Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

Ale vypadá to v podstatě stejně...až na tu tloušťku...:myslim

To nanux :

Sedadlo se dá během 10 minut rozdělat a složit...

S tím ti asi nepomůžu, já tenhle problém neměl, tudíž jsem se v sedáku nevrtal... Asi by to chtělo někoho zkušenějšího :roll

Odesláno

To nanux :

na foru nikdo neví...mě by stačilo rozdělat a nafotit a složit....nepotřebuješ k tomu vůbec nic mám to i nafocené...možná by mi stačilo to jenom popsat (2 věci). Jestli jsou ty prožiny stejné...a kama vede kabel...

Rozdělání je triviální, zespodu odhákneš 2 gumky, odděláš na spodek zadku sedáku, vycvakneš lištu z boků a vrchu...a pak vlastně odděláš celý zadek sedáku (to s tou kapsou) a pak už je tam vidět, to co bych potřeboval vědět...

Sem na to taky přicházel sem...:myslim....a není to nějaké těžké....:roker

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

To nanux :

na foru nikdo neví...mě by stačilo rozdělat a nafotit a složit....nepotřebuješ k tomu vůbec nic mám to i nafocené...možná by mi stačilo to jenom popsat (2 věci). Jestli jsou ty prožiny stejné...a kama vede kabel...

Rozdělání je triviální, zespodu odhákneš 2 gumky, odděláš na spodek zadku sedáku, vycvakneš lištu z boků a vrchu...a pak vlastně odděláš celý zadek sedáku (to s tou kapsou) a pak už je tam vidět, to co bych potřeboval vědět...

Sem na to taky přicházel sem...:myslim....a není to nějaké těžké....:roker

Hale pane nějak se mi do toho nechce... Ne že bych byl línej nebo nechtěl pomoct, ale mám obavu z toho, že když se do toho začnu vrtat, budu mít nakonec stejnej problém jako ty :mad:

Odesláno

No já jsem se v tom začal vrtat, protože mi to nechodilo a ne proto, že bych se nudil....víš...

v podstě se jedná o to rozdělat zadek sedáku (jako tak napůl sundat tapec) a mrknout do vnitř... a to je vše...a pak si jen zacvakat a natáhnout gumky....nic k tomu není potřeba, žádné šroubováky nic...

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

Nechtělo by to nové vlákno? Tohle je o chromované mřížce.

Na to už je možná pozdě, tady se řeší tolik věcí ;)

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Jo slyšel jsem, upozorňoval mě tady na to Matuska... Zkusím a uvidím, když to bude křičet, dám tam modul pro řešení palubního počítače, kterej by měl problém odstranit (vychází asi na 300Kč)

[upravil dne 16/4/08 nanux]

Tak ako dopadla montáž tých xenónov?

Odesláno

Tak sem pomocí horkovzdušné pistole porovnal nabořenou mřížku, ještě musím slepit čtyři prasklé vertikály. Předchozí majitelka asi potkala někoho s nesundanou závěsnou koulí.

V jedné prodejně u nás prodávají samolepící U-čko za páďo metr, takže můžu nakoupit přesně na míru :D. Ještě sem se tam shlídnul v hliníkovém načerno nalakovaném sítu, které bych rád připevnil za mřížku - ty díry co sou v ní, sou fááákt móóóc velkýýý. Teď jenom zjistit jak dát dolů nárazník ????? Když sem se zmínil Márvinové, tak koulela očima :aut, že to chci dělat na koleně v průjezdu. Prostě ženská co tomu nerozumí :(. Jí se líbí v tlamičce chromované síto - fááákt ženská :aut

Odesláno

A ta origoš vypadá jak. Co sem někde četl tak mám ten dojem, že sou to jen nalepovací U-čka na tu stávající mřížku, akorát zřejmě kovové pochromované. Taky sem čučel, že ten chromovaný pásek na spodku tlamice stojí nějakých 2.2OO peněz. A to ten chrom není nic moc, protože včera sem ho zkoušel leštit silichromem a už nemá ten správný lesk :nevim.

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

A ta origoš vypadá jak. Co sem někde četl tak mám ten dojem, že sou to jen nalepovací U-čka na tu stávající mřížku, akorát zřejmě kovové pochromované. Taky sem čučel, že ten chromovaný pásek na spodku tlamice stojí nějakých 2.2OO peněz. A to ten chrom není nic moc, protože včera sem ho zkoušel leštit silichromem a už nemá ten správný lesk :nevim.

Nic si z toho nedělej, Já trubka vzal silichrom na kola. A protože mám Alessio, které mají černý podklad pod stříbrným lakem, dopadlo to špatně. Naštěstí je na malé ploše.

Odesláno

:o tak to teda valím bulvy, lak silichromem. Ale jak říkáklasik, chybama se člověk učí. Já na drobinky používám tempo.

Abych teda nebyl jen za hrdinu, tak při rovnání prvního hrbu na mřížce sem použil po nahřátí dřevěný špalíček a nahřál sem plast moc a on se trošku přilepil :mad:. No ale až se tam bude lesknout chromová páska, tak si toho nikdo ani nevšimne. Ani teď když o tom nevíš, tak si toho nevšimneš.

[upravil dne 4/5/08 drsnej márvin]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...