Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Ajdamek jen aby http://formule1.auto.cz/novinky/bmw-a-williams-celi-diskvalifikaci.html no dneska se už nedivim ničemu, no jsem zvědav jak to dopadne Citovat
@re Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Ajdamek jen aby http://formule1.auto.cz/novinky/bmw-a-williams-celi-diskvalifikaci.html tak to by bylo něco!! HLAVNĚ NE ALONSO:bojim... neskutečný kokot.... Přál bych to Hamiltonovi... ale on si ten začátek závodu prohrál sám... pak škoda té poruchy na elektronice... no jsem zvědavý na výsledky toho vyšetřování... Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Pata Pe.Tr: tady je videt, jak se mekanici z Neratovic nemuzou vyrovnat s prohrou :P:P:P:P:P:P :aut:aut:aut:aut:aut:aut to je výzva , asi bude repete:D:mrk Citovat
Pata Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Pe.Tr: tady je videt, jak se mekanici z Neratovic nemuzou vyrovnat s prohrou :P:P:P:P:P:P :aut:aut:aut:aut:aut:aut to je výzva , asi bude repete:D:mrk Jestli mi pujcis sluchatka :P:P:P:P:P Deep 56? Citovat
@re Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Pe.Tr: tady je videt, jak se mekanici z Neratovic nemuzou vyrovnat s prohrou :P:P:P:P:P:P :aut:aut:aut:aut:aut:aut to je výzva , asi bude repete:D:mrk jj dáme Patovi o metr delší, o 500kilo těžší a o 20cm vyšší auto a uvidíme :-D Citovat
Pata Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Pe.Tr: tady je videt, jak se mekanici z Neratovic nemuzou vyrovnat s prohrou :P:P:P:P:P:P :aut:aut:aut:aut:aut:aut to je výzva , asi bude repete:D:mrk jj dáme Patovi o metr delší, o 500kilo těžší a o 20cm vyšší auto a uvidíme :-D Snad nechces, abych vas takhle znemoznil? :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Pe.Tr: tady je videt, jak se mekanici z Neratovic nemuzou vyrovnat s prohrou :P:P:P:P:P:P :aut:aut:aut:aut:aut:aut to je výzva , asi bude repete:D:mrk jj dáme Patovi o metr delší, o 500kilo těžší a o 20cm vyšší auto a uvidíme :-D se mu ruce zamotaji jak bude ručkovat jak zběsilej!:D:D Citovat
Pata Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: @re Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Pe.Tr: tady je videt, jak se mekanici z Neratovic nemuzou vyrovnat s prohrou :P:P:P:P:P:P :aut:aut:aut:aut:aut:aut to je výzva , asi bude repete:D:mrk jj dáme Patovi o metr delší, o 500kilo těžší a o 20cm vyšší auto a uvidíme :-D se mu ruce zamotaji jak bude ručkovat jak zběsilej!:D:D 2x jsem ji narazil prst, ale za ten Tvuj vyraz v obliceji to stalo :D:D Citovat
@re Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: @re Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Pe.Tr: tady je videt, jak se mekanici z Neratovic nemuzou vyrovnat s prohrou :P:P:P:P:P:P :aut:aut:aut:aut:aut:aut to je výzva , asi bude repete:D:mrk jj dáme Patovi o metr delší, o 500kilo těžší a o 20cm vyšší auto a uvidíme :-D se mu ruce zamotaji jak bude ručkovat jak zběsilej!:D:D hehe maximálně nám spadne čelist :D Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 maximálně nám spadne čelist :D tak to jsem v klidu:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Pe.Tr: Uvidime :mrk:mrk @re: ty koukej pocitat oci Citovat
@re Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: Pata Pe.Tr: Uvidime :mrk:mrk @re: ty koukej pocitat oci looool už mlčím žádný vorly jsem neviděl... Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Pata Pe.Tr: Uvidime :mrk:mrk @re: ty koukej pocitat oci žádný vorly jsem neviděl... ...aha , takže za dvacet... vlastně za patnact:D:D:D [upravil dne 22/10/07 Pe.Tr] Citovat
Přema Odesláno 22. říjen 2007 Autor Odesláno 22. říjen 2007 Kimi potvrzen mistrem http://formule1.auto.cz/novinky/rikknen-potvrzen-mistrem-sveta.html:potlesk:potlesk Citovat
tomingo Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 každopádne gratulácia Kimimu a som rád, že sa rozhodlo na trati a nie za špinavým zeleným stolom. Citovat
Supersonic Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 No McLaren sice podá odvolání, ale myslím, že v tomhle případě zůstane výsledek už nezměněn:super A i kdyby náhodou, pro mě je morálním vítězem titulu mistra světa stejně Kimi:aut:cool: Jinak samozřejmě souhlas s většinou - ještě že né Alonso:xvul Citovat
Laďa Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Původně zaslal: Endroo Původně zaslal: buml jako fanda Ferrari sem to Kimimu pral, ale pred zavodem to byl jen hodne velkej sen, ale pomoc Filipeho a nemoznost McLarenu tomu chteli a titul je na svete:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk Kimimu gratulace Přesně tak! Kimimu přálo štěstí. A je to tam! Hlavně mu přál Massa. Citovat
Aluška Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Že vyhrál Kimi je fajn, jen kdyby nejezdil za Ferrari, to nesnáším . To už bych raději viděla jako mistra Hamiltona. Ale jak už bylo řečeno, hlavně že to není nafoukaný Alonso . Citovat
barenst Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Ze by zacla doba kamennych tvari Finu na podiu a nasupeneho Spanela pod podiem Hlavne , ze byla aspon zabava . Citovat
Pepito Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Původně zaslal: jozefsv odkedy sa zabil ayrton senna tak ma to trosku prestalo bavit,ale som rad ze to nevyhral hamilton.fandil som raikonnenovi,takze ok Tak,tak,Senna byl pro mne nejlepší pilot své doby a je velmi zvláštní,že zahynul právě ten,který bojoval za bezpečnost jezdců Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.