si to udělal na jaře, otázka je jen, jak snadno to půjde dolu :myslim

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: eth4rendil

Původně zaslal: Přema

No u nás to je skoro v každém hypermarketu....já to koupil třeba v Globusu.

super, ze u vas je to v kazdom hypermarkete, u nas som to este nevidel :(

Napr. v BA v tuningovej firme na Vrakunskej ceste 22 / Hradskej ulici hneď vedľa diaľnice D1. Majú za OK ceny ako lišty, tak aj mriežky.

[upravil dne 13/10/08 4maa]

Odesláno

Inak, ja mam olepenu mriezku takou chromovou lepiacou paskou a vyzera to lepsie ako s listou. Podoba sa to na origo, pretoze je to tenke a k nerozoznaniu od praveho. Ta lista sa mi zda, ze je privelmi hruba a vyzera to potom prilis masivne.

Odesláno
Původně zaslal: jardelAC

Inak, ja mam olepenu mriezku takou chromovou lepiacou paskou a vyzera to lepsie ako s listou. Podoba sa to na origo, pretoze je to tenke a k nerozoznaniu od praveho. Ta lista sa mi zda, ze je privelmi hruba a vyzera to potom prilis masivne.

hmm. a ked je taka tenka nederie sa a netrha? Je odolna voci vode a pod... ?

Odesláno

akoze urcite to bude mat mensiu zivotnost, ale zatial ziaden problem. a ak ano, tak len na poskodenom mieste prelepim. to, ze to nie je original, je vidiet az uplne z blizka, mozno z pol metra.

Odesláno
Původně zaslal: jirzik

Já jsem tam dal toto a super,je to tvar U,celochrom,chrom lišta narážecí 1m 45Kč

http://www.autofam.cz/index.php?folderss=&folders=&ftext=chrom+li%9Ata&page=products&x=32&y=9

nemá to chybu

Jak to tam máš už dlouho,čtu tady o snížení lesku po čase?! :nevim Každopádně to nestojí majlant,tak jsem si to objednal na mé černé perle Nera se ta tlama s horizontálními lištami bude sakra vyjímat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...