MatrixChose Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 To Hurvajz, Radek Hurvajz: Asi tam mas zasityho permonika, kterej kdyz mu je zima mlati do pistu ve snaze zahrat je :aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. říjen 2007 Autor Odesláno 10. říjen 2007 Původně zaslal: MatrixChose To Hurvajz, Radek Hurvajz: Asi tam mas zasityho permonika, kterej kdyz mu je zima mlati do pistu ve snaze zahrat je :aut Ale to si pleteš, permoníka má Marlin:D Citovat
MatrixChose Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: MatrixChose To Hurvajz, Radek Hurvajz: Asi tam mas zasityho permonika, kterej kdyz mu je zima mlati do pistu ve snaze zahrat je :aut Ale to si pleteš, permoníka má Marlin:D Tak to ja zase netusim, kdo co ma v zakladni vybave, co ty ale vis, treba tam mas taky nejakej nadstandart Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2007 Autor Odesláno 11. říjen 2007 No tak dneska jsem konečně identifikoval přesně místo odkud je to slyšet, bylo chladněji a ozvalo se to i při volnoběhu, tak jsem vylezl a na náměstí jsem se mazlil s uchem na blatníku s autem:D jestli mě někdo viděl tak musel bejt hotovej:D:D. No je to slyšet opravdu z pravyho podběhu, takže je to opravdu ten elektromagnetickej ventil odsávání benzinových par. A zajimalo by mě proč tak cvaká jen když je chladno, je to normální, nebo je nějakej divnej. A odpovědi jako že cvaká zimou zubama neberu:D:D:D:D [upravil dne 11/10/07 Radek Hurvajz] Citovat
MatrixChose Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 A co by jsi asi chtel slyset jinyho? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2007 Autor Odesláno 12. říjen 2007 Tak nový poznatek, dnes jsem se zeptal v servisu jestli vědí proč cvaká ten ventil, a jeden mechanik si vzpoměl že když dělal v Autorizovaným servise Peugeot tak na to cvakání Peugeot vydal nějaký předpis a komu to vadilo tak to balili do molitanu aby to nebylo slyšet. Takže je to naprosto normální jev, a komu to nedělá tak to má nejspíš zabalený. No, já až budu měnit kola tak sundám podběh a nacpu to do instalatérský izolace a bude ticho:D [upravil dne 12/10/07 Radek Hurvajz] Citovat
Honzin Odesláno 12. říjen 2007 Odesláno 12. říjen 2007 Mě cvakají ventyly. Myslíš, že by mě taky pomohlo je obalit tubexem nebo zastříkat montážní pěnou??:D:roker Citovat
Kdo Odesláno 12. říjen 2007 Odesláno 12. říjen 2007 Původně zaslal: Honzin Mě cvakají ventyly. Myslíš, že by mě taky pomohlo je obalit tubexem nebo zastříkat montážní pěnou??:D:roker Jj montážní pěnou při běhu přímo do sání, vypnout a pak nechat působit. Ztichne to krásně fšecko. :D [upravil dne 12.10.07 Kdo] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2007 Autor Odesláno 12. říjen 2007 Původně zaslal: Honzin Mě cvakají ventyly. Myslíš, že by mě taky pomohlo je obalit tubexem nebo zastříkat montážní pěnou??:D:roker No to jsou teda nápady:bojim:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.