Majky.k Odesláno 30. říjen 2007 Odesláno 30. říjen 2007 Zdravím vás všechny, chtěl bych se optat zda li je normální když se v nadobě na chladící kapalinu na vrchu dělá emulze? Voda se mi nějak neztrácí a před týdnem jsem měnil olej, ten byl sice trochu černý ale voda v něm nebyla. Má někdo podobný preblém?? Další věc je, že za studena mám problém s bržděním.Když sešlápnu naplno pedál brzdy auto pouze přibržďuje.Měnily jsme komplet brzdovou kapalinu a řádně ovzdušnily, písty chodí lehce. Jak se to ohřeje nebo se jede rychlostí vyžší jak cca 50km/h auto jde i do smiku.Kde by mohla býti chyba?? Předem Děkuji Citovat
Fakir Odesláno 30. říjen 2007 Odesláno 30. říjen 2007 Olejová emulze by v nádržce chladící kapaliny být rozhodně neměla. Pokud tam je, je něco špatně - pravděpodobně se olej někudy dostává do vody. Jak jsi na tom s teplotama motoru? Co se týče brzd, které nebrzdí studené, to by mohlo být něco s destičkama, nebo kotoučema, nebo oboje. Co máš za auto a motor? [upravil dne 30/10/07 Fakir] Citovat
Majky.k Odesláno 1. listopad 2007 Autor Odesláno 1. listopad 2007 No teplota motoru je na tom dobře , drží se nízko.. začátkem letošního roku mi měnily rozvody a s tím i vodní pumpu, která ale moc netěsnila a ztrácela se voda,když jsem zajel znova do servisu tak vodní pumpu zbrousily a voda se již neztrácí..tím by to snad být nemělo,tak možná těsnění pod hlavou..nebo nevím.. Mám peugeot 106 , motor 1.1.i 44kW Díky Citovat
mio Odesláno 1. listopad 2007 Odesláno 1. listopad 2007 Původně zaslal: Majky.k Zdravím vás všechny, chtěl bych se optat zda li je normální když se v nadobě na chladící kapalinu na vrchu dělá emulze? Voda se mi nějak neztrácí a před týdnem jsem měnil olej, ten byl sice trochu černý ale voda v něm nebyla. Má někdo podobný preblém?? Další věc je, že za studena mám problém s bržděním.Když sešlápnu naplno pedál brzdy auto pouze přibržďuje.Měnily jsme komplet brzdovou kapalinu a řádně ovzdušnily, písty chodí lehce. Jak se to ohřeje nebo se jede rychlostí vyžší jak cca 50km/h auto jde i do smiku.Kde by mohla býti chyba?? Předem Děkuji K těm brzdam : nejspíš bude problém v hlavním brzdovém válci! Citovat
Majky.k Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Problém s brzdami vyřešen výměnou předních brzdových kotoučů a destiček, jen dost zlobý ovzdušňovací šrouby. Minulý rok vyměněny a letos budu muset znova, tedy až je dostanu ven.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.