Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Áno, ale najkôr sa musí ručne nastaviť (naučiť) do akej polohy sa má sklápať resp. nemusí ísť len o sklápanie malo by sa dať nastaviť do ľub. polohy potrebnej pri parkovaní. Niekde v príručke som čítal ako sa to nastavuje.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Áno, ale najkôr sa musí ručne nastaviť (naučiť) do akej polohy sa má sklápať resp. nemusí ísť len o sklápanie malo by sa dať nastaviť do ľub. polohy potrebnej pri parkovaní. Niekde v príručke som čítal ako sa to nastavuje.

Viz. :papa

Odesláno

Chápu, jen taková drobnost...jak se dá poznat jestli to auto má?

Když se to nastvuju dám zpátečku, nastavím příslušné zrcátko, nechávám zpátečku, vypnu auto, vystoupím zamknu?!

(tím se to uloží?!)

Po opětovném nastoupení, nastarování, zařazení 1 se vrátí do původní polohy?!

Odesláno

Prečo si tam nenavolíš ako jazyk češtinu. Síce neviem po francúzsky, ale Sans memoire by mohlo znamenať bez pamäte, čiže tú funkciu nemáš.

Ja tam mám EL NAST VONK SPATNÉHO ZRKADLA BEZ PAMATE

Ale možno to stačí aktivovať v servise - neskúšal to niekto?

[upravil dne 15.4.2008 AnotherOne]

Odesláno

Ešte že si rozumieme :super

Aj tak by ma zaujímalo, či to nestačí povoliť na diagnostike. Hardvér k tomu máme všetok, možno to je len zablokované.

[upravil dne 15.4.2008 AnotherOne]

Odesláno

Zdar :papa tak už nebudeš sama,přibyl nám jeden na firmě :super takže mám milion otázek jak to vše ovládat atp. pls. manuál v češtině???

Odesláno

Suuuper...Takže co za to???A jak to provedem??? Už jsem se stačil dovědět že tam je radio RT4 a k ní nemůžu najít vůbec nic krom manuálu na ovládání z fóra citroušů C5.Autí je z italie good stav a plná palba...

[upravil dne 18.4.2008 rendy]

Odesláno
Původně zaslal: rendy

Suuuper...Takže co za to???A jak to provedem??? Už jsem se stačil dovědět že tam je radio RT4 a k ní nemůžu najít vůbec nic krom manuálu na ovládání z fóra citroušů C5.Autí je z italie good stav a plná palba...

No já ho mám v autě a jedu ted na víkend pryč...takže ho vemu pak dom a nafotím a pošlu mailem pokud budeš chtít...to moje je přímo z Francie a jestli mám RT3 či 4 fakt nevím a ani nevím jak to zjistit ))) na většinu funkcí sem si přišla sama, manual sem projela jen narychlo, protože ten sem sehnala až po delší době.

Odesláno
Původně zaslal: rendy

Nevím jak z pdf-ka vytáhnou foto tak hodím odkaz no a jukni na první stránky RT3 a RT4 a poznáš co to máš.

http://www.c5club.cz/files/pdf/rt3.pdf

http://www.c5club.cz/files/pdf/rt4.pdf

no tak dle odkazů, cos vložil, bych měla mít RT4, ale když sem jukla do papírů, tak je tam napsano RT3.....docela v tom mám ted guláš, protože ten odkaz na RT4 odpovídá tomu, co mám )))

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...