Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojm vsichni, mozna se uz nekdo predemnou nekdy ptal, ale uz jsem v tuhle hodinu linej procitat vsechny prispevky ;) tak sorry

Chtel jsem se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s instalaci repracku co jsou umisteny na palubce u predniho okna, nemam totiz odvahu vytrhnout tu mrizku :-) a jestli jsou tam kabely ( to bych ostatne mohl zjistit ze zapojeni ISO konektrou, ze? ;) no ale pokud si dobre pamatuju tak tam byly asi jen ctyri draty ) Zkousel jste je tam eventuelne nekdo tahat, aniz byste musel sundat celou palubku ( stylem jaky tu byl nekde popsan a vyfocen :D ) Diky a at vam to vsem pekne hraje a jezdi :cool:

Odesláno
Napsán autorem David 106s16

Mrizku vytahnes opatrnym zapacenim sroubovakem. Na 90% bys tam uz ale vyskove repro mel mit, draty tam jsou na 100%.

OK tak ja se teda odvazim a budu lehce pacit :D ale o tech repracich pochybuju, to by mohly hrat a oni nehrajou, takze tam asi ani nejsou, no este omrknu to zapojeni toho konektoru a podivam se pod ty mrizky.

Dik moc

Odesláno

Výškový repro jsou jen jako zvláštní výbava. Rozhodně ne seriovka, takže pokud si to kupec vyloženě nepřál, nebo to nejni verze s maximální výbavou, tak tam mebudou. Day se tam dát třeba Spirity - je to dost podobný jako ve 405 a zvouček je libovej. Hrajou už od nejakejch 2000 Hz (podle kondíku). Pokud by byl zájem, tak ti můžu nafotit, jak sem to \" zbastlil\" :D:D:D

Odesláno

Kabelaz tam je...... Opatrne ty mrizky sroubovakem ven dostanes. Ta mrizka se da jeste rozebrat na mrizku a plast s kulatymi otvory. Ja jsem to prave rozdelil a mezi to jsem uchytil repro, aby jsem nemusel vyrabet nejakej vifikundator proti pohybu repra ve schrance. Jde to v pohode, pac kdyz jsem to udelal ja, tak to musi zvladnout kde kdo.;)

Jo a kondiky jsem schoval do armatury.....(z boku na kazde strane je zaslepka)

Odesláno

Shodou okolnosti jsem je tam instaloval nedavno - skutecne tam v zakladni vybave nejsou.

Kabelaz tam skutecne je privedena - jen si musis dat pozor na rok vyroby, nebot kabelaz je dvojiho druhu /zjistil jsem az po koupi a demonazi/ - Jinak na radu prijde pajka a sikovne rucicky.

PS: Tim sroubovakem bych se tam moc nestoural, ty paciky jsou nachylne na lamavost, lepsi je neco mene \"destruktivniho\" - me se treba osvedcila umelohmotna skrabka na snih - plast plastu neublizi :D:D:D

Odesláno

no ja jsem si tim byl temer jistej ze tam nejsou, zajimaly me hlavne ty kabely,

To Sepp r.v. to je 96, kdyztak mi napis jaky je v tech kabelazich rozdil, jinak pajku a rekl bych ze i sikovne rucicky mam :D

Na to vyndavani si dam bacha, tyhle lamavy veci znam moc dobre :D

Ted jeste musim nekde zjistit jaky kondiky tam dat (kdyztak mi to tu nekdo muzete taky poradit ;) )a sehnat nejaky ty vejskovky.

Zatim dik za odpovedi

Odesláno

Kupoval jsem tam repra primo od peugeotu - Pry zadny problem, zacal tukat do pocitace a vypadlo mu, ze jsou tam mozne dve sady - bohuzel mel zrovna na skladu jen jedny takze jsem nedokazal porovnavat. No presto jsem je vzal, jelikoz za kus chtel 250,- kdezto za ty co by musel obejdnavat bych platil 500,- za kus.

Tak jsem je vzal, nebot prumer byl spravny a i na pohled mi prislo, ze jsou to ty spravne.

Doma jsem odkryl mrizku a zjistil, ze jsem se seknul - rozdil je v tlousce konektoru (resp. ´96 ma konektor vetsi rozmer nez u novejsiho modelu). Po kratkem nadavani jaky jsem ... prisel na radu radykalni rez - konektory v aute odstrihnout, na repro napajet dva dratky a pres ceskou \"cokoladku\" propojit repro s dratky v aute :D

Nic sloziteho jsou jen dva cerveny a bily (to mi neco pripomina :D)

[Editován dne 11/11/03 Sepp]

Odesláno

To jsou cely francouzove, taky nemuzou takovou malickost nechat jen tak, ale musi ji predelat a dat tam jinej konektor :D Ok, tak ja teda asi vyrazim nekam do peugeota poptat se po cenach, jo ty kondenzatory jsi tam daval,nebo ne? Nejspis jo, jinak by to nehralo jen ty vejsky, ze jo :D, jakou maj prosimte hodnotu, budou to asi nejaky elektrolyty, ne? Diky

Odesláno

teda ty jsi pekelne rychlej v odpovedich :D Ja si nepletu konektor s kondenzatorem ;) Prece jen delam trochu do elektorniky a tyhle veci rozeznam :D :D jen jsem si spletl odpovedi, o kondenzatorech psal totiz Hics, a ja uz ted necetl cely Topic a nejak jsem si to spojil s tvymi reakcemi

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Shodou okolnosti jsem je tam instaloval nedavno - skutecne tam v zakladni vybave nejsou.

Kabelaz tam skutecne je privedena - jen si musis dat pozor na rok vyroby, nebot kabelaz je dvojiho druhu /zjistil jsem az po koupi a demonazi/ - Jinak na radu prijde pajka a sikovne rucicky.

PS: Tim sroubovakem bych se tam moc nestoural, ty paciky jsou nachylne na lamavost, lepsi je neco mene \"destruktivniho\" - me se treba osvedcila umelohmotna skrabka na snih - plast plastu neublizi :D:D:D

V Nemecku je radio ve standartu a tim padem i repro. A ja jinou 406 nez z Nemecka jeste nemel. Z toho vychazim. Cesky standart je vzdy o hodne hubenejsi.

Odesláno

Ne, ne. Bohuzel nemas pravdu. Ctyrinulasestka rok vyroby ´96 v zakladni vybave mela pouze ropro v prednich dverich - osobne jsem taky ziral, nebot mati si koupila 206-ku a tam uz jsou v zakl. vybave 4 repro, grrrrr

Odesláno

tak jsem o vikendu pacil :-) podotykam ze uspesne bez ulomeni jakehokoliv kousku a slo to docela lehce, draty jsem nalezl, a po pripojeni repracku z mobilniho telefonu :-D zjistil ze jsou i pripojeny (mimochodem je to i v manualu popsany na ktery konektrory jsou konektly, jen si to precist ;-) :-D ) , takze ted uz jen nekde sehnat vhodny rozmer za jeste vhodnejsi cenu ;-) a muzu vesele vyhravat na 6 repro :-) kdybyste nekdo mel nejakou nabidku vyskovych repro tak privitam, jinak asi zajdu ke lvovi jako Sepp :-D

Odesláno

Vyskace tady mam origo za 50 kus. A kdyz tak ladite ty svoje kary, mam tady takove to zadni plato-neplato s odkladaci schrankou a original roletkou, za 400,- je vase. Je to bez repro, ty jsou po 200/kus, ale ted nevim jestli neco mam.

Odesláno

pade za kus? To se s nima musel u tebe vybourat náklaďák ne? :D:D:D Né, že bych je scháněl, ale pokud by byl ještě jeden pár, tak bych si je vzal taky. Známey má 406 a udělal bych mu radost. Jo a pokud by ta roletka byla nějak volně přemístitelná do 405, tak beru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...