Matuska Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin nanux - 5 příspěvků směrem nahoru , jo a díval sem se na servis box a tam jsou jen schémata náhradních dílů. Nějaká dokumentace tam je ale to se musí předplatit nějaké kredity atd...... mě se to 1x povedlo otevřít - bylo tam všechno o mém autě podle VINu. Škoda, že jsem si to nevytiskl, protože už to v menu nemůžu najít. Jinak s tím Silichromem na hliník - jde to, ale ne na hliníkový lak! Ale znám chlápka, který omylem aplikoval Kaknagom na hemeroidy. Citovat
nanux Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Vďaka teším sa. Je to tam... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Matuska Původně zaslal: drsnej márvin nanux - 5 příspěvků směrem nahoru , jo a díval sem se na servis box a tam jsou jen schémata náhradních dílů. Nějaká dokumentace tam je ale to se musí předplatit nějaké kredity atd...... mě se to 1x povedlo otevřít - bylo tam všechno o mém autě podle VINu. Škoda, že jsem si to nevytiskl, protože už to v menu nemůžu najít. Jinak s tím Silichromem na hliník - jde to, ale ne na hliníkový lak! Ale znám chlápka, který omylem aplikoval Kaknagom na hemeroidy. To bude tým názvom nanux: vďaka. Citovat
drsnej márvin Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 matuska - je to tam: rozklikneš bezplatné služby, dokumentace náhradní díly a vlevo charakteristiky. Samozřejmě musíš mít zadaný vin svého auta. nanux - dívaljsemse ještě jednouapořádně na ty díly a u nárazníku to vypadá, že sou šrouby asi jen kolem znaku Citovat
petertn1 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Tak som to aj ja skusil s tou chromovou paskou a takto to dopadlo: Citovat
nanux Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Supr, vypadá to moc dobře to AnotherOne: Zkus se podívat sem, nebo kdyby se ti to zdálo zbytečný, mě doma ještě zbylo min 8m, tak by jsme se nějak domluvili... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tých 15m je zbytočne veľa. Skúsim dnes obehnúť obchody na okolí, keby niečo tak sa ozvem. Počítam, že bude treba tak 4m - čo by si za to chcel? Citovat
Matuska Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin matuska - je to tam: rozklikneš bezplatné služby, dokumentace náhradní díly a vlevo charakteristiky. Samozřejmě musíš mít zadaný vin svého auta. nanux - dívaljsemse ještě jednouapořádně na ty díly a u nárazníku to vypadá, že sou šrouby asi jen kolem znaku Díky za navigaci po serviceboxu. Opravdu je to tam! Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 petern - vidím, že šedá fer je asi nejvíc populární AnotherOne - na horizont ti stačí bohatě 3 m a pokud budeš chtít i vertikál, tak sem to počítal na 5,5 m. Teoreticky už to mám zmáklý . Možná když oběhneš autodoplňky tak budeš mít štěstí a někde to budou prodávat na metry jako u nás. Já chci ještě pořešit ty strašný díry v té mříži. Ty sou fakt málem na kopačák. Mám vyhlídnutý hliníkový síto v černé barvy, tak by to nemuselo být ani vidět. Citovat
nanux Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 to AnotherOne: Já nevím, odkud jsi? to drsnej márvin: Až někde seženeš to síto, dej vědět, asi to taky budu muset nějak řešit... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Z ďalekého východu. [upravil dne 6.5.2008 AnotherOne] Citovat
nanux Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Aha, mno takže to asi nemá cenu, hm? Když si vezmu kolik by stálo poštovné... Citovat
petertn1 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Kde si splašil tú pásku? Pásku som kúpil v prvých autodoplnkoch, kam som prisiel. Predávajú to balené po 3m, cena 210,-. Tie 3m stacia bohate na horizontal, vertikal robit nebudem (nechcem hrat piskvorky ). Robota cca. na 10 min, ale konecny efekt Citovat
Jamesz Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 To nanux : Tak vidím, že \"moje\" páska slaví úspěch... To drsnej márvin : nemyslím, si že je to třeba, dřív jsem měl taky strach, že tama něco proletí, ale co znám 3 lidi s 407 (včetně mě), tak nikdo tento problém neřešil (síto). Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tak som sa nasr.l, vošiel do prvého obchodu s autodoplnkami a kúpil tú pásku 75Sk/meter Zobral som tri metre ako odporúčal Marvin, 15 minút práce, porezaný prst, ale efekt neskutočný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.