Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: MatrixChose

To Hurvajz, Radek Hurvajz: Asi tam mas zasityho permonika, kterej kdyz mu je zima mlati do pistu ve snaze zahrat je :aut:aut

Ale to si pleteš, permoníka má Marlin:D

Tak to ja zase netusim, kdo co ma v zakladni vybave, co ty ale vis, treba tam mas taky nejakej nadstandart

Odesláno

No tak dneska jsem konečně identifikoval přesně místo odkud je to slyšet, bylo chladněji a ozvalo se to i při volnoběhu, tak jsem vylezl a na náměstí jsem se mazlil s uchem na blatníku s autem:D jestli mě někdo viděl tak musel bejt hotovej:D:D. No je to slyšet opravdu z pravyho podběhu, takže je to opravdu ten elektromagnetickej ventil odsávání benzinových par. A zajimalo by mě proč tak cvaká jen když je chladno, je to normální, nebo je nějakej divnej. A odpovědi jako že cvaká zimou zubama neberu:D:D:D:D

[upravil dne 11/10/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak nový poznatek, dnes jsem se zeptal v servisu jestli vědí proč cvaká ten ventil, a jeden mechanik si vzpoměl že když dělal v Autorizovaným servise Peugeot tak na to cvakání Peugeot vydal nějaký předpis a komu to vadilo tak to balili do molitanu aby to nebylo slyšet. Takže je to naprosto normální jev, a komu to nedělá tak to má nejspíš zabalený. No, já až budu měnit kola tak sundám podběh a nacpu to do instalatérský izolace a bude ticho:D

[upravil dne 12/10/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Honzin

Mě cvakají ventyly. Myslíš, že by mě taky pomohlo je obalit tubexem nebo zastříkat montážní pěnou??:D:D:roker

Jj montážní pěnou při běhu přímo do sání, vypnout a pak nechat působit. Ztichne to krásně fšecko. :D:D

[upravil dne 12.10.07 Kdo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...