Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vybírám vrtačku kterou

Recommended Posts

Odesláno

Já mohu doporučit vrtačku od firmy Metabo.V práci máme dvě jednu aku a normál s příklepem.To co už mají navrtané jak do betonu tak do železa tak jedou jak nové.Jen samá chvála.:super

Odesláno
Původně zaslal: Francouz_407

Původně zaslal: vendi.stejskal

A tady 650W

http://www.narex.cz/web/Catalogue/ArtDetails.asp?MID=1&ArtID=2024

Když potřebuji také příklep do panelákových zdí, tak která je lepší?

Tak tudle tu sem zdědil po tatkovi,používámji už asi 6 let ,bydlim taky v paneláku,díry jdou do panelu jak po másle,ale mám vrtáky do betonu ,jeden 250 a druhej 270kč,jsou to nezmary,už maji \"pár děr \"navrtanejch,:super mašina,nevyměnil bych

To jsem myslel, jestli s ní jdou vrtat panelákové zdi, tak ji beru. Vrtáky myslíš vidiáky?

Jasně že vidiáky,ale ty nejlepší,sou teda drahý jako prase,ale stojí to za to,ty vrtáky už mám 2 roky a ještě sem je nebrousil,prostě :super

Odesláno

jj, Narex. Mám EV 513 D, je sice bez příklepu ale držák! To spíš odešel vrták a vrtačka šlape jako hodinky. Ale jak již psal Dave_K, nesmí se kousnout !!!:(

Odesláno

Toho Narexe v systaineru mám od vánoc a je naprosto super, na stavbě dělám jen s ní, míchá se, vrtá se, výborná vrtačka, jen na to míchání by mohla být silnější. Jinak, kdybys chtěl Dewalta, tak mi pošli mail co chceš a udělám Ti cenu. ( to není reklama, jen pomoc )

Odesláno

Já mám doma tu kombinovanou dewaltu 650W a se spojením s kvalitními vrtáky je to super, do panelu nezná bratra a když jsem narazil na armaturu, tak mám ještě od dewaltu akušku a to je teprve stroj, a ta ten roxor krásně provrtala. Prostě super.

Odesláno

Pri výbere takéhoto náradia je vždy dôležitý pohľad využitia. Myslím si že ak niekto urobí 2 - 3 6mm diery do panela za rok tak nemá zmysel aby kupoval profesionálnu vŕtačku za 10 000. Zbytočne vyhodené peniaze. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Na občasné použitie stačí jednoduchá hobby kategória za 2000 . Najlepšie sa mi osvedčila akumulátorová vŕtačka s príklepom. Stála 1500 a funguje dobre. Za posledné tri roky som iba raz potreboval profi Hiltku pri vŕtaní dier na skoby do betónového stropu. Za 400 Sk mi ju požičali na celý deň i s rebríkom.

Iná záležitosť je ak niekto ide stavať dom alebo má prácu kde často vŕta. Vtedy sa oplatí pozrieť po kvalitnejšom, výkonnejšom a samozrejme i drahšom zariadení. Vtedy to má význam.

Odesláno

Pánové asi rozhodnuto

Narex EC 55 FS (EVP 13 E-2H3 se soupravou příslušenství v systaineru), Pro to domácí vrtání do panelu a občas i jinam postačí.

Cena 3550Kč s DPH

Akorát to vypadá že to není v kufříku, musí se to asi nést podpáždí

[upravil dne 6.12.2008 Francouz_407]

Odesláno

Pánové asi rozhodnuto

Narex EC 55 FS (EVP 13 E-2H3 se soupravou příslušenství v systaineru), Pro to domácí vrtání do panelu a občas i jinam postačí.

Cena 3550Kč s DPH

Akorát to vypadá že to není v kufříku, musí se to asi nést podpáždí

Tak přece jen,jj dobrá volba ,přeju dobrej nákup,hodně děr a ať slouží jako moje:super:potleskjen schvaluju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...