nanux Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Jamesz Ale vypadá to v podstatě stejně...až na tu tloušťku... To nanux : Sedadlo se dá během 10 minut rozdělat a složit... S tím ti asi nepomůžu, já tenhle problém neměl, tudíž jsem se v sedáku nevrtal... Asi by to chtělo někoho zkušenějšího Citovat
Jamesz Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 To nanux : na foru nikdo neví...mě by stačilo rozdělat a nafotit a složit....nepotřebuješ k tomu vůbec nic mám to i nafocené...možná by mi stačilo to jenom popsat (2 věci). Jestli jsou ty prožiny stejné...a kama vede kabel... Rozdělání je triviální, zespodu odhákneš 2 gumky, odděláš na spodek zadku sedáku, vycvakneš lištu z boků a vrchu...a pak vlastně odděláš celý zadek sedáku (to s tou kapsou) a pak už je tam vidět, to co bych potřeboval vědět... Sem na to taky přicházel sem.......a není to nějaké těžké.... Citovat
Laďa Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: rhorcicka Nevíte někdo o 17\" plech na 407 ? Tady, má 16 i 17 - http://www.aukro.cz/item344590281_peugeot_nove_vyprodej_17_407.html Citovat
nanux Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Jamesz To nanux : na foru nikdo neví...mě by stačilo rozdělat a nafotit a složit....nepotřebuješ k tomu vůbec nic mám to i nafocené...možná by mi stačilo to jenom popsat (2 věci). Jestli jsou ty prožiny stejné...a kama vede kabel... Rozdělání je triviální, zespodu odhákneš 2 gumky, odděláš na spodek zadku sedáku, vycvakneš lištu z boků a vrchu...a pak vlastně odděláš celý zadek sedáku (to s tou kapsou) a pak už je tam vidět, to co bych potřeboval vědět... Sem na to taky přicházel sem.......a není to nějaké těžké.... Hale pane nějak se mi do toho nechce... Ne že bych byl línej nebo nechtěl pomoct, ale mám obavu z toho, že když se do toho začnu vrtat, budu mít nakonec stejnej problém jako ty Citovat
Jamesz Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 No já jsem se v tom začal vrtat, protože mi to nechodilo a ne proto, že bych se nudil....víš... v podstě se jedná o to rozdělat zadek sedáku (jako tak napůl sundat tapec) a mrknout do vnitř... a to je vše...a pak si jen zacvakat a natáhnout gumky....nic k tomu není potřeba, žádné šroubováky nic... Citovat
Matuska Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Nechtělo by to nové vlákno? Tohle je o chromované mřížce. Citovat
nanux Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: Matuska Nechtělo by to nové vlákno? Tohle je o chromované mřížce. Na to už je možná pozdě, tady se řeší tolik věcí Citovat
Maki Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 tak tady mam pro vas obrazek me 206 cc taky s tou chromovanou U prodil paskou Citovat
nanux Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Asi by to chtělo lepší foto, víc se při focení zaměřit na tu mřížku;) Takhle toho není moc vidět... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: nanux Jo slyšel jsem, upozorňoval mě tady na to Matuska... Zkusím a uvidím, když to bude křičet, dám tam modul pro řešení palubního počítače, kterej by měl problém odstranit (vychází asi na 300Kč) [upravil dne 16/4/08 nanux] Tak ako dopadla montáž tých xenónov? Citovat
nanux Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Dopadla výborně, po víkendu založím topic s info... Potřebuju to ještě nafotit, ale via telefon je to nic moc... Citovat
drsnej márvin Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Tak sem pomocí horkovzdušné pistole porovnal nabořenou mřížku, ještě musím slepit čtyři prasklé vertikály. Předchozí majitelka asi potkala někoho s nesundanou závěsnou koulí. V jedné prodejně u nás prodávají samolepící U-čko za páďo metr, takže můžu nakoupit přesně na míru . Ještě sem se tam shlídnul v hliníkovém načerno nalakovaném sítu, které bych rád připevnil za mřížku - ty díry co sou v ní, sou fááákt móóóc velkýýý. Teď jenom zjistit jak dát dolů nárazník ????? Když sem se zmínil Márvinové, tak koulela očima , že to chci dělat na koleně v průjezdu. Prostě ženská co tomu nerozumí . Jí se líbí v tlamičce chromované síto - fááákt ženská Citovat
jozefsv Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 no a ja som si musel kupit mriezku za 5500 skk. Citovat
drsnej márvin Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 A ta origoš vypadá jak. Co sem někde četl tak mám ten dojem, že sou to jen nalepovací U-čka na tu stávající mřížku, akorát zřejmě kovové pochromované. Taky sem čučel, že ten chromovaný pásek na spodku tlamice stojí nějakých 2.2OO peněz. A to ten chrom není nic moc, protože včera sem ho zkoušel leštit silichromem a už nemá ten správný lesk . Citovat
Matuska Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin A ta origoš vypadá jak. Co sem někde četl tak mám ten dojem, že sou to jen nalepovací U-čka na tu stávající mřížku, akorát zřejmě kovové pochromované. Taky sem čučel, že ten chromovaný pásek na spodku tlamice stojí nějakých 2.2OO peněz. A to ten chrom není nic moc, protože včera sem ho zkoušel leštit silichromem a už nemá ten správný lesk . Nic si z toho nedělej, Já trubka vzal silichrom na kola. A protože mám Alessio, které mají černý podklad pod stříbrným lakem, dopadlo to špatně. Naštěstí je na malé ploše. Citovat
drsnej márvin Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 tak to teda valím bulvy, lak silichromem. Ale jak říkáklasik, chybama se člověk učí. Já na drobinky používám tempo. Abych teda nebyl jen za hrdinu, tak při rovnání prvního hrbu na mřížce sem použil po nahřátí dřevěný špalíček a nahřál sem plast moc a on se trošku přilepil . No ale až se tam bude lesknout chromová páska, tak si toho nikdo ani nevšimne. Ani teď když o tom nevíš, tak si toho nevšimneš. [upravil dne 4/5/08 drsnej márvin] Citovat
drsnej márvin Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 nanux - 5 příspěvků směrem nahoru , jo a díval sem se na servis box a tam jsou jen schémata náhradních dílů. Nějaká dokumentace tam je ale to se musí předplatit nějaké kredity atd...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.