Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Guest rhorcicka
Odesláno

Já jsem to s tou mřížkou v létě řešil maličko levněji. Samolepící "U" profil ala chrom 55,- za metr

post-0-14109599018781_thumb.jpg

Guest rhorcicka
Odesláno

Trochu chromu i na zadek(světla)

[upravil dne 16.2.2008 rhorcicka]

post-0-14109599018998_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

bral bych ji jen vodorovně ,jinak mne to připadá jako příprava na piškvorky :aut

Guest servisman
Odesláno

autodoplnky či prodejna na auto mají různé dekory.Stačí se optat a někdy na to trefíš.

Guest rhorcicka
Odesláno
Původně zaslal: J@mezs

S tím samolepícím U profilem to nevypadá špatně, kdes ho sehnal, neb o co se přesněji jedná?

Ď za odpověď

Jak píše kolega, chce to navštívit nějaké autodoplňky. Je to plastická, pružná lišta potažená chromem, v tomto případě profil "U" a uvnitř je samolepící hmota. Stačí nařezat potřebné dýlky a nasadit. Cena cca 55,- kč za metr

Odesláno

To Zipík--->>>kde se dá sehnat to křídlo na 407SW :o:o To vidím poprvé a vypadá skvěle,samozřejmně o kolečkách nemluvě a ta mřížka:super

[upravil dne 17.2.2008 chuck11]

• O 2 týdny později...
Odesláno

dik rhornicka za pridavek :) , u nasi 407 jsou horizontalni \"lišty\" z nerezu opravdu se to tesce delalo ale ty vertikalni jsou jen nalepenej plast ala chromjak rikas ale neni to U profil ale presne to jak se to prodava na te adrese zminene vise a furt se stava ze 1 - 2 odpadnou pri micce takze ten U profil by tam mel drzet perfektne kde si ho prosimte sehnal byl by jsem ti hodne vdecnej , diky moc za odpoved

Odesláno

koukal sem vsude , ale ty U profily nikde nenasel jen obyc paska ta se ale hned sloupne pri miti :(:D

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...