Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

nanux - 5 příspěvků směrem nahoru ;), jo a díval sem se na servis box a tam jsou jen schémata náhradních dílů. Nějaká dokumentace tam je ale to se musí předplatit nějaké kredity atd......

mě se to 1x povedlo otevřít - bylo tam všechno o mém autě podle VINu. Škoda, že jsem si to nevytiskl, protože už to v menu nemůžu najít.

Jinak s tím Silichromem na hliník - jde to, ale ne na hliníkový lak!

Ale znám chlápka, který omylem aplikoval Kaknagom na hemeroidy.:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

nanux - 5 příspěvků směrem nahoru ;), jo a díval sem se na servis box a tam jsou jen schémata náhradních dílů. Nějaká dokumentace tam je ale to se musí předplatit nějaké kredity atd......

mě se to 1x povedlo otevřít - bylo tam všechno o mém autě podle VINu. Škoda, že jsem si to nevytiskl, protože už to v menu nemůžu najít.

Jinak s tím Silichromem na hliník - jde to, ale ne na hliníkový lak!

Ale znám chlápka, který omylem aplikoval Kaknagom na hemeroidy.:mad:

To bude tým názvom :D

nanux: vďaka.

Odesláno

matuska - je to tam: rozklikneš bezplatné služby, dokumentace náhradní díly a vlevo charakteristiky. Samozřejmě musíš mít zadaný vin svého auta.

nanux - dívaljsemse ještě jednouapořádně na ty díly a u nárazníku to vypadá, že sou šrouby asi jen kolem znaku :myslim

Odesláno

Supr, vypadá to moc dobře ;)

to AnotherOne: Zkus se podívat sem, nebo kdyby se ti to zdálo zbytečný, mě doma ještě zbylo min 8m, tak by jsme se nějak domluvili...

Odesláno

matuska - je to tam: rozklikneš bezplatné služby, dokumentace náhradní díly a vlevo charakteristiky. Samozřejmě musíš mít zadaný vin svého auta.

nanux - dívaljsemse ještě jednouapořádně na ty díly a u nárazníku to vypadá, že sou šrouby asi jen kolem znaku :myslim

Díky za navigaci po serviceboxu. Opravdu je to tam!:papa

Odesláno

petern - vidím, že šedá fer je asi nejvíc populární :papa

AnotherOne - na horizont ti stačí bohatě 3 m a pokud budeš chtít i vertikál, tak sem to počítal na 5,5 m. Teoreticky už to mám zmáklý :roll. Možná když oběhneš autodoplňky tak budeš mít štěstí a někde to budou prodávat na metry jako u nás. Já chci ještě pořešit ty strašný díry v té mříži. Ty sou fakt málem na kopačák. Mám vyhlídnutý hliníkový síto v černé barvy, tak by to nemuselo být ani vidět.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Kde si splašil tú pásku?

Pásku som kúpil v prvých autodoplnkoch, kam som prisiel. Predávajú to balené po 3m, cena 210,-. Tie 3m stacia bohate na horizontal, vertikal robit nebudem (nechcem hrat piskvorky :D). Robota cca. na 10 min, ale konecny efekt :super

Odesláno

To nanux : Tak vidím, že \"moje\" páska slaví úspěch...:aut

To drsnej márvin : nemyslím, si že je to třeba, dřív jsem měl taky strach, že tama něco proletí, ale co znám 3 lidi s 407 (včetně mě), tak nikdo tento problém neřešil (síto).

Odesláno

Tak som sa nasr.l, vošiel do prvého obchodu s autodoplnkami a kúpil tú pásku 75Sk/meter :D Zobral som tri metre ako odporúčal Marvin, 15 minút práce, porezaný prst, ale efekt neskutočný :roker

post-0-14109600435612_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...