Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslíš kapličku? :) Juknu ti na to :)

Mělo by to být:

8203 VY

SUP

FXT- - ČERNÁ CORNELIE

- PALUBNÍ DESKA STANDARDNÍ SOFT A BEZ DISPLEJE

[upravil dne 24/11/12 16:48 od ChouLu]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dakujem za navod, dlzka tej tycinky je naozaj 24mm ale tycinka z WD40 je dost tenka a dost tazko ide nasadit na ten stredny trn. ja som pouzil z ineho spreju, troska hrubsiu a aj s vacsim vnutornym priemerom otvoru, vyzera ze zapasovala dokonale. Mal som predpripravu vratane pruzinky, stacilo tie zelenym oznacene vystupky ufiknut. Vsimol som si ze do 30km/h to okamzitu spotrebu neukazuje - zobrazuju sa iba pomlcky. Uvidim na ake hodnoty sa dostanem.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdravim, mam p 206 sw s displejom typ B, rok vyroby auta 2003

packy mam okruhle, ale ked stlacam ten klobucik tak sa nic nedeje, palubny pc mi neukazuje nic, je mozne ze ak dam ten klobucik dole a urobim vsetko podla toho postupu tak palubny pocitac mi pojde alebo musim este aktivovat nieco na riadiacej jednotke? dakujem.

Odesláno

no momentalne niesom pri aute ale myslim ze som ho skusal stlacat ten klobucik a nic sa nedialo asi sa nehybe, mam to potom urobit tak ako je to na prvej stranke ten fotopopis?

treba aktivovat este nieco?

Odesláno

Měl by si mít aktivovaný palubní PC v jednotce BSI.. ale tam většinou bývá.. takže by měla stačit udělat ta páčka ;)

Odesláno

ok,dik za radu vyskusam to, a ked dam dole ten klobucik viem to prepinat ten palubny pocitac tak surovo nejako tou trubickou aby som zistil co to robi? a potom to urobim podla fotopopisu? dik

Odesláno

preco potom peugeot robi vo vyrobe take somariny a nedal tam rovno taku packu na ten palubny pocitac normalne a spristupnil to? ci vobec to nie je seriova vyroba ten palubny PC?

Odesláno

Spomina sa tam ta trubicka z WD40, ona sluzi ako ten prepinac ktory sa dotyka tej plochy v packe ktora prepina Palubny PC?

a pruzina funguje na to aby ten gombik sa pohyboval a vracia spät po stlaceni, kd pozhanam alebo aky priemer ma ta pruzina?z coho by som ju mohol zobrat?

a ked nemam pruzinu tak nejaka pena pomoze a nahradi tu pruzinku? dik

Odesláno

hej problém :D... na jedom autě jsem to udělal v poho podle návodu, ale teď na \"zlatonce\" mám problém, páčka je nějaka asi divná :bacha nejde odloupnout klobouček :( .. tak jsem odloupl celou tu část točící ( je tam nacvaklá ) s tím spoštěním zadního stěrače a zevnitř jsem se díval na ten klobouček a on je tam napevno a pružinka tam žádná není ... co to je za páčku ???? dělali se snad dva druhy té kulaté ????

-je to normálně MUX kulatá páčka

-auto z podpisu 206sw

- mám koupit z vraku nějakou novou páčku ? a celou ji vyměnit ? díky za rady :super

Odesláno
preco potom peugeot robi vo vyrobe take somariny a nedal tam rovno taku packu na ten palubny pocitac normalne a spristupnil to? ci vobec to nie je seriova vyroba ten palubny PC?

Prečo si to nedať zaplatiť vo výbave, že... ;)

Odesláno

Ahojte, tak ja som pozeral na tu moju pravu packu na ten klobucik, no on sa da normalne stlacat a vrati sa spät do povodnej polohy, pricom lava packa ma tiez klobuci a neda sa stlacit tak ako na pravej packe, ale pritom mi to na displeji nic neukazuje a to mam displej typu B, musim to aktivovat este cez diagnostiku alebo musim dat dolu ten klobucik a popozerat na to? dík

Odesláno

ahoj, pujde PP na mem aute vin: VF32EKFWF42782069, dvouradkovy displej, ukazuje teplotu, dvere, 5-ti zilovy kabel.

Diky

dodelal jsem tlacitko a funguje prepinani hodin a teploty, takze teoreticky by to melo fungovat.

Nema nekdo na prodej triradkovy B displej?

[upravil dne 14/2/13 20:37 od klaksoon]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Caute, tak zistil som ze na dispeji ukazuje dojazd km, cize je tam palubny pocitac, stlacam za pravu packu tym gombikom a nic, vyberiem gombik z packy nozikom to vypacim a pozeram ze je tam pruzinka a na gombiku je original zalisovana tycka ktora prepina PC, zastrcil som znova ten gombik tam a nic neprepina PC, potom som odpojil displej pomocou kablov a zapol som znova displej a nastavil hodnoty ako datum a cas tak ukazuje len datum namiesto dojazdu. Prepinam packou a nic, neviem prepnut PC, ako je to mozne ze to slo a teraz to nejde?

Je mozne ze je pokazena packa? kde by bol problem? dik.

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj mám takový dotaz. Mám 1,4 hdi rv. 2003 a chci taky display typu B jen nevím který jeslti ten kulatější nebo ten hranatej. (mylsím ten plast okolo displeje). díky

[upravil dne 6/4/13 10:26 od pimpos]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...