ChouLu Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Myslíš kapličku? Juknu ti na to Mělo by to být: 8203 VY SUP FXT- - ČERNÁ CORNELIE - PALUBNÍ DESKA STANDARDNÍ SOFT A BEZ DISPLEJE [upravil dne 24/11/12 16:48 od ChouLu] Citovat
Francuz206 Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 na toto je moj original kryt ale chcem kupit vecsiu na 3 radovu display verziu.... potrebujem presnu objednavaci kod na to v ciernej farbe.\\ dakujem. Citovat
ROpa Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Dakujem za navod, dlzka tej tycinky je naozaj 24mm ale tycinka z WD40 je dost tenka a dost tazko ide nasadit na ten stredny trn. ja som pouzil z ineho spreju, troska hrubsiu a aj s vacsim vnutornym priemerom otvoru, vyzera ze zapasovala dokonale. Mal som predpripravu vratane pruzinky, stacilo tie zelenym oznacene vystupky ufiknut. Vsimol som si ze do 30km/h to okamzitu spotrebu neukazuje - zobrazuju sa iba pomlcky. Uvidim na ake hodnoty sa dostanem. Citovat
zori29 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 zdravim, mam p 206 sw s displejom typ B, rok vyroby auta 2003 packy mam okruhle, ale ked stlacam ten klobucik tak sa nic nedeje, palubny pc mi neukazuje nic, je mozne ze ak dam ten klobucik dole a urobim vsetko podla toho postupu tak palubny pocitac mi pojde alebo musim este aktivovat nieco na riadiacej jednotke? dakujem. Citovat
ChouLu Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 A jde ti normálně zamačknout nebo nemá krok? Citovat
zori29 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 no momentalne niesom pri aute ale myslim ze som ho skusal stlacat ten klobucik a nic sa nedialo asi sa nehybe, mam to potom urobit tak ako je to na prvej stranke ten fotopopis? treba aktivovat este nieco? Citovat
ChouLu Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Měl by si mít aktivovaný palubní PC v jednotce BSI.. ale tam většinou bývá.. takže by měla stačit udělat ta páčka Citovat
zori29 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 ok,dik za radu vyskusam to, a ked dam dole ten klobucik viem to prepinat ten palubny pocitac tak surovo nejako tou trubickou aby som zistil co to robi? a potom to urobim podla fotopopisu? dik Citovat
Cinicman Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Neboj, ono to nekúše... zhoď dolu krytku a áno, tou trubičkou to môžeš vyskúšať... Citovat
zori29 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 preco potom peugeot robi vo vyrobe take somariny a nedal tam rovno taku packu na ten palubny pocitac normalne a spristupnil to? ci vobec to nie je seriova vyroba ten palubny PC? Citovat
zori29 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Spomina sa tam ta trubicka z WD40, ona sluzi ako ten prepinac ktory sa dotyka tej plochy v packe ktora prepina Palubny PC? a pruzina funguje na to aby ten gombik sa pohyboval a vracia spät po stlaceni, kd pozhanam alebo aky priemer ma ta pruzina?z coho by som ju mohol zobrat? a ked nemam pruzinu tak nejaka pena pomoze a nahradi tu pruzinku? dik Citovat
podolak2 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 hej problém ... na jedom autě jsem to udělal v poho podle návodu, ale teď na \"zlatonce\" mám problém, páčka je nějaka asi divná nejde odloupnout klobouček .. tak jsem odloupl celou tu část točící ( je tam nacvaklá ) s tím spoštěním zadního stěrače a zevnitř jsem se díval na ten klobouček a on je tam napevno a pružinka tam žádná není ... co to je za páčku ???? dělali se snad dva druhy té kulaté ???? -je to normálně MUX kulatá páčka -auto z podpisu 206sw - mám koupit z vraku nějakou novou páčku ? a celou ji vyměnit ? díky za rady Citovat
Cinicman Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 preco potom peugeot robi vo vyrobe take somariny a nedal tam rovno taku packu na ten palubny pocitac normalne a spristupnil to? ci vobec to nie je seriova vyroba ten palubny PC? Prečo si to nedať zaplatiť vo výbave, že... Citovat
zori29 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Ahojte, tak ja som pozeral na tu moju pravu packu na ten klobucik, no on sa da normalne stlacat a vrati sa spät do povodnej polohy, pricom lava packa ma tiez klobuci a neda sa stlacit tak ako na pravej packe, ale pritom mi to na displeji nic neukazuje a to mam displej typu B, musim to aktivovat este cez diagnostiku alebo musim dat dolu ten klobucik a popozerat na to? dík Citovat
klaksoon Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 ahoj, pujde PP na mem aute vin: VF32EKFWF42782069, dvouradkovy displej, ukazuje teplotu, dvere, 5-ti zilovy kabel. Diky dodelal jsem tlacitko a funguje prepinani hodin a teploty, takze teoreticky by to melo fungovat. Nema nekdo na prodej triradkovy B displej? [upravil dne 14/2/13 20:37 od klaksoon] Citovat
zori29 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Caute, tak zistil som ze na dispeji ukazuje dojazd km, cize je tam palubny pocitac, stlacam za pravu packu tym gombikom a nic, vyberiem gombik z packy nozikom to vypacim a pozeram ze je tam pruzinka a na gombiku je original zalisovana tycka ktora prepina PC, zastrcil som znova ten gombik tam a nic neprepina PC, potom som odpojil displej pomocou kablov a zapol som znova displej a nastavil hodnoty ako datum a cas tak ukazuje len datum namiesto dojazdu. Prepinam packou a nic, neviem prepnut PC, ako je to mozne ze to slo a teraz to nejde? Je mozne ze je pokazena packa? kde by bol problem? dik. Citovat
kubacer Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Sháním display typ B. Pokud někdo prodává nebo ví, kde koupit dejte prosím vědět. Díky Citovat
pimpos Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Ahoj mám takový dotaz. Mám 1,4 hdi rv. 2003 a chci taky display typu B jen nevím který jeslti ten kulatější nebo ten hranatej. (mylsím ten plast okolo displeje). díky [upravil dne 6/4/13 10:26 od pimpos] Citovat
pimpos Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 http://img215.imageshack.us/img215/2734/a1cd1ea6.jpg a co tenhle ? jakej je mezi tím rozdíl ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.