Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

že by já?

viděl jsem to v praci na zelené 406 break 3,0 V6

Jaký tam máš tlumiče? na pravé straně nemám moc místa tak nevím co tam dat. Jestli tam dat jen trubku s koncovkou?

Odesláno

ja to mam taky nafotil bych ti to i zespoda, ale nemam tu kabel k fotkau, takze musis pocakt do zitra...

ale mozna ti bude stacit tohle.

EDIT: Jen podotykam, ze zadni naraznik jeste neni hotovy, melo by to vypadat asi tak jak je tady na obrazku.

[upravil dne 27/10/07 f3Rd@]

post-0-14109596820336_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

ja to mam taky nafotil bych ti to i zespoda, ale nemam tu kabel k fotkau, takze musis pocakt do zitra...

ale mozna ti bude stacit tohle.

EDIT: Jen podotykam, ze zadni naraznik jeste neni hotovy, melo by to vypadat asi tak jak je tady na obrazku.

[upravil dne 27/10/07 f3Rd@]

Tak nějak si představuju to napojení v tom kolenu. Ale nevím jestli tam mám dávat nějaký tlumiče.

Odesláno

Ja jsem tam tlumic dal, sice neni stejny jako origo a kouri to z nej o trochu vic, ale az ten origo upadne, tak tam dam stejny jako jsem pridaval a bude to :super

kdybys nedal tlumic na pravou stranu, tak bys ho mohl zrovna vyhodit i z te leve casti. Ale me to pak pripadne jak duplex co je na kdejakem kadedu a fanosovi, ze si od zadniho tlumice podel narazniku natahne trubku na zadni stranu a to se mi teda nelibi :bojim snazim se to udelat tak, jak by to bylo udelane z fabriky, kdyby to delali..

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ja jsem tam tlumic dal, sice neni stejny jako origo a kouri to z nej o trochu vic, ale az ten origo upadne, tak tam dam stejny jako jsem pridaval a bude to :super

kdybys nedal tlumic na pravou stranu, tak bys ho mohl zrovna vyhodit i z te leve casti. Ale me to pak pripadne jak duplex co je na kdejakem kadedu a fanosovi, ze si od zadniho tlumice podel narazniku natahne trubku na zadni stranu a to se mi teda nelibi :bojim snazim se to udelat tak, jak by to bylo udelane z fabriky, kdyby to delali..

Kdybych tam nedával tlumič tak bych ho odělal i z pravé strany.

Ale nechci aby to nějak moc řvalo.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Nemáte to někdo?

Už jsem to viděl na jedne 406 měl to rozdělený za zadní nápravou jak je to koleno.

Teda, to jsou mi novinky... :D

Tohle se dělalo na autech už před 25-ti lety... :D

post-0-14109596825556_thumb.jpg

Odesláno

že by já?

Jaký tam máš tlumiče? na pravé straně nemám moc místa tak nevím co tam dat. Jestli tam dat jen trubku s koncovkou?

Já tam nemám jiné tlumiče,mám to vyvedené s původního tlumiče trubkou a na konci je chromo koncovka,mám fotky ale pošlu ti je na nějaký email když mi ho dáš.....:papa:papa

Odesláno

že by já?

Já tam nemám jiné tlumiče,mám to vyvedené s původního tlumiče trubkou a na konci je chromo koncovka,mám fotky ale pošlu ti je na nějaký email když mi ho dáš.....:papa:papa

Cakom@seznam.cz Díky za fotky

Odesláno

otazka je, kdyz doplnim na pravou stranu druhej remus, navarim trubku tak jak je to udelany na tom kupatku, co to udela s vykonem a se zvukem........???

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

, co to udela s vykonem a se zvukem........???

Konečně někdo, kdo tuší, že výfuk, potažmo tlumič tam není jen pro snížení hluku.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

já to mám taky :)

zespodu zhruba jako to coupe akorát neohýbaný ale homemade svařovaný. :D

Blizzard, to vypadá hodně dobře. :potlesk:super. Ono vůbec to tvoje auto není k zahození:aut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...