Guest servisman Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 pokud jde o plátěnou střechu tak se nějak konzervuje nebo ne?? Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2007 Autor Odesláno 14. listopad 2007 Ty jo :)No mám to auto jen pro zábavu na víkendy takže ho určitě neprodám:)ten depozitář není špatnej nápad:)Mám ještě jedno auto kterýmu dávám zabrat přes zimu:))))Jinak je už naleštěný Citovat
Dave_k Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 2 sarkomi: nechci prudit, ale Tvoje reakce mi připadají malinko na počáteční otázku. Myslím že je každýho věc co provádí se svým autem a jak si ho cení, že ho chtějí ušetřit zimním nástrahám. Citovat
myryn Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: jakub106GTI ahoj chtěl bych se zeptat jak mám připravit auto na zimu když s ním nejezdím a jen mi stojí v garáži...Nevím jestli odpojit baterii dát plnou nádrž nebo co udělat..díky moc:myslim Nevím jakou garáž máš - pokud ti v ní klesá teplota, odpojil bych Aku a odnesl někam do tepla, i když Aku nepoužíváš, měla by se cca 3 měsíce dobít. Citovat
Péťa Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: jakub106GTI Ty jo :)No mám to auto jen pro zábavu na víkendy takže ho určitě neprodám:)ten depozitář není špatnej nápad:)Mám ještě jedno auto kterýmu dávám zabrat přes zimu:))))Jinak je už naleštěný Jen si dej pozor, aby Ti nepropadla technická v době, kdy budou RZ na depozitu. Je to pak spousta běhaní navíc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.