Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam problem a doufam, ze mi ho pumezete vyresit. Mam Pazouta 406 combi 2.0L 16V a kdyz ho natocim tak mi nez se ohreje smrdi po benzinu:myslim. Zkousel jsem menit i cerpaci stanice, ale nic. Diky za rady:potlesk

Odesláno

No čerpačkama to nejspíš nebude.... Nějaká netěsnost na benzínových hadicích, Jedna z možností....

[upravil dne 2/11/2007 Hafity]

Odesláno

Podívej se do Hledání. Řešilo se na fóru několikrát. Většinou to byla hadička ( šipka). Stačí ji vyměnit a dát nové stahovací pásky:

post-0-14109596886994_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

zajdi si do mototechny či kde prodávají automateriál a chtěj hadičku na benzin.A nejsem si jistý je to hadička 8/10:myslim

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

zajdi si do mototechny či kde prodávají automateriál a chtěj hadičku na benzin.A nejsem si jistý je to hadička 8/10:myslim

Nebo si ji změř či vyndej. Dej i nové stahovací pásky.

Odesláno

Mě pokud auto mám venku a večer jdu zajet do garáže tak to smrdí benzinem děsně,ale to je smrad z výfuku.Kdyby ti to dělala ta hadička tak to snad po zahřátí smrdí taky.Nebo se mýlím?

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

smrdi mi to i uvnitr i venku, ale kazdopadne zkusim tu hadicku, diky moc za odpovedi, dam vedet;)

99% hadička u modelů 306, 406

Pro lepší hledání: smrad, smrad benzínu, smrad po benzínu, benzín, hadička, smrdí, 406 benzín

Odesláno

Jsem tak trosku tele, co se tyce motoru, ale jestli spravne chapu, tak to i vice papa?? Ale jinak mel jsem spoustu aut a znacek, ale az tady toto pezotacke forum ma tak skvely kolektiv lidi:potlesk Klobouk dolu:roker

Odesláno

Co se týká spotřeby, tak zase moc razantní není. Jestli to bylo deci, tak to opravdu nevím, ale je to nejen nepříjemné ale i nebezpečné, jelikož ti může benzin vystříknout a způsobit požár. Stahovací spony utáhni ale zase nestrhni šroubení (drážky na pásce) a nebo neprořízni hadičku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...