Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to ma nenapadlo, to je docela mozne ze to navzlyna po tej kabelazi, uvidim ci pomohlo dotiahnutie, ked nie tak si pripisem tesnenia do nakupneho zoznamu na vrakac ;)

[upravil dne 16.11.2007 Cyberfly]

Odesláno

Většinou to očištění a dotáhnutí pomůže, já to ještě pro jistotu utěsnil silikonem (chvíli po tom mi praskla žárovka, takže jsem těsnil znovu)....

Odesláno

ty draty do sedacek jsou spojeny s airbagem,presne nevim jak,je to nejake cidlo snad pro pritazeni pasu po narazu,ale jen hadam!pokud jsou spatne zapojene,blika na pristrojovce kontrolka bagu....

Odesláno

Dalsim problem, ktory ma dost trapi hlavne v tomto pocasi, su stierace.

V prvej polohe smerom hore, co by mal byt cyklovac, nejdu vobec.

V druhej polohe ked by mali stierat stale sa zastavia kde prepnem packu, takze sa nevracaju do vychodzej polohy.

V tretej polohe, ked by mali stierat rychlo, vystrelia hore a pomaly sa vracaju naspet, taktiez sa nevracaju do povodnej polohy.

Ta poloha smerom dole kde neostava packa by, predpokladam, mala spravit jedno zotretie, ale stierace zastavia tam kde pustim packu.

To ze sa nevracaju do vychodzej polohy, je asi chyba dojzadov, ktore su pravdepodobne v motorceku, ak pisem blbost tak ma opravte.

Cyklovac by mohlo mat na svedomi rele, alebo aj tie dojazdy?

Ak to je rele, tak ktore to je v poistkovej skrinke?

Chcel by som sa spytat ci sa da motorcek rozobrat a opravit doma na kolene, alebo treba kupit novy?

Zabudol som sa spytat, ked potiahnem packu k sebe, tak maju ist len ostrekovace alebo sa ma spustit aj stieranie?

[upravil dne 20.11.2007 Cyberfly]

Odesláno

Okrem toho by som poprosil o radu s ukazatelom hladiny paliva.

Ked pridem na pumpu a natankujem doplna tak mi budik ukazuje len po prvu palicku. Dalej jazdim a zacne svietit rezerva, pridem na pumpu zase dam doplna a narvem tam max 15 litrov.

Moze to byt budikom alebo plavakom?

[upravil dne 21.11.2007 Cyberfly]

Odesláno

Jak tak pozoruju, elektrika se tě rozhodla asi pěkně trápit. Já svůj vůz koupil před půl rokem a taky samé nepříjemné překvápka. V kufru se mi objevovala voda, ale jen po jízdě ve velké vodě.. Nedopátral jsem se. Až když jsem si střikal dutiny,z hrůzou jsem zjístil, že nad levým zadním kolem chybí ten plastový podběh, a celý vrch byl zežraný rzí!!! díra asi 10x5 cm a a kolem dokola totál zrezlé. Vše sem rozkuchal, vybrousil, vyvaříl no škoda zpomínat. Tím sem vyřešil i pás, když jsem se divil že nenavíjí. Sotva držel, pod šroubem to celé uhnilo :bojim..Hned jsem si zpoměl jak se s ním jeden borec kurtoval, moc by mu asi nepomohl.. :) Pravá strana byla úplně ok.

No vím, že jsem ti bohužél nepomoh, tak snad aspoň psychicky, že v tom nejsi sám. Hodně zdaru!! :papa

Odesláno
Původně zaslal: r.dasylva

Jak tak pozoruju, elektrika se tě rozhodla asi pěkně trápit. Já svůj vůz koupil před půl rokem a taky samé nepříjemné překvápka. V kufru se mi objevovala voda, ale jen po jízdě ve velké vodě.. Nedopátral jsem se. Až když jsem si střikal dutiny,z hrůzou jsem zjístil, že nad levým zadním kolem chybí ten plastový podběh, a celý vrch byl zežraný rzí!!! díra asi 10x5 cm a a kolem dokola totál zrezlé. Vše sem rozkuchal, vybrousil, vyvaříl no škoda zpomínat. Tím sem vyřešil i pás, když jsem se divil že nenavíjí. Sotva držel, pod šroubem to celé uhnilo :bojim..Hned jsem si zpoměl jak se s ním jeden borec kurtoval, moc by mu asi nepomohl.. :) Pravá strana byla úplně ok.

No vím, že jsem ti bohužél nepomoh, tak snad aspoň psychicky, že v tom nejsi sám. Hodně zdaru!! :papa

Nad levým zadním kolem nemá podběh cca 99% těchto /ani já ne/ wehiklů - zatím jsem nepochopil proč ?????

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Původně zaslal: r.dasylva

Nad levým zadním kolem nemá podběh cca 99% těchto /ani já ne/ wehiklů - zatím jsem nepochopil proč ?????

No a já si říkal proč na vrákači to mělo až páté auto.. Tak to opravdu silně nedomysleli, protože v zimě to valí sníh se solí až k části kde je uchycen pás a ještě kousek výš, krásně se to tam postupně zužuje, takže se to tam nádherně drží a krásně si to pozvolna koroduje. :potlesk

Odesláno

Tak som si doviezol krasku domov. Najskor spomeniem prkotiny co treba este doriesit:

Chyba mi lavy podblatnik :( preto ta voda v kufre a blbnutie svetiel, kontroloval som to zatial to nekvitne.

Lavy predny silentblok riadenia musi prist novy (alebo co, nejaky silentblok).

Predne oblozenie pomaly mizne.

Rovnako aj spojka. (predosli majitel tvrdil ze je nova)

Vyfuk je polepeny ako ciganska hracka, zohnat novy kym sa nerozsype.

A teraz to podstatne:

Tecie mi servoriadenie, majster hovoril ze bud dolievat alebo 10k. Nasrat. :potlesk

Aspon ze mam vymenene naplne a filtre, v pondelok pridu na sklo nalepky STK+EK.

[upravil dne 22.11.2007 Cyberfly]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Neuveritelne sa stalo realitou, posudte sami:

Dnes som mal potvoru v servise, jedna zimna guma mi pustala tlak, zevraj je uz riedka guma a fuci to na 12 miestach, tak ze mi tam daju dusu, vravim fajn dajte duse rovno do vsetkych 4 kolies nech tam nechodim ako na hodiny klavira. Ked mali dole kolesa tak mi rovno vymenili aj cap riadenia a predne oblozenie. Vestko v pohode, doviezol som auto cca o 18:30 domov.

Vecer tak o 21:00 ze skocime s kamosom na kofolu, vytiahnem auto kusok som presiel a citim ze mi nejako divne taha riadenie doprava a ze je aj nejako divne naklonene auto na tu stranu. Zastavim vystupim a prave predne koleso totalne vyfucane. To neriesim cim je, to moze byt vela veci, mohol som pichnut, alebo to nanic obuli a roztrhli pri tom dusu, alebo je posrata ventilka. Ale ked som vymienal koleso za dojazdovku nech to dotrepem k domu, pozeram 2 skrutky normalne a 2 skrutky mali mensiu hlavu. Zbehol som domov pre naradie a vymenil.

Bilancia: 2 strhane zavity na sroboch, jeden strhany zavit na kotuci.

Chyba: 2 sroby s inym stupanim zavitu.

Neviem ci to tak uz bolo alebo ten neandrtalec vymenil v servise sroby, ale nech je to ako chce, tak ked uz mali dole 4 kolesa z toho na 3 boli 4 rovnake skrutky a na jednom jedinom 2 take a 2 ine tak si to musel vsimnut dakto. A keby si to aj nevsimol nikto tak ked to odtahoval a utahoval naspet tak musel vymenit bit na tom pneumatickom naradi. A hned aj keby to dotiahol hentak, tak to naradie je momentove takze urcite si musel vsimnut ze jeden srob sa toci a nedotahuje, ked som ho ja odtiahol rukou.

Ospravedlnujem sa za dlhu story ale neviem si radu co teraz s tym. Ci mam jazdit na 3 sroboch alebo im mam dat na ich naklady vymenit brzdove kotuce, kedze jeden vymenit je asi kravina. Ak sa teda tie sroby skrutkuju do brzdoveho kotuca teda.

Poradte prosim.

Odesláno
Původně zaslal: Cyberfly

A chcel by som sa opytat co je ta suciastka zachytena na fotkach do ktorej je udtrhnuty kabel, mam to na oboch prednych kolesach, no obydvoch je odtrhnuty kabel.

http://www.tachikomaster.szm.sk/P1010012.JPG

http://www.tachikomaster.szm.sk/P1010013.JPG

Pozor, pol-megove fotky.

Nejsou do toho z druhy strany než je kabel dvě dirky? Pokud jo tak je to konektor kam se připojuje kablík od brzdových destiček na indikaci jejich sjetí ;)
Odesláno

Ano su tam dve dierky. Dik, nevedel som ci je to nejako moc dolezite ale kedze tam teraz mam nove dosticky bez kablikov tak asi nie. Ale tie roztrhnute kabliky tak ci tak opravim, keby boly do buducna dosticky s kablikmi.

Nevedeli by ste mi poradit s ukazatelom hladiny paliva a stieracmi, o ktorych som pisal v prispevkoch vyzsie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...