Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud vše půjde dobře tak přijedem i s Markétkou ale nejspíš vlakem:(Rád bych si oživil paměť jak to na srazu vůbec vypadá:mrk

[upravil dne 26.11.07 Zipík]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

je možné se ještě přihlásit? bude to bez papu prosím, máme to z Nera docela kousek. jo a vezmu ženu a prcka

Na hlavní straně v sekci srazy je přihlašovací formulář......:papa:papa:papa

Odesláno

Ujme se tedy někdo toho nazdobení stromečku, něco jako bylo vloni? Jde mi o to, jestli ho tam mám nechat odvézt (protože nemám ozdoby), tak aby to nebyla zbytečná cesta ...

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pokud dorazim v cas tak klidne pomuzu se zdobenim Vendulce.. :papa

Bedo, ty budes zdobit Vendulku? :D

2Neon: jestli slecny dorazi vcas, tak stromek klidne vyzvednu kdyby beda nestihal...

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Jak tak koukám, že asi letos tam nebude delegace s Moravy, jak byla loni.

ŠKODA. :(:nevim:(

ja vim minimalně o 10 lidech co z Moravy dojedou!!!:D:myslim:D

Odesláno

prihlasovaci formular nevidim, proste scrat +1, dame si tam jidlo nejake sami :-), asi, upresnim zitra

Odesláno

Jsem se zakliknul na přihlašovadle a asi se stala chyba. Pokud to chápu, ukáže se počet osob vedle jména. Mám tam sice 6ku, ale dorazíme JEN dva. Dal bych ruku do vlažné vody, že jsem klikl na dvojku.

Odesláno

Kdo: to Ti tak budeme věřit ... ty jsi dal 6tku, protože jsi chtěl hrát ještě jednou, jako v člověče nezlob se a ono to prostě nešlo, že jo?? :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Kdo: to Ti tak budeme věřit ... ty jsi dal 6tku, protože jsi chtěl hrát ještě jednou, jako v člověče nezlob se a ono to prostě nešlo, že jo?? :D:D

Pššššt, ne tak nahlas. Já nemyslel na bowling, ale na porce. Jakože za tatínka.....za maminku...... za babičku atd. No nic....prasklo to.

Edit: prosím adminy o opravu. Nevyšlo to.

[upravil dne 11.12.07 Kdo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...