Přejít na obsah

scooter

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

scooter's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. hmmmmmmm ........ takže odjezd v 17::00 od Domanského v kyji 1.11.2007 budu mít hlad jako lev. bude dost mist v reastauraci ?
  2. je třeba se přihlasit ? jedno rezervaci pro mě ....!
  3. ahoj. Mám 407 SW benzin s motorem 2.0. Snažil jsem získat co nejvíce informace o motoru který mám namontovaný, a zda se že je to EW10J4, ale jestli to má úpravu HPí netušim, zatín jsem nedohledal. Problém je v tom že se mi zda motor liný, a tak jsem patral a ptarám co by nohlo zlepšit výkon mého miláčka. Zda se, že citroen prodáva motor EW10J4S do c4 VTS, a celý rozdíl se zdá být v hlavě a sací a výfukový potrubí, ( možná i řidící jednotka). co byste doporučily ? A další dotaz se týka bohatosti směsí benzínu, která je pry řízená řid. jednotkou a to do a od 3500 otáček. uměly byste poradit co s tím ? Mě se zda auto zatím strašně liný, až za studena, kdy vypada jako turbo, což by bylo vysvětleno i větší bohatostí směsi. mám říc ať my nastaví režim s neustalou bohatší směsí ? Dik za pomoc a rady, budou vytáné a doufám že se uvidíme na šebetově. ciao, ciao Rád bych změnil přezdívku na Viper, zatim jsem ... ale to už znáte !!
  4. ahoj. Mám 407 SW benzin s motorem 2.0. Snažil jsem získat co nejvíce informace o motoru který mám namontovaný, a zda se že je to EW10J4, ale jestli to má úpravu HPí netušim, zatín jsem nedohledal. Problém je v tom že se mi zda motor liný, a tak jsem patral a ptarám co by nohlo zlepšit výkon mého miláčka. Zda se, že citroen prodáva motor EW10J4S do c4 VTS, a celý rozdíl se zdá být v hlavě a sací a výfukový potrubí, ( možná i řidící jednotka). co byste doporučily ? A další dotaz se týka bohatosti směsí benzínu, která je pry řízená řid. jednotkou a to do a od 3500 otáček. uměly byste poradit co s tím ? Mě se zda auto zatím strašně liný, až za studena, kdy vypada jako turbo, což by bylo vysvětleno i větší bohatostí směsi. mám říc ať my nastaví režim s neustalou bohatší směsí ? Dik za pomoc a rady, budou vytáné a doufám že se uvidíme na šebetově. ciao, ciao Rád bych změnil přezdívku na Viper, zatim jsem ... ale to už znáte !!
×
×
  • Vytvořit...