Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Peto670

Původně zaslal: vix

koukám, že má ta 309 na obrázku má problém ... tak za 6-10 tKč :)

A zkrutná tyč je opravdu jen zkrutná, tedy pérující...

jo jo presne tak, repas

tak chlapy ,abych vás vyved z omylu.Ta 309 je moje a neni už nemocná!Je po repasy nápravy včetně torzky, ložisek a všeho co k tomu patří.Normálně by mě to stálo 8a půl litru,ale dělal mi to můj dobrej známej automechanik u něj v servisu ,takže sem platil jen materiál a nějakou tu svačinu a proto mě to vyšlo na 4apůl litru.Takže asi takle ta 309ka je v naprostym pořádku,Já sem na svoje autí HODNEJ a rozmazluju je ,jak 309ku tak i naše druhý autí 306ku.HAU DOMLUVIL SEM:super:potlesk:papa

27092007xg0.jpgdscn0150et4.jpg

Odesláno

no zhanam nahradnu napravu na skusku a idem to vyskusat nacvicit rozobranie zadnej napravy Moju som prozatimne vyriesil navrtanim diery na maznicu nastriekal WD a trosicka to rozhybal je to lepsie a trvalo mi to15min no som len skusal a osvedcilo sa takze sa tomu povenujem viacej a hadam to bude este lepsie este ako tie torzkyAk tak skuste mi hodit neaky postup budem vdacny A este otazocka ktore peugeoty maju rovnake napravy zadne myslim 306 rovnaku napr. s 405

Odesláno

Takze 15 min prace na skusku som navrtzal diedu na maznicu striekol tam zopar krat WD a ejha naprava vna jednej strane zacala sa trocha hybat takze zostav to dokoncit aj na druhej strane a royhzbat viacej+ troch dvihnut torzky aEste poprosim neaky navod postup alebo tak na rozobratie zadnej napravy a ktore napravy su rovnake napr.309 ma rovnaku trebars 205,106 a pod to je len priklad

Odesláno

306 = zx = xsara, 106 = saxo, 405 = berlingo = partner.

309 má nápravu jen a pouze svoji.

Navrtáním děr a nastříkáním WDčka jsi moc nevyhrál, sice se to rozhýbe, ale stejně jsou ložiska, čepy a pouzdra zrezlé, a jak se to pokusíš rozebrat (což taky nebude pr*el, když je to zarezlé), tak se ti to rozsype na kousky. A dávat nová ložiska do vyžrané nápravnice a cpát do nich zrezlé čepy je vyhazování peněz.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Navrtáním děr a nastříkáním WDčka jsi moc nevyhrál, sice se to rozhýbe, ale stejně jsou ložiska, čepy a pouzdra zrezlé, a jak se to pokusíš rozebrat (což taky nebude pr*el, když je to zarezlé), tak se ti to rozsype na kousky. A dávat nová ložiska do vyžrané nápravnice a cpát do nich zrezlé čepy je vyhazování peněz.

Čistá pravda,jen s tebou souhlasim,je vidět,že vo tom něco víš.Souhlas:potlesk

dscn0148lr0.jpgdscn0149wu5.jpg

Odesláno

takze planujem rozobrat druhu napravu A pohladom na ten cap cez dieru pri otacani napravy tak ten nezhrdzaveny No potom sa podelim co a ako a co ten navod

Odesláno
Původně zaslal: oddie

ok chapem a co 205 ma tiez svoju
Odesláno

205 má také svojí, od 309 se liší délkou nápravnice, jinak jsou stejné a i držáky jsou stejné, takže se s oblibou ta 309-ková dává na 205-ky, kvůli širšímu rozchodu asi o 5cm. Opačně bych to nedělal...

Odesláno

to mi je jasne ze su dlhsie tie torzky a napravnica tak to je super A uz si skusal rozobrat tu napravu pozeral som tak loziska vydu na cca2000 sk ak bude napravnica s capmi O.K teraz neriesme ale ako vybrat torzky ktorim smerom?Mam celkom obstaojne vybavenu garay naradim aj som manualne zrucny tak nie je naky problem ak netreba neake specialne stahovaky a pod

Odesláno

Nejprv odpojíš a sundáš tlumiče. Pak, v ramenou jsou proti torzkám šrouby s torxovou hlavou a excentrické podložky, ty musíš vyndat. Plus sundat ten bazmek, co je v rameni v ose toho čepu. No a pak si přichystej 10kg palici, a to rameno z toho srazíš... leckdy, když je to krutě zarezlé, je třeba to rameno nahřát autogenem.

Odesláno

a co sa tika toho ramena a vytiahnutia z torzky ja som len tak na to zbezne pozeral a tam bi slo uplatnit reverzne kladivo bolo by to setrnejsie ale nic to v pripade potreby nastupi ja horak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...