Trundik Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Netopýrka Dneska už nemám ani tolik času, ani mnoho chutí a skoro žádnou potřebu .... dalo by se říct, že razím heslo "Mlčeti zlato" Třeba se Ti také někdy poštěstí... To je škoda .... Citovat
Neon Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 To all: připiště si mne také do seznamu i Prcka Pokusíéme se to stihnout, ale jak to teď poslední dobou bývá zvykem, je ve hvězdách, jestli to vyjde, ale doufám, už jsem vás bando neviděl, ani nepamatuju Citovat
KoudaK Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Napíšu sms Falkovi605 a ten taky určitě rád mezi vás přijede.. nemá net a tak o tom neví Ale na hodně procent s ním počítejte.. Citovat
Kdo Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pe.Tr Tak jsme to s Vendulkou sepsaly: AKA Netopýrka Cacorka.S +1 Buml Dundee Schreek Medvěd Rebik Bohouš Mila_s PetaV ale nevim jestli i Lukáš Driver Mefisto86 Ferry Oddie Voštík JirkaP MirasCC Scooter John Vvitty Pe.Tr KDO ? Jessie? Scratch? Neon? Adelka? Dariska? xxxjesterka? Marcel505? ještě někdo ? Hele, ty skokane, tendlencten KDO je kdo?? Někdo novej?? BTW: tedy to byla výměna. Jen než jsem se tím prokousal... Cacorko.S vítej a nedej se.... Citovat
Kdo Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr že by spanilá jízda od severu Prahy? Dundee? Buml? Schreek? Kdo? Pe.Tr! ještě někdo? výjezd v 17 nebo 17:30 od Domanského ve Zdibech?:D:D buml , buml bude pracovala bo penizky musej bejt, tak pojede nevi odkud:D No jo, tak to Pe.Tr bude muset holt nechat jet prvního někoho jiného, aby nemusel přiznat, že nezná cestu..:D:D Citovat
Kdo Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr ok v 17 hod teda u Domana, v 17:15 odjezd , kdo tam nebude hold ma smolika . Proč by nebyl... Původně zaslal: Pe.Tr uvidíme kdo dál . Co dál.. ?? Takže v kolik?? Nejdřív, že od 17:00 do 17:30, pak že 17:15. No nic, domluvíme se v sobotu. BTW: to je prča mít tak debilní nick..:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pe.Tr Tak jsme to s Vendulkou sepsaly: AKA Netopýrka Cacorka.S +1 Buml Dundee Schreek Medvěd Rebik Bohouš Mila_s PetaV ale nevim jestli i Lukáš Driver Mefisto86 Ferry Oddie Voštík JirkaP MirasCC Scooter John Vvitty Pe.Tr KDO ? Jessie? Scratch? Neon? Adelka? Dariska? xxxjesterka? Marcel505? ještě někdo ? Hele, ty skokane, tendlencten KDO je kdo?? Někdo novej?? BTW: tedy to byla výměna. Jen než jsem se tím prokousal... Cacorko.S vítej a nedej se.... ahooojky......díky a nedám se )))) Citovat
Kdo Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Jessie zdravim.. jako novacek bych rad dorazil ale je to bouzel ve štvrek a to bych pak nebyl v patek ready - takze doufam ze priste... Klidně doraž a riskuj. Pokud bys čekal, až to bude v jiný den, než čtvrtek, tak bychom tě nepoznali. Citovat
Kdo Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Omluvička - pardůnek Řebík psal o 25 lidech Ale myslím, že 5 - 10 lidí navíc se někam naskládá bez větších problémů (třeba si mě někdo může vzít na klín, že???) ja si tě na klin vemu tati. Jo proto ten dřívější odjezd od Domana. Taková přístýlka na chodbě není to pravé ořechové. Citovat
Kdo Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr [,muj chlebodárce očekáva max prac. vykon už od brzke hodiny ranní . mějse dobrou. Nekecej, že pracuješ UŽ od devíti.. Citovat
scooter Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 hmmmmmmm ........ takže odjezd v 17::00 od Domanského v kyji 1.11.2007 budu mít hlad jako lev. bude dost mist v reastauraci ? Citovat
aka Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr prej 2,5 na den:D:D:D:D co je na tom veseleho? je to tak. a jak rika Netopyrka, nemusim mit tisice rocne, ci stovky denne..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: scooter hmmmmmmm ........ takže odjezd v 17::00 od Domanského v kyji 1.11.2007 budu mít hlad jako lev. bude dost mist v reastauraci ? ach jo , tak naposled snad sraz u Domanskeho ve Zdibech v 17hod ,odjezd v 17:15 jasný? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Pe.Tr prej 2,5 na den:D:D:D:D co je na tom veseleho? je to tak. a jak rika Netopyrka, nemusim mit tisice rocne, ci stovky denne..... najednou mlčeti zlato ja vam to nevyčitam jen pamatuji doby kdy jsem Vás nestíhal já. Citovat
aka Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 ale fakt se klidne mrkni na muj prumer je to pres ctyri roky temer denodenniho cteni.....to s enekde projevit musi Citovat
John Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Ufff tak jsem to konečně těch pár stran přečetl a musím říct.. PĚKNĚ SE TO ZASE ZVRHLO... jen co je pravda... :bojim Ale jinak seznámek se hodí kdo dorazí.. to je fakt Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 ja to chápu jen sem měl prostě rejpavou no:papa Citovat
Kdo Odesláno 26. říjen 2007 Odesláno 26. říjen 2007 Málem bych zapomněl. Prosím o upřesnění do počtu zúčastněných : já + 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.